Met deze app speel je Pong op je Apple Watch
Wouter Nijsen
A Tiny Game of Pong

A Tiny Game of Pong

€ 2,29

Onze score

7,5

Een nieuwe game in de App Store laat je Pong op je Apple Watch spelen. Dit oogt misschien wat priegelig, maar het werkt beter dan je zou denken.

Pong op je Apple Watch

Het spelletje heet A Tiny Game of Pong en is gemaakt door ontwikkelaar Matt Wiechec. Hij besloot de klassieke game over te zetten naar de smartwatch, wat opvallend goed is gelukt. Het spel laat je tegen de computer spelen en gebruikt de Digitale Kroon van de Apple Watch voor de besturing. Door aan het knopje te draaien, gaat je batje naar links of rechts, waarbij je er logischerwijs voor moet zorgen dat je het balletje blijft raken. De besturing is simpel, maar werkt enorm goed.

A Tiny Game of Pong bevat standaard twee spelmodi. In één modus is het de bedoeling om als eerste drie punten te scoren, terwijl je in de arcademodus oneindig lang speelt tegen de computer. Tijdens het spelen wordt de score bijgehouden, waarmee je vervolgens de ranglijsten op gaat.

Verder bevat het spel een in-app aankoop van 0,99 euro. Hiermee krijg je de beschikking over een extra spelmodus waarin je verschillende kleurenthema’s vrijspeelt. Door het spelletje rood, geel, groen of blauw te maken, sluit het beter aan bij je Apple Watch als je bijvoorbeeld een gekleurd bandje hebt. In de iPhone-app kun je een thema selecteren en je beste scores bekijken.

A Tiny Game of Pong downloaden

Wil je Pong op je Apple Watch spelen, download A Tiny Game of Pong dan snel. De app is tijdelijk gratis verkrijgbaar, weegt minder dan een MB en vereist iOS 9 of nieuwer.

A Tiny Game of Pong

Matt Wiechec

€ 2,29 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.