Aanbieding: Wolfram Alfa

Redactie
12 december 2009, 17:09
1 min leestijd
Aanbieding: Wolfram Alfa

De applicatie van Wolfram Alfa is sinds vandaag in de aanbieding. De applicatie kost nu 15,99. Dit komt neer op een korting van meer dan 50%, want de applicatie kost normaal 39,99. De zeer uitgebreide rekenmachine kwam laatst al in ons nieuws omdat de ontwikkelaars de gratis web-versie hadden afgesloten. Om alle web-gebruikers nu tegemoet te komen, hebben de ontwikkelaars de applicatie afgeprijsd.

Wolfram Alfa

Wolfram Alfa is een zeer uitgebreide rekenmachine. Deze rekenmachine kan niet alleen getallen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen, maar kan ook honderden andere dingen verrekenen. Met deze rekenmachine kan je bijvoorbeeld uitrekenen hoeveel calorieën je binnenkrijgt als je cola drinkt en een zakje patat eet. Dit doe je door ‘coke + fries’ te typen.

Ingewikkelde functies

Wolfram Alfa is één van de weinige applicaties die ingewikkelde functies kan oplossen. De rekenmachine kan overweg met de raarste machten, integralen en logaritmes. Je kan ook vergelijkingen oplossen met de laatst genoemden. Bij deze functies en vergelijkingen schetst de rekenmachine veel grafieken die goed weergeven hoe de functie verloopt.

Lees verder na de advertentie.

Het is nog onbekend hoe lang de actie van Wolfram Alfa duurt, maar aan de website te zien is het na de feesdagen voorbij.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's