3Voor12 Film It Yourself (FIY) op de iPhone

Redactie
31 juli 2010, 15:58
1 min leestijd
3Voor12 Film It Yourself (FIY) op de iPhone

3Voor12 is al enige tijd bezig met een creatief project. Het heet ‘Film It Yourself’. Film It Yourself is een project waarbij alle video’s van een concert, die gemaakt zijn door bezoekers, worden samengevoegd. Hierdoor ontstaan video’s waarbij je het concert ziet uit verschillende standpunten. Vanaf deze week is er een officiële applicatie waarmee je kan filmen voor dit project.

Voorbeeld van Film It Yourself

Hieronder staat een voorbeeld van een video die gemaakt is door het ‘Film It Yourself’-team. In totaal hebben 44 bezoekers opnamen gemaakt voor deze video. Mijn eigen bijdrage is ook in de video verwerkt door 3Voor12. Voor het resultaat kan je het best meteen doorspoelen naar het midden van de video.

‘Film It Yourself’-applicatie

De FIY-applicatie zorgt ervoor dat 3Voor12 de video’s niet meer handmatig synchroon moeten laten lopen. De tijd die bij de video wordt genoteerd door de iPhone is namelijk altijd goed door de applicatie. Het monteren van alle video’s wordt hierdoor een stuk makkelijker voor 3Voor12. Hieronder staat een voorbeeld van een video die gemaakt is door drie verschillende iPhones met de FIY-applicatie.

Lees verder na de advertentie.

3Voor12 zal de applicatie voor het eerst gaan inzetten op Lowlands 2010.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's