12 dagen cadeaus, dag 2: gratis Tiny Thief

Roel van Hout
27 december 2013, 12:01
1 min leestijd
12 dagen cadeaus, dag 2: gratis Tiny Thief

Na gisteren verwend te zijn met een gratis Justin Timberlake album, is het de hoogste tijd voor cadeau 2: de hele dag kun je gratis Tiny Thief downloaden!

Dat is een iets minder grote verrassing dan we hadden gehoopt, want zoals we op Eerste Kerstdag al schreven, is Tiny Thief al de hele week gratis te downloaden. Dat heeft te maken met het feit dat app-ontwikkelaars voor de kerst alle prijswijzigingen moeten hebben doorgegeven bij Apple, want de App Store-redactie gaat daarna een paar dagen met vakantie.

Gratis Tiny ThiefDag 2: gratis Tiny thief

Het kan alsnog zijn dat je Tiny Thief eerder gemist had – in dat geval kan het geen kwaad om de app nogmaals onder de aandacht te brengen. In Tiny Thief speel je een klein, blond mannetje dat alles steelt wat los en vast zit. Hierbij word je achterna gezeten door de iets minder gelukkige eigenaren van hetgeen wat je steelt, wat vaak leidt tot doldwaze achtervolgingen door de middeleeuws ogende wereld waarin het spel zich afspeelt.

Het spel bestuur je door te tikken op objecten, waarna je vanzelf ziet of de kleine dief uit de titel er iets mee kan. Het spel ziet eruit als een prentenboek dat tot leven komt, en is daarmee schitterend vormgegeven.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's