Aangifte app voor iPhone handig voor inkomstenbelasting

Redactie
24 februari 2013, 8:24
1 min leestijd
Aangifte app voor iPhone handig voor inkomstenbelasting

Jongbloed Fiscaal Juristen heeft de Aangifte app voor de iPhone uitgebracht als handige hulp voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. De app is voor de iPhone 5 geoptimaliseerd.

Aangifte inkomstenbelasting

app-aangifteAls je de aangifte inkomstenbelasting nog moet invullen, dan kan de Aangifte app zeker van pas komen. De applicatie is er namelijk op gericht om de belastingaangifte zo simpel mogelijk en natuurlijk volledig in te vullen. De informatie in de app komt van de hand van ervaren belastingadviseurs en fiscaal juristen. Bij het gebruik van de applicatie zie je welke aftrekposten er zijn en welke kosten je kunt aftrekken op je inkomen. Ook wordt er informatie verstrekt over begrippen als het fiscaal partnerschap en wanneer daar al dan niet sprake van is.

Zelf aangifte doen

Als je een beetje de tijd neemt is het prima te doen om zelf je aangifte voor de inkomstenbelasting in te vullen. Via de Aangifte app krijg je heel snel een overzicht van belangrijke aspecten, zoals de aftrekbare kosten bij het kopen van een woning. Verder wordt de aftrek van studiekosten uitgelegd en kun je informatie vinden over de aftrekbaarheid van giften. Er worden ook nog invultips gegeven voor specifieke situaties, zoals bij gastouderschap, gepensioneerd zijn, kinderen hebben of gescheiden zijn.

Lees verder na de advertentie.

Download de Aangifte app gratis als praktische invulhulp voor de aangifte inkomstenbelasting.

Aangifte

Jongbloed Fiscaal Juristen

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd
Aangifte
Aangifte
Aangifte
Aangifte
Aangifte
Aangifte
Aangifte
Aangifte

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's