De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

7 perfecte apps voor een geslaagde Valentijnsdag

Rutger Otto
10 februari 2015, 12:25
3 min leestijd
7 perfecte apps voor een geslaagde Valentijnsdag

Aanstaande zaterdag is het weer Valentijnsdag. Wil je jouw (geheime) liefde verrassen of juist een leuke man of vrouw leren kennen? Kijk dan eens naar deze 7 Valentijnsdag-apps!

Lees verder na de advertentie.

Greetz kaarten en cadeaus

Greetz B.V.

Gratis via App Store

Een klein gebaar is soms groots genoeg. Met deze app van Greetz stuur je jouw liefde een persoonlijk kaartje. Greetz biedt speciaal voor Valentijn ruim 700 verschillende kaarten die in het teken staan van de liefde. Daar zit er vast wel één naar je smaak bij. Met de Greetz-app kun je ook zelf een kaart maken van een foto. Da’s nóg persoonlijker en extra leuk als je er een fotohint op zet voor je ‘geheime liefde’. Wie weet krijg je er wel één terug.

Fleurop NL

Smart Bits

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Naast een kaart kun je het natuurlijk ook anders aanpakken. Een boeketje bloemen is natuurlijk nóg romantischer. In de Fleurop-app is een speciale Valentijn-afdeling te vinden waar de bloemendienst negentien verschillende bloemstukken heeft uitgelicht, variërend van betaalbaar naar prijzig. De boeketten hebben extra veel rode bloemen en rozen om liefde en passie uit te stralen. Naast bloemen kun je er ook nog een extra cadeau bij kiezen, zoals een knuffelbeer, wijn of chocolade.


Trakteer je hem of haar liever op een etentje, dan is Couverts de perfecte app. Dankzij de app kun je gemakkelijk checken welke restaurants er in de buurt zijn en waar nog plek is voor een romantisch diner. Als je een keuze hebt gemaakt kun je meteen via de app reserveren. Wees wel een beetje op tijd, want op de avond van Valentijnsdag zul je niet de enige zijn met dat idee.

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn

Gratis via App Store

De Appie-app is ideaal voor iedereen die zijn of haar date wil imponeren met eigen kookskills. In de app van Albert Heijn vind je enorm veel recepten en ideeën. Extra handig is dat alle ingrediënten gewoon bij de supermarkt te koop zijn en dat je ze zelfs kunt laten thuisbezorgen.

MrMovie Bioscoop Agenda

Tera.nl

Gratis via App Store

Ben je niet zo’n prater, dan is de bioscoop als date een goed idee. Samen in het donker (handjes op elkaar) naar een romantische film kijken is nog steeds een prima afspraakje. Ga je daarna nog een drankje doen in de stad. Met MrMovie kijk je welke films er bij jou in de buurt draaien. Mits de bioscoop het toestaat, kun je meteen kaartjes reserveren, anders staat er meestal wel een telefoonnummer bij dat je kunt bellen.

Bounden

Adriaan de Jongh

€ 2,99 via App Store

Met Bounden breek je het ijs op een speelse manier. Samen met je date pak je de iPhone en door de route op het scherm te volgen, veranderen jij en je partner in dansers. Kun je meteen zien hoe hij of zij beweegt. En als het mislukt valt er in elk geval genoeg te lachen.

Tinder

Tinder Inc.

Gratis via App Store

Heb je nog geen date? Dan vind je misschien iemand via Tinder! De app schotelt je foto’s voor van mannen of vrouwen die je naar links of rechts kunt vegen. Zie je iemand wel zitten en de ander jou ook? Dan kom je samen in een chatvenster om met elkaar te praten. Klikt het? Afspreken maar op Valentijnsdag!

Lees meer over apps

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu