3 handige iOS-apps om geld te besparen

Redactie
29 april 2015, 15:05
2 min leestijd
3 handige iOS-apps om geld te besparen

Tegenwoordig hoef je allang niet meer papieren krantjes en folders door te spitten om aantrekkelijke kortingen te vinden. Met deze 3 kortings-apps voor iOS sla je je slag en bespaar je gemakkelijk tientallen euro’s.

Lees verder na de advertentie.

1. Actiecode

Actiecode is de iOS-app van de gelijknamige site Actiecode.nl. Met de overzichtelijke app heb je toegang tot honderden kortingscodes en coupons die je zowel on- als offline kunt gebruiken. Handig is dat de app meldingen kan weergeven voor als je favoriete winkel een kortingsactie heeft. Verder kun je filteren op categorie (bijvoorbeeld kleding of elektronica), actiecodes bekijken van de beste (online) winkels en direct zien welke acties voor jouw regio gelden. Geld besparen wordt op die manier erg eenvoudig. Een voordeel van Actiecode is dat de app ook kortingen heeft die exclusief zijn voor gebruikers van de app.

Actiecode

Imbull

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. Scoupy

Met Scoupy op je iPhone kun je met een gerust hart gaan winkelen – er is namelijk altijd wel een actie waar je wat aan hebt. Of het nou gaat om een gratis tweede hamburger in een bekend fastfood-restaurant, of twee bioscoopkaartjes tegen een verlaagd tarief: Scoupy even checken is altijd de moeite waard. Op een kaartje kun je bovendien gratis zien waar je gebruik kunt maken van de vouchers in Scoupy. Laat de app gewoon even zien bij het betalen, en de korting wordt meteen verrekend. Je vindt in de app zowel on- als offline aanbiedingen en kunt snel zien waar je (in de buurt) geld kunt besparen.

Scoupy: cashback en korting

SCOUPY

Gratis via App Store

3. Groupon

Het idee achter Groupon, een samentrekking is van group en coupon, is simpel: een bedrijf doet via de service een kortingsaanbieding. Als daar genoeg mensen op ingaan (dat wil zeggen: een dienst of product voor gereduceerd tarief aanschaffen), gaat de korting door en kun je er gebruik van maken. Via Groupon krijg je allemaal handige aanbiedingen – zowel lokaal als verder weg – in een handig overzicht. Je kunt ze bekijken en meteen verzilveren, de locatie en verloopdatum bijhouden en deals desgewenst met anderen delen.

Groupon

Groupon, Inc.

Gratis via App Store

Welke iOS-app gebruik jij om geld te besparen? Laat het weten in de comments!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu