De Nederlandse app FlitsMeister, waarin automobilisten flitsers langs de wegen kunnen melden, is in 3 jaar uitgegroeid tot één van de populairste Nederlandse apps: iedere maand wordt de dienst op alle platformen 500.000 keer bekeken.

Dat zegt Sjoerd Perfors in het bovenstaande interview met Autoblog. FlitsMeister staat sinds 2010 in de App Store en helpt iedere dag het verkeer een beetje veiliger te maken: gebruikers krijgen een waarschuwing waar flitsers staan, maar kunnen ook flitsers melden. Automobilisten weten zo wanneer ze niet te hard moeten rijden. Dat is toch het doel van een flitscontrole, alleen wordt er dan geen geld verdiend door de overheid.

Kijkje achter de schermen bij FlitsMeister

In het interview wordt een aardig kijkje achter de schermen bij FlitsMeister geboden. Zo wordt uitgelegd wanneer een bepaalde melding door FlitsMeister wordt doorgeplaatst zodat andere automobilisten er gebruik van kunnen maken. Zeer de moeite van het kijken waard!

→ Niet zo’n autorijder? Bekijk dan zeker de beste OV apps!

FlitsMeister is gratis te downloaden in de App Store, en is de beste app in zijn soort: zo kun je kiezen van welk type flitsers er gebruik moet worden gemaakt, slurpt de app je batterij niet op, is er een automatische dag- en nachtmodus en ziet alles er strak uit in iOS 7. Aanrader!

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

10,0 (233 reviews)
Gratis via App Store
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.