0900: Bespaar geld op je belkosten

Redactie
25 december 2009, 22:59
1 min leestijd
0900: Bespaar geld op je belkosten

Als je een probleem hebt met een groot bedrijf leidt het er meestal toe dat je een duur 0900-nummer moet gaan bellen. Deze nummers kosten meestal heel veel geld. Deze kosten worden niet met je bundel verrekend, maar komen bovenop je abonnementsgeld. De applicatie ‘0900’ helpt je om deze dure telefoonnummers te ontwijken.

Alternatieven

De applicatie ‘0900’ bevat een grote database met allerlei alternatieve telefoonnummers. Vaak hebben bedrijven een 0800- of lokaal-nummer naast hun 0900-nummer. Deze nummers zijn meestal gratis te bereiken, maar worden nooit gemeld in folders en advertenties.

De applicatie bevat op dit moment ongeveer 800 alternatieve nummers. Als je een bedrijf vaak belt kan je het nummer opslaan bij je favorieten. Deze lijst met favoriete nummers kan je zelf helemaal aanpassen. Helaas kan je de lijst niet exporteren naar je telefoonboek.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie ‘0900’ staat op dit moment nog niet in de App Store, maar zodra de applicatie er wel staat zullen wij dit melden. Voordat je de applicatie aanschaft kan je alvast op de website kijken welke bedrijven er in de database opgeslagen zijn.

Bron: PandaApps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's