360 Panorama app voor iPhone deze week gratis

Redactie
5 augustus 2012, 8:28
1 min leestijd
360 Panorama app voor iPhone deze week gratis

De applicatie 360 Panorama voor je iPhone is de Gratis Apple app van de Week. Je hebt de hele week de gelegenheid om de imponerende app gratis te downloaden op je iPhone. Maak de prachtigste foto’s in 360 graden, waar je daarna doorheen kunt manouvreren.

Foto maken

De 360 Panorama app maakt gebruik van de accelerometer, GPS locatie en het kompas van je iPhone. Je maakt een foto en daarna richt je de camera omhoog, vervolgens omlaag en daarna opzij, zodat je de rest van de cirkel invult. De applicatie is overigens al wat langer beschikbaar. De foto’s maak je op een rondlopend blok met witte lijnen. Door steeds op een nieuw vlak te richten, leg je het beeld om je heen vast. Daarvoor hoef je niet steeds het knopje in te drukken, want na de eerste foto zal de app de rest verder vastleggen.

Panorama

Als je een panoramafoto hebt gemaakt, beweeg je er met je vinger doorheen, zodat je het beeld kunt bekijken. Ben je tevreden over het resultaat? Dan kun je dat delen via Facebook en Twitter als je over een account op de 360 Panorama beschikt. Natuurlijk kun je de foto ook in het fotoalbum van je iPhone opslaan.

Lees verder na de advertentie.

De app 360 Panorama kost normaal 0,79 euro, maar is de hele week gratis beschikbaar voor je iPhone.

360 Panorama

Occipital, Inc.

€ 2,29 via App Store
360 Panorama
360 Panorama
360 Panorama
360 Panorama
360 Panorama
360 Panorama
360 Panorama
360 Panorama

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's