223 Nederlandse radiozenders in 1 applicatie
Redactie

De Plaza iPhone ontwikkelaars hebben er weer een nieuwe applicatie bij en ik garandeer je dat deze niet zomaar 1 van de minste is. Reeds eerder brachten ze een radio applicatie uit die reeds meer dan 30.000 keer werd verkocht  afgelopen maanden en bovendien gedurende tien weken op de eerste plaats stond in de rangschikking van Noorwegen (land van herkomst). Hun nieuwste radio applicatie is speciaal ontwikkeld voor maar liefst 223 Nederlandse radiokanalen waaruit je kan kiezen.

Eén der bijzonderste eigenschappen van deze app. is het gebruiksgemak. Je opent de app. en je krijgt een lijstje van 14 radiokanalen per pagina voorgeschoteld. Bovendien kan je verbinding maken via 3G/EDGE/WiFi, is het volume rechtstreeks in de app. te controleren en kan je zien hoeveel KB per seconde je reeds hebt gedownload.

De prijs bedraagt 2,39 euro, maar voor de eerste twee lezers van deze post geeft iPhoned.nl weer een cadeautje vrij: twee gratis downloads van de applicatie:

 • PM4F7TF4R6PY
 • FT6JPAAPXPT7

Veel plezier ermee! En vergeet vooral niet hieronder te vermelden indien je 1 van de gelukkigen bent zodat niet elke bezoeker de moeite moet doen om ze te controleren op geldigheid.

<br /> 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Rick

  He Nils. Bedankt net de tweede code gebruikt op de iphone. Ik ga hem zo testen in de trein. Ben benieuwd of de verbinding even goed is als bij Tuninfm. Fijne avond nog

 • Jesse

  Jammer, lees het berichtje onderweg… dan kan je die codes natuurlijk weer niet gebruiken 🙁

 • fraddy

  Ik heb de eerste code gebruikt, kon alleen in de Amerikaanse Itunes. Toevallig had ik hier een account, dus de 1e code is ook gebruikt. Bedankt ik ga hem gelijk uitproberen.

 • fraddy

  Geluid is perfekt, zowel over Wifi als 3G. Prachtig stereo effect. Jammer alleen dat je 14 stations te gelijk kunt programmeren. Je kunt wel op de achtergrond kiezen uit 223 stations, maar je kunt er maar 14 vastzetten volgens mij. Dat moet ik nog even uitzoeken. Maar het is wel een aanrader!
  Alle losse iconen zoals Nederland.FM en Skyradio en zo kunnen weg, want hier ziet werkelijk alles in. Tot Aalburg radio toe. Zeker zijn prijs waard.

 • Gregor

  Allemaal ingewisseld al.

 • Fraddy

  Je kan hem gerust kopen, is het geld dubbel en dwars waard. Misschien in een update zouden zr de lay-out kunnen verbeteren.

 • Johan

  Zo’n programma moet ook op een autoradio werken net als de iPod functie!