5-Row keyboard, weer een custom keyboard

De laatste tijd verschijnen er steeds meer toetsenborden in Cydia. Laatst schreef ik al over een AZERTY-toetsenbord, maar nu is er weer iets nieuws voor de QWERTY-gebruikers. Met deze plug-in krijg je een toetsenbord met daarboven de getallen 1 tot en met 0, net als op een normaal toetsenbord.


<br />Om ruimte hiervoor vrij te maken heeft de ontwikkelaar de ruimte tussen de letters verkleind. Het is dus niet zo dat de toetsen nog kleiner zijn geworden.

Als je deze plug-in geïnstalleerd hebt, via Cydia, is het nog wel mogelijk om op de 123-knop te klikken. Hier zie je nu een nummerpad, zoals je waarschijnlijk ook op je normale toetsenbord ziet.

De plug-in 5-Row keyboard is nu te vinden in Cydia. Na het downloaden kan je het activeren door op het wereldbolletje te klikken. Helaas is het nog niet mogelijk om dit toetsenbord als standaard in te stellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.