223 Nederlandse radiozenders in 1 applicatie

Redactie
12 mei 2009, 18:06
1 min leestijd
223 Nederlandse radiozenders in 1 applicatie

De Plaza iPhone ontwikkelaars hebben er weer een nieuwe applicatie bij en ik garandeer je dat deze niet zomaar 1 van de minste is. Reeds eerder brachten ze een radio applicatie uit die reeds meer dan 30.000 keer werd verkocht  afgelopen maanden en bovendien gedurende tien weken op de eerste plaats stond in de rangschikking van Noorwegen (land van herkomst). Hun nieuwste radio applicatie is speciaal ontwikkeld voor maar liefst 223 Nederlandse radiokanalen waaruit je kan kiezen.

Eén der bijzonderste eigenschappen van deze app. is het gebruiksgemak. Je opent de app. en je krijgt een lijstje van 14 radiokanalen per pagina voorgeschoteld. Bovendien kan je verbinding maken via 3G/EDGE/WiFi, is het volume rechtstreeks in de app. te controleren en kan je zien hoeveel KB per seconde je reeds hebt gedownload.

De prijs bedraagt 2,39 euro, maar voor de eerste twee lezers van deze post geeft iPhoned.nl weer een cadeautje vrij: twee gratis downloads van de applicatie:

  • PM4F7TF4R6PY
  • FT6JPAAPXPT7

Veel plezier ermee! En vergeet vooral niet hieronder te vermelden indien je 1 van de gelukkigen bent zodat niet elke bezoeker de moeite moet doen om ze te controleren op geldigheid.

Lees verder na de advertentie.

<br /> 

Spotlight: Radio

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's