De 3 beste apps voor originele recepten en lekkere baksels

Redactie
19 april 2016, 16:15
2 min leestijd
De 3 beste apps voor originele recepten en lekkere baksels

Houd jij van lekker eten, maar mis je soms inspiratie voor iets anders dan groenten, vlees en aardappelen? Met deze drie apps zet je iedere avond iets anders en origineels op tafel.

Lees verder na de advertentie.

1. Uit Paulines keuken

Uit Paulines keuken is de app van de gelijknamige food-blogger Pauline. De blog is immens populair in Nederland en via de app krijg je iedere dag verse culinaire inspiratie in de vorm van recepten, hotspots en recensies van kookboeken en restaurants. De app bevat ook een database van alle recepten die gepubliceerd zijn. Mocht het recept van die dag niet bevallen, of wil je koken met andere ingrediënten, dan zit er altijd iets lekkers tussen.

Uit Paulines Keuken

Pauline Weuring

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. Marley Spoon

Marley Spoon is de app van het gelijknamige kookinitiatief. Via Marley Spoon krijg je iedere week een pakket met verse ingrediënten en bijbehorende recepten thuisbezorgd. Met de app kun je niet alleen je pakket bestellen en beheren, nog belangrijker is dat Marley Spoon meer dan 1000 lekkere recepten bevat. Je kunt zoeken op keuken, ingrediënten, dieet of andere trefwoorden. De recepten die jij lekker vindt, sla je op en kun je later weer terugzien. Bij de recepten staan tevens beoordelingen, waardoor je van tevoren kunt inzien hoe lekker anderen het vinden.

Marley Spoon

Marley Spoon AG

Gratis via App Store

3. Recept van de dag

Recept van de dag is ontwikkeld door 24Kitchen, de populaire kookzender. Het idee van de app is dat je iedere dag een nieuw recept krijgt, wat gemakkelijk te maken maar wel gezond is. Op zondag krijg je het recept voor een lekker baksel. Ook kun je recepten van eerder die week checken. Ieder recept komt bovendien met een video, zodat het nog duidelijker wordt wat je moet doen. Daarnaast bevat de app een boodschappenfunctie. Selecteer het gerecht dat je gaat eten en Recept van de dag maakt een boodschappenlijstje van de ingrediënten voor je.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu