2 inpak apps die je helpen met je koffer

Roel van Hout
8 juni 2013, 17:46
2 min leestijd
2 inpak apps die je helpen met je koffer

Ik ga op vakantie en ik neem mee…ja, wat eigenlijk? Het inpakken van de koffer is voor sommigen een groot deel van de voorpret voor de vakantie, maar voor anderen een ware verschrikking. Voor deze mensen zijn de volgende twee inpak apps bedacht. 


Denken dat je aan alles hebt gedacht, en dan op de laatste dag merken dat je onderbroeken op zijn. Het kan iedereen overkomen, maar om te voorkomen dat het bij jou ook gebeurt, vertaalt de PackTM app het aantal dagen dat je op reis gaat automatisch naar hoeveel ondergoed je nodig hebt.

Daarbij laat de app je per type trip lijsten aanmaken en opslaan. Zo zul je op een zakenreisje van een paar dagen hele andere dingen nodig hebben dan bij een jungle safari van 3 weken. En om te voorkomen dat je op het vliegveld aankomt met een veel te zware koffer maakt de PackTM app ook een voorzichtige schatting van wat alle spullen bij elkaar wegen.

Al dit moois is helaas niet gratis, maar die 1,79 euro die je aan de app kwijt bent, zullen je wel een hoop hoofdpijn gaan besparen.

Lees verder na de advertentie.

Packing Pro

Quinn Genzel

€ 3,49 via App Store

De Packing Pro app lijkt qua opzet erg op de PackTM app. Het grote verschil is echter de enorm uitgebreide catalogus aan voorwerpen die je eventueel mee zou kunnen nemen. Zo suggereert de Packing Pro app bij een strandvakantie in Zuid-Frankrijk slippers, een zonnehoed en een beachball-setje. Bij een wandeltocht door de Schotse hooglanden komt de app onder meer met bergschoenen en een waterdichte jas op de proppen.

Als je tijdens het inpakken van je spullen iets anders gaat doen, toont de app het aantal voorwerpen dat je nog mist in de vorm van een cijferbadge op het app-icoon.

Deze app is eveneens niet gratis, maar niet snel zul je voor 2,69 euro een uitgebreider overzicht van wat je op vakantie mee kunt nemen vinden.

Packing Pro
Packing Pro
Packing Pro
Packing Pro
Packing Pro
Packing Pro
Packing Pro
Packing Pro
Packing Pro
Packing Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's