De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Muziek-app 22tracks voorzien van fraai nieuw design

Rutger Otto
29 april 2014, 11:31
2 min leestijd
Muziek-app 22tracks voorzien van fraai nieuw design

22tracks werkt met door influencers samengestelde playlists die elk uit 22 nummers bestaan. De app om nieuwe muziek binnen jouw favoriete genre te ontdekken, is nu voorzien van een nieuwe lik verf.

Lees verder na de advertentie.

22tracks

Muziekdienst 22tracks bestaat uit verschillende lijsten, geselecteerd door muziekkenners, zoals journalisten en dj’s. Binnen de app heb je de keuze uit vier Europese hoofdsteden, die elk 22 muziekgenres bieden. Curatoren op het gebied van onder meer alternative, disco, hiphop en pop kiezen elke maand de 22 nieuwste, tofste tracks van het moment. Op die manier blijf je op de hoogte van de meest interessante ontwikkelingen uit de muziekwereld.

De app is nu voorzien van een grote update. Vooral het nieuwe design valt op: dat is volledig in lijn met iOS 7 helemaal plat geworden. Navigeren door 22tracks is supersimpel. Je kiest een stad, een genre en daarna kun je in een tracklist klikken op het nummer dat je wil horen. Onderin het scherm geeft een speler aan dat de muziek speelt. Wanneer het nummer is afgelopen, volgt meteen de volgende. Boven de lijst staat altijd een foto van de samensteller. Door die naar beneden te swipen lees je informatie over waarom juist diegene de aangewezen curator is.

Tik je tijdens het afspelen op het balkje onderin het scherm, dan krijg je meer opties en informatie over het nummer. Zo kun je doorspoelen, terugspoelen en pauzeren maar ook de biografie lezen van de betreffende artiest (die overigens niet altijd beschikbaar is), het nummer laden in iTunes of streamingdiensten als Spotify en hem met je vrienden delen via Facebook of Twitter. Om een persoonlijke favorietenlijst aan te maken moet je inloggen met een Google-, Twitter- of Facebookaccount. Dubbeltikken op de afspeelbalk zorgt ervoor dat het nummer bij ‘My 22’ terecht komt, waar jouw favorieten worden gebundeld.

22tracks downloaden

Via onderstaande link kun je de app gratis downloaden. 22tracks vereist iOS 7 en 5MB aan vrije opslagruimte.

22tracks

22tracks

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

22tracks
22tracks
22tracks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu