Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Met deze 5 apps zit het tijdens Movember wel snor op je iPhone

Rutger Otto
4 november 2014, 15:54
2 min leestijd
Met deze 5 apps zit het tijdens Movember wel snor op je iPhone

Het is een jaarlijks terugkerend evenement: Movember. Het woord is een samenvoeging van de woorden moustache en november. Gedurende deze maand laten mannen hun snor staan voor het goede doel. Met deze Movember apps voor iOS ben je er klaar voor.

Lees verder na de advertentie.

Movember Mobile

Movember

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Tijdens Movember kunnen mannen zich laten sponsoren om een maand lang hun snor te laten staan. Met deze actie wordt geld opgehaald voor de strijd tegen prostaatkanker. Met de app Movember Mobile kun je de voortgang van jouw Movember bijhouden. Je kan mensen om donaties vragen via social media, de donaties bijhouden en geld overmaken naar anderen. Elke dag kun je een foto uploaden om de voortgang van het kweken van je snor te tonen aan volgers. Daarnaast voorziet Movember Mobile van gezondheid-tips.


Wil je weten welke snor jou goed zou staan, check dan voor Stachify. De app kost 89 cent, maar dan kun je wel veertien snor-modellen op je eigen gezicht testen door een selfie te nemen. De beharing kun je draaien, vergroten en verkleinen tot de snor perfect op je gezicht past. De app maakt vervolgens een animatie van je gezicht, zodat je meteen weet hoe de snor zich gedraagt in beweging.

The Mustache App

iCandy Games

Gratis via App Store

Heb je liever een gratis alternatief, dan is The Moustache App een goede. In deze app zijn maar liefst 70 verschillende snorren in hoge resolutie op je gezicht te plakken. De één is realistischer dan de andere, en het is ook jammer dat je de kleur niet kan veranderen. Maar wil je eens wat gekke modellen proberen, dan is dit de app voor jou.

BoothStache

PiVi & Co

Gratis via App Store

BoothStache is eveneens een gratis app, maar oogt iets ouder dan The Moustache App. Met BoothStache maak je een selfie en sleep je de markeringen op het scherm naar je ogen, mond en kin. De app presenteert vervolgens een snor op je gezicht. In totaal heb je beschikking over acht snorren en voor 89 cent krijg je er daar nog acht bij. Het knappe aan de app is dat BoothStache behoorlijk echt ogende snorren weet te maken.

Everyday

Will Global

€ 2,99 via App Store

Met Instaday kun je de groei van je snor bijhouden. Neem elke dag een selfie en maak er aan de eind van de maand een filmpje van, zodat het hele traject wordt vastgelegd. Dankzij notificaties wordt je er elke dag aan herinnerd, zodat je de dagelijkse upload niet kan vergeten.

Lees meer app-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu