360 panorama: Snel panorama foto’s maken
Redactie

De camera’s van de iPhones worden steeds beter. Hierdoor neemt de populariteit van de foto-applicaties de laatste tijd erg toe. Op dit moment staat de applicatie ‘360 panorama’ bijvoorbeeld boven in de ‘top 25 betaalde applicaties’ van de App Store. Met deze applicatie kan je binnen enkele seconden mooie panorama foto’s maken van de omgeving.

Opstarten en een rondje draaien

Normaal gesproken moet je een aantal losse foto’s nemen om vervolgens een panorama foto als uitvoer te krijgen, maar bij deze applicatie is dit niet het geval. De applicatie maakt gebruik van de verschillende sensoren van de iPhone, waardoor je gewoon een rondje kan draaien met je iPhone in je hand. Je ziet vanzelf welke delen van de omgeving de applicatie al verwerkt heeft in de foto. Als je een stukje mist, draai je je iPhone naar het punt toe, en wacht je op de invulling.

Na afloop van het ‘panorama maken’ krijg je het resultaat te zien op je scherm. Je kan er voor kiezen om de panorama te delen via Twitter, of op te slaan. Als je voor het laatste kiest, krijg je een langgerekte foto in je filmrol. Deze foto kan je vervolgens op je computer zetten.

De applicatie 360 panorama is tijdelijk in de aanbieding. Na deze periode zal de applicatie meer dan twee euro gaan kosten.

360 Panorama

Occipital, Inc.

7,0 (26 reviews)
€2,29 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.