iPhone XS 256GB los kopen

Apple iPhone XS
7
Reviewscore
Geheugen
Kleur
Apple iPhone XS
Geheugen
256 GB
Kleur
-
Filters
Filters
×
Geheugen
Kleur
Conditie
3 resultaten vanaf € 644,95
Gesponsord
Sim only met 20GB data
Vodafone
Nu tot €5 korting per maand!
  • Extra korting i.c.m. Ziggo Internet
  • Inclusief 5G internet
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim Only (18GB data)
Simpel
Beste deal: 18GB voor €10 per maand
  • Onbeperkt bellen en 500 sms'jes
  • Betrouwbaar 5G-netwerk van Odido
  • Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. €20
Bekijk aanbieding
Apple iPhone XS
Apple iPhone XS
256 GB
€ 644,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
10d

Apple iPhone XS 256GB los kopen

Een iPhone met 256GB aan intern geheugen is bedoeld voor de grootgebruiker. Ben je iemand die veel foto’s maakt, 4K-video’s schiet, een enorme hoeveelheid aan apps op zijn smartphone wilt of veel downloadt, bijvoorbeeld Netflix-series of -films? Dan hoef je je met een opslagcapaciteit van 256GB geen zorgen te maken.

Dat kan een geruststelling zijn, omdat je het interne geheugen van een iPhone achteraf niet meer uit kunt breiden. Daarom is het belangrijk om bij het kopen van een iPhone de juiste hoeveelheid te kiezen, omdat je deze keuze niet meer kunt terugdraaien.

over de iPhone XS

De iPhone XS is de logische opvolger van de iPhone X en lijkt qua design enorm veel op zijn voorganger. De verbeteringen zitten vooral onder de motorkap. Zo is de camera verbeterd met de Smart HDR-techniek, waarmee je veel betere foto’s maakt zonder hier zelf iets voor te hoeven doen.

De iPhone maakt met Smart HDR meerdere foto’s tegelijk als jij een de fotoknop indrukt. Deze foto’s worden vervolgens geanalyseerd en de beste onderdelen worden daarna gecombineerd tot een foto, die je dus met recht een superfoto kunt noemen.

Ook zet de iPhone XS een nieuwe standaard met de A12-chip, een razendsnelle door Apple ontworpen processor die enorm krachtige prestaties in levert.

iPhone XS: los toestel

Als je van plan bent om een nieuwe iPhone te kopen, dan heb je eigenlijk twee keuzes: koop je een iPhone met abonnement of koop je een losse iPhone? Een losse iPhone heeft een paar voordelen. Zo is het een handige manier om onder een BKR-registratie uit te komen en kun je het mooi combineren met een sim only-abonnement.

Soms is een losse iPhone kopen minder handig, omdat je in korte tijd een relatief hoog bedrag kwijt bent. Houd daar dus rekening mee en controleer voor jezelf of je dit bedrag in een keer kunt missen.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu