De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Wachtwoordmanager 1Password introduceert maandelijks abonnement

Rutger Otto
4 augustus 2016, 13:47
2 min leestijd
Wachtwoordmanager 1Password introduceert maandelijks abonnement
1Password 7 • Password Manager

1Password 7 • Password Manager

Gratis

Reviewscore

8

Eén van de bekendere wachtwoordmanagers, 1Password, gaat ook abonnementen aanbieden voor individuele gebruikers. Dat kost je 3 dollar per maand.

Lees verder na de advertentie.

1Password abonnement

1Password heeft al twee abonnementsplannen: voor teams (vanaf 4 dollar per maand) en voor families (vanaf 5 dollar per maand). Daar komt er nog één bij: een abonnement voor individuen. Gebruikers die geen abonnement met meerderen willen of kunnen afsluiten, kunnen dan toch van de extra functies gebruikmaken.

Dat maakt AgileBits, het bedrijf achter 1Password, bekend op zijn blog. De voornaamste reden om een abonnement af te sluiten is dat je de app op elk platform kunt gebruiken. Dus niet alleen op je iPhone, maar ook op de Mac. “Ook krijg je Pro-functies, gratis updates en gratis upgrades voor elke nieuwe versie van 1Password die wordt uitgebracht.” Zo heb je dus altijd de laatste versie, terwijl je anders voor een nieuwe app moet betalen.

1password

Pro-functies

De Pro-functies bieden verschillende verbeteringen die de standaard-app niet heeft. Zo heb je toegang tot meer categorieën, waarmee je bijvoorbeeld wachtwoorden voor draadloze routers kunt toevoegen. Verder is er ondersteuning voor de Apple Watch en kun je zelf schuiven met de indeling van de app. Op iOS kost Pro je eenmalig 9,99 euro, terwijl de standaardversie gratis is. Op de Mac betaal je normaliter 64,99 euro voor 1Password, behalve dus als je een abonnement neemt.

Eerste zes maanden gratis

In het individuele abonnement krijgt elke gebruiker ook nog 1GB opslagruimte in een beveiligde ‘kluis’ binnen de app. Daar kunnen gebruikers bijvoorbeeld belangrijke documenten in opslaan. Om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen een abonnement afnemen, biedt 1Password de eerste zes maanden gratis voor degenen die zich voor 21 september inschrijven. Het abonnement wordt niet verplicht, dus gebruik je 1Password al, dan kun je dat gewoon blijven doen zonder dat er iets verandert.

1Password 7 • Password Manager

AgileBits Inc.

Gratis via App Store

Lees het laatste nieuws over apps

Bron: AgileBits
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu