Aai schattige getekende dieren in de gratis app Knuffelzoo

Gijs Ettes
7 december 2013, 13:47
1 min leestijd
Aai schattige getekende dieren in de gratis app Knuffelzoo

Knuffelzoo is Apples gratis app van de week en uitermate geschikt voor de kleinsten onder ons. De app bevat 21 handgetekende dieren, waaronder een teckel, konijn en olifant die je kunt aaien door op het scherm te tikken en vegen.

Knuffelzoo appZo kun je de teckel langer of korter maken, het konijn aan zijn oren trekken en de olifant in bad stoppen. Ook geinig is de octopus met wiens tentakels je gitaar kunt spelen. Knuffelzoo onderscheidt zich door een fijne getekende stijl en aangename deuntjes die per dier veranderen. Ook de animaties zijn hilarisch: bij de leeuw laat je bijvoorbeeld door naar boven, beneden, links of rechts te vegen zijn manen een andere kant op wapperen.

Ben je klaar met een dier, dan schakel je met het pijltje rechtsonder door naar het volgende hoofdstuk. Tijdens de overgang word je gepresenteerd met een leuke overgang, al zul je het verhaal rondom de dierentuin zelf moeten invullen. Heb je een klein zoontje, dochtertje, neefje of nichtje, dan is dit het moment om ze kennis te laten maken met Knuffelzoo!

Knuffelzoo

Fox and Sheep GmbH

€ 4,49 via App Store

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's