3-D Vector Ball, de nieuwe pong

Redactie
1 maart 2009, 22:17
1 min leestijd
3-D Vector Ball, de nieuwe pong

Pong bestaat al sinds 1972, en wordt nog steeds door veel mensen gespeeld. Op ieder platform is wel een variant van dit populaire spelletje. Op de iPhone is sinds 25 februari weer een nieuwe variant verschenen, 3-D Vector Ball namelijk.

Lees verder na de advertentie.

Je speelt de bal in deze versie niet van links naar rechts, maar van voor naar achteren. Dit is mogelijk door een doorzichtig badje. Dit geeft het 3-D gevoel.

Je bestuurt je badje door je iPhone heen en weer te bewegen. De besturing is erg fel, dus je hoeft geen wilde bewegingen te maken om van de ene naar de andere kant te bewegen. De besturing is even wennen, maar na een half uurtje kan je al lange rally’s spelen.

Het is mogelijk om tegen een computer te spelen, maar je kan ook tegen elkaar spelen over het netwerk. Dit werkt erg goed. Wij hebben al aardig wat potjes tegen elkaar gespeeld. Het maakt niet uit of je iPhone tegen iPhone speelt, of iPhone tegen iPod.

Conclusie

3-D Vector Ball is een mooi spel, waarbij het even duurt voordat je het goed kan spelen. Een groot voordeel van deze game is het samen spelen via het netwerk. 

3-D Vector Ball is nu voor 79 cent te downloaden in de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's