5 apps om geen sportwedstrijd te missen voor je iPhone

Roel van Hout
6 juni 2013, 16:56
2 min leestijd
5 apps om geen sportwedstrijd te missen voor je iPhone

De Nederlandse sportzomer gaat vandaag officieel van start met de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Duitsland op het EK Voetbal in Israël. Alles live meekijken zal voor sommigen lastig zijn omdat de zomervakantie nog niet begonnen is. Daarom hieronder 5 handige iPhone sport apps om toch op de hoogte te blijven.

[app 324021126]

 

EurosportAls digitaal platform van een van de grootste sportzenders van Europa kampt de Eurosport App allerminst met een gebrek aan content. De app toont het laatste nieuws over alle denkbare sporten. Daarnaast kun je video’s bekijken, live uitslagen volgen en notificaties voor jouw favoriete sporten instellen.

[app 411536869]

 

Lees verder na de advertentie.

AD SportwereldPure sportkranten zoals in Spanje en Italië hebben we in Nederland niet. Maar als er één krant is die deze titel op basis van haar sportverslaggeving zou verdienen, is het wel het Algemeen Dagblad. De Algemeen Dagblad app biedt onder Sportwereld een helder overzicht van het belangrijkste en laatste sportnieuws.

[app 369357122]

 

NuSportDe NuSport app houdt je net als de Eurosport app overzichtelijk op de hoogte van live-uitslagen. Daarnaast kun je, net als in de Nu.nl app, zelf je favoriete sporten overzichtelijk onder elkaar zetten. De slideshows met mooie foto’s van belangrijke internationale sportmomenten vormen een leuke extra. Enige nadeel is dat NuSport ook een betaald magazine heeft, en je dus niet alle reportages zult kunnen lezen.

[app 594842980]

 

BBCSportDe BBC Sport app doet, in het Engels, hetzelfde als de NuSport app. Het voordeel is echter dat de BBC als Britse publieke omroep alle haar materiaal kosteloos beschikbaar stelt. Even wennen is  wel dat de in Engeland populaire sporten cricket en rugby een behoorlijk prominente plek in de verslaggeving innemen.

[app 371698999]

 

Voetbal InternationalHet is een beetje vals spelen: de Voetbal International app focust immers maar op één sport. Maar met het oog op het EK dat Jong Oranje in Israël speelt – en vanwege de topkwaliteit van de app – mag Voetbal International in dit overzicht niet ontbreken. De app biedt voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden en bevat daarnaast een handig overzicht van de uitslagen.

Categorieën: Nieuws, Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's