De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Dit moet je weten over 1Password X voor in je browser

Erwin Vogelaar
15 november 2017, 19:38
2 min leestijd
Dit moet je weten over 1Password X voor in je browser
1Password 7 • Password Manager

1Password 7 • Password Manager

Gratis

Reviewscore

8,5

Populaire wachtwoordbeheerder 1Password introduceert 1Password X, een manier om je wachtwoorden snel te vinden in elke Chrome-webbrowser zonder extra app.

Lees verder na de advertentie.

1Password X voor in je browser

1Password X is een browserextensie waarmee je al je wachtwoorden voor online diensten beheert. De extensie biedt wat je van 1Password verwacht. Op websites kun je vlot de juiste inlog kiezen en maak je ergens een nieuw account aan, dan stelt de extensie direct een wachtwoord voor. Op dit moment is 1Password X enkel nog via Chrome te gebruiken, later wordt ondersteuning voor Safari, Firefox en Edge toegevoegd zodat je werkelijk overal je wachtwoorden vindt.

Na het installeren van de extensie hoef je enkel nog je hoofdwachtwoord in te vullen en je bent klaar. Je hebt geen losse app meer nodig.

1password x

Er zijn ook nieuwe functies

AgileBits heeft een aantal nieuwe functies toegevoegd vergeleken met oude extensies. Zo is het mogelijk om te navigeren met een toetsenbord en is er een slimme zoekmachine. Tevens werkt 1Password X samen met tweefactorauthenticatie-codes.

Een klein detail: in tegenstelling tot de iPhone X, wat je uitspreekt als iPhone 10, spreek je Password X wel uit zoals je het schrijft.

Ook op andere systemen, later meer browsers

Omdat 1Password X een Chrome-extensie is, werkt het ook op andere systemen zoals Linux en Chrome OS. Dit is handig als je wel eens van systeem wisselt en je jouw in de cloud opgeslagen wachtwoorden wil blijven gebruiken.

Favoriete wachtwoordmanager

1Password is onze favoriete wachtwoordmanager, zoals je ziet in ons lijstje met de beste wachtwoord-apps om je online profielen te beveiligen. Voor je iOS-apparaat vind je de nieuwste versie van de app via onderstaande link in de App Store. Met de meest recentelijke update is het inloggen via Face ID sneller en zijn er foutjes bij het werken met de iPhone X opgelost.

Download 1Password in de App Store (gratis)

1Password 7 • Password Manager

AgileBits Inc.

Gratis via App Store
Bron: AgileBits
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen