Dit zijn de 6 beste Nederlandse apps van september – 2016

Lars Paijmans
30 september 2016, 20:21
2 min leestijd
Dit zijn de 6 beste Nederlandse apps van september – 2016

Iedere maand verschijnen er talloze internationale apps, maar ook in Nederland worden continu apps en updates gemaakt. In dit maandelijkse overzicht zetten we de best Nederlandse apps van september op een rij.

Lees verder na de advertentie.

De beste Nederlandse apps van september

1. ING Bankieren
Geld terugbetalen na een avondje stappen met vrienden is er de afgelopen maand een stuk makkelijker op geworden. Vanuit de ING-app kun je nu met een druk op de knop een betaalverzoek genereren, en dit vervolgens delen via WhatsApp, SMS of e-mail. Gebruikers van andere banken kunnen deze link ook gewoon openen.

ING Bankieren

ING

Gratis via App Store

2. Stoptober
Morgen start oktober, en dat betekent dat veel rokers weer hun best gaan doen om te stoppen. De Stoptober-app is daarom helemaal bijgewerkt, zodat iedereen die gaat stoppen een steuntje in de rug krijgt. Zo kun je in de app zien hoeveel je bespaard hebt, en maak je persoonlijke doelen aan voor extra motivatie.

3. Magister
Het nieuwe schooljaar is begonnen, dus schoot de Magister-app naar de toppositie in de App Store. Ook kon de app op een aantal updates rekenen. Zo is het gemakkelijker geworden om je e-mail te verifiëren, en kun je nu eenvoudig door verschillende dagen bladeren door van links naar rechts over het scherm te vegen.

Magister - Leerling en Ouder

Iddink Digital B.V.

Gratis via App Store

4. ABN Amro
Met de ABN Amro-app kun je onterecht afgeschreven bedrag automatisch terugboeken. Ook is er een zoekfunctie voor creditcardbetalingen toegevoegd en ondersteunt de app nu ook 3D Touch op de iPhone 6S en iPhone 7. Hierdoor kun je het app-icoon stevig indrukken om direct naar een pagina te springen in de app.

ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V.

Gratis via App Store

5. Buurman & Buurman
De meest beroemde klusjesmannen van Nederland hebben eindelijk hun eigen game. In Buurman & Buurman A je To speel je allerlei verschillende spelletjes en kun je natuurlijk ook fragmenten van het tv-programma bekijken. Goed nieuws voor jongere gebruikers onder ons!

Buurman & Buurman - A Je To

Fantazm B.V.

€ 1,19 via App Store

6. Jumbo
De Jumbo-app is vernieuwd, en is er deze maand helemaal op gericht om zoveel mogelijk tijd te besparen. Zo kun je snel je vorige ophaalmoment kiezen. De boodschappenlijst werkt nu ook als je in de winkel bent, terwijl het ophaalbewijs nu met een pushbericht gestuurd wordt. Tot slot verbetert Jumbo de zoekfunctie zodat hij niet alleen sneller maar ook gemakkelijker beschikbaar is.

Jumbo

Jumbo Supermarkten

Gratis via App Store

-> Check ook de beste Nederlandse apps van augustus!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu