12 dagen cadeaus app al te downloaden in App Store

Roel van Hout
10 december 2013, 7:26
1 min leestijd
12 dagen cadeaus app al te downloaden in App Store

Zoals elk jaar speelt Apple ook in 2013-2014 12 dagen voor kerstman: de 12 dagen cadeaus app is al te downloaden in de App Store.

Het is inmiddels een traditie geworden: Apple diept 12 dagen lang leuke apps, eBooks of liedjes op uit de App Store en stelt deze telkens voor de periode van een dag gratis beschikbaar. De aanbiedingen verschillen daarbij per regio, dus de echte liefhebbers maken voor een App Store in elk werelddeel een account aan.

De actie begint op 26 december en eindigt op 6 januari. Gedurende een eventuele kerstvakantie zit je dus helemaal goed! De app is nu alvast te downloaden in de App Store, al kun je er nog niet veel meer doen dan aangeven in welk land je woont. Daarna zul je zien dat je nog 16 dagen moet wachten. Stel wel even in dat je pushmeldingen krijgt, want alhoewel wij je elke dag op de hoogte zullen brengen van de aanbiedingen, zul je misschien wel op vakantie zijn en daardoor toch onverhoopt onze berichten missen.

12 dagen cadeaus zijn niet heel spectaculair

De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat de aanbiedingen niet heel spectaculair zijn: meestal gaat het om kleine apps of al wat oudere liedjes of boeken. Aan de andere kant moet je een gegeven paard nooit in de bek kijken, en het is natuurlijk al leuk dat Apple überhaupt gratis dingen weggeeft.

Lees verder na de advertentie.

12 dagen gratis cadeaus is nu te downloaden in de App Store!

Categorie: Amusement Apps
Spotlights: App Store, Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Cyber Monday