iPhone XS Max 256GB los kopen

Apple iPhone XS Max
7
Reviewscore
Apple iPhone XS Max
Geheugen
256 GB
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
1 resultaten vanaf € 849,95
Gesponsord
Sim only met 20GB data
Vodafone
Nu tot €5 korting per maand!
  • Extra korting i.c.m. Ziggo Internet
  • Inclusief 5G internet
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max
256 GB
€ 849,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
10d

Apple iPhone XS Max 256GB los toestel kopen

Sommige mensen kunnen niet genoeg opslagruimte tot hun beschikking hebben. Ze filmen met 4K-kwaliteit, downloaden films en series om onderweg te kijken, schieten duizenden foto’s per maand of spelen games die enorm veel ruimte innemen. Voor dit soort gebruikers is de iPhone XS Max met 256GB aan intern geheugen ideaal. Met zoveel opslagcapaciteit hoef je je geen moment zorgen te maken over de hoeveelheid opslag die je nog over hebt.

Dat kan een geruststelling zijn, omdat je het interne geheugen van een iPhone achteraf niet meer uit kunt breiden. Daarom is het belangrijk om bij het kopen van een iPhone de juiste hoeveelheid te kiezen, omdat je deze keuze niet meer kunt terugdraaien.

Over de Phone XS Max

De iPhone XS Max is de logische opvolger van de iPhone X, met een soortgelijk design en vooral verbeteringen op de achtergrond. Zo is de camera verbeterd met de Smart HDR-techniek, waardoor je veel betere foto’s maakt zonder hier zelf iets voor te hoeven doen. Hij is wel een stukje groter, want het scherm is liefst 6,5 inch groot.

De iPhone maakt met Smart HDR meerdere foto’s tegelijk als jij een kiekje afdrukt. Deze foto’s worden vervolgens geanalyseerd, waarna de beste onderdelen eruit worden geplukt om een superfoto te vormen.

Ook zet de iPhone XS een nieuwe standaard met de A12-chip, een razendsnelle door Apple ontworpen processor die enorm krachtige prestaties in huis heeft.

Als je van plan bent om een nieuwe iPhone te kopen, dan heb je eigenlijk twee keuzes: koop je een iPhone met abonnement of koop je een losse iPhone? Een losse iPhone heeft een paar voordelen. Wil je bijvoorbeeld niet tegen een BKR-registratie aanlopen, dan is het slim om een losse iPhone aan te schaffen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

In sommige gevallen kun je beter een iPhone met abonnement aanschaffen. Wil je bijvoorbeeld niet in een keer een relatief hoog bedrag neertellen voor een smartphone? Dan is een abonnement misschien een oplossing.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu