Maak ultieme retrovideo’s met gratis App van de Week 8mm Vintage Camera

Erwin Vogelaar
1 september 2017, 16:58
2 min leestijd
Maak ultieme retrovideo’s met gratis App van de Week 8mm Vintage Camera
8mm Vintage Camera

8mm Vintage Camera

€ 3,99

Reviewscore

8

Apple biedt de komende week 8mm Vintage Camera gratis aan in de App Store. Met deze camera-app schiet je de ultieme retrovideo’s.

Lees verder na de advertentie.

8mm Vintage Camera gratis downloaden

Meestal kiest Apple games uit als onderdeel van zijn App van de Week-promotie. Soms zit er echter ook een opvallende reguliere app tussen, zoals deze week. De komende zeven dagen download je namelijk helemaal gratis de camera-app 8mm Vintage Camera in de App Store. Deze app maakt retrovideo’s op een extreem hoog niveau.

We zijn inmiddels wel gewend om filters over onze foto’s heen te plaatsen. De meeste foto-apps hebben ook vintagefilters om een ouderwetse look aan je beelden te geven. Deze zijn echter bijzonder beperkt als je het vergelijkt met 8mm Vintage Camera.

Je krijgt verschillende manieren om de retrolook aan te passen. Allereerst is er een serie lenzen, die je aanpast door op het doorkijkvakje bovenin te tikken. Denk aan streepjes en stipjes die door het beeld dansen, flikkerend beeld of lekkend licht.

Daarnaast wissel je met de draaiknop onderin de algehele feel van de beelden, zoals 1920, 60s of 70s. De app zet de filter live over de beelden heen. Hierdoor zie je direct het resultaat tijdens het filmen. Er is zelfs een aparte knop om het beeld wat op te schuiven, alsof de filmband niet helemaal recht in de camera zit.

Er is tevens een mogelijkheid om je opgeslagen video’s te uploaden en daar een filter overheen te leggen. En je krijgt de optie om de beelden te bewerken, met overgangen en muziek.

8mm Vintage Camera downloaden

Tot volgende week donderdag is 8mm Vintage Camera dus helemaal gratis te downloaden. Daarna kost de app weer geld. De app neemt maar 22,2MB vrije ruimte in en werkt al met iOS 8 of hoger.

Download 8mm Vintage Camera in de App Store (gratis)

8mm Vintage Camera

NEXVIO INC.

€ 3,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen