De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

3 sport apps die ervoor zorgen dat je niet opgeeft

Roel van Hout
24 januari 2014, 20:01
1 min leestijd
3 sport apps die ervoor zorgen dat je niet opgeeft

Zeker als je net begint met sporten is het vaak even doorbijten. Gelukkig kan je iPhone je helpen ervoor te zorgen dat je niet opgeeft – onder meer met de volgende 3 sport apps!

Lees verder na de advertentie.

3 motiverende sport apps

5K Runner, Couch Potato to 5K

FITNESS22 LTD

€ 10,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Als je wil gaan hardlopen, is 5 kilometer een prima afstand om mee te beginnen. Toch valt het vies tegen hoe ver 5 kilometer in de praktijk blijkt te zijn. De app 0 to 5K zorgt er echter voor dat je binnen 8 weken met het grootste gemak deze afstand zult kunnen gaan afleggen. Hoe? Door iedere week drie keer met je iPhone te gaan hardlopen! De app voorziet je tijdens het lopen van tips en geeft bijvoorbeeld aan wanneer je even een stukje mag wandelen. Fijn is dat je ondertussen gewoon ook naar je eigen muziek kunt luisteren.

Strava: hardlopen en fietsen

Strava, Inc.

Gratis via App Store

Strava doet hetzelfde, maar dan voor fietsers! Met de app kun je uiteraard monitoren waar en hoever je gefietst hebt, maar de app geeft je ook ‘uitdagingen’ die je kunt volbrengen. Zo zal Strava je vragen om wat extra kilometers te gaan maken, iets waar je zelf misschien niet direct aan had gedacht of zin in had, of een bepaalde afstand te rijden die een wielerkampioen ooit ook heeft afgelegd.

Runtastic Push Ups PRO Trainer

runtastic

€ 2,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Ben je meer een binnensporter? Ze zou het op basis van de naam misschien niet verwachten, maar met de Runtastic apps kun je ook binnen flink aan het sporten slaan, en zullen de apps voor zorgen dat je niet meteen opgeeft. Deze app voor sit-ups biedt namelijk professionele schema’s aan om oefeningen op te slaan, en beloont je met badges als je een bepaald aantal oefeningen hebt volbracht.

→ Vindt meer leuke en goede apps op onze iPhone apps pagina!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu