1DayFly-applicatie laat je de dagaanbieding zien

Redactie
14 januari 2010, 9:24
2 min leestijd
1DayFly-applicatie laat je de dagaanbieding zien

De website 1DayFly wordt dagelijks duizenden malen bezocht door koopjesjagers. Dagelijks biedt de website om 12:00 een nieuwe dagaanbieding aan tegen een scherpe prijs. Om op de hoogte te blijven van de dagaanbiedingen kon je je voorheen al inschrijven voor een nieuwsbrief, maar sinds begin januari kan je ook op de hoogte blijven middels push-notificaties.

1DayFly-applicatie

1DayFly heeft sinds 4 januari een gratis applicatie in de App Store staan. Deze applicatie is heel erg simpel, maar weergeeft wel elke dag de aanbieding. Onder de aanbieding staat hoelang de aanbieding nog geldt. Dit wordt weergeven middels een countdown. Als er een nieuwe aanbieding op de website verschijnt krijg je een push-berichtje.

Reacties

In de applicatie kan je de reacties op het product bekijken. Dagelijks laten de bezoekers honderden reactie achter over de aanbieding. In deze reacties staan onder andere de antwoorden op de vragen van de bezoekers. Op deze manier zie je dus nog meer informatie over het product.

Lees verder na de advertentie.

Een product kopen

In de applicatie wekt de knop ‘bestel nu!’ de indruk dat je het product via de applicatie kan kopen, maar helaas is dit niet het geval. De knop verwijst je door naar de website waar je het product kan aanschaffen.

Verbeter punjes

In de toekomst zie ik graag een aantal nieuwe functies in de applicatie verschijnen. Op dit moment kan je alleen reacties lezen. Het zou beter zijn als je ook reacties kon plaatsen, want op deze manier kan je deelnemen aan bijvoorbeeld een discussie.

In een update zou ik ook graag zien dat je de producten kan bestellen via de applicatie. Dit kan bijvoorbeeld via een mobiele site binnen de applicatie. Op dit moment is de knop ‘Bestel nu!’ een erg misleidende knop, want de doorverwijzing naar de website is niet erg gebruiksvriendelijk.

De 1DayFly-applicatie is gratis te downloaden uit de App Store.

Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's