De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

iPhone XS Max los toestel kopen? Vergelijk de prijzen

Apple iPhone XS Max
7
Reviewscore
Kleur
Apple iPhone XS Max
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
7 resultaten vanaf € 519,00
Gesponsord
Sim only met 20GB data
Vodafone
Nu tot €5 korting per maand!
  • Extra korting i.c.m. Ziggo Internet
  • Inclusief 5G internet
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max
64 GB
€ 519,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d
Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max
256 GB
€ 589,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d
Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max
512 GB
€ 629,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
2d

Apple iPhone XS Max los kopen: dit moet je weten

In het najaar van 2018 introduceerde Apple de iPhone XS Max, de grote broer van de iPhone XS. Het is niet de eerste iPhone in de ‘Plus’-categorie, maar wel de eerste met een 6,5 inch-scherm. Ondanks dat het display een flinke slag groter is dan dat van de iPhone 8 Plus, is de XS Max qua afmetingen niet groter. Dat is te danken aan de dunne schermranden.

De iPhone XS Max prijs in Nederland

De iPhone XS Max is logischerwijs duurder dan zijn kleinere broertje. De uitvoering met 64GB opslag haal je voor 1259 euro in huis, terwijl je voor de versies met 256GB en 512GB respectievelijk 1429 en 1659 euro betaalt. Heb je momenteel al een iPhone, dan zijn er verschillende inruilprogramma’s en partijen die iPhones opkopen zodat je je nieuwe iPhone voordeliger in huis kan halen.

iPhone XS Max prijzen:

  • iPhone XS Max 64GB – 1259 euro
  • iPhone XS Max 256GB – 1429 euro
  • iPhone XS Max 512GB – 1659 euro

Inmiddels is het toestel in prijs gedaald, zeker als je voor een refurbished iPhone XS Max gaat. Refurbished houdt in dat het toestel gebruikt is en vervolgens door een professionele partij is gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Je koopt een zo goed als nieuwe smartphone, met doorgaans twee jaar garantie.

Vind je de iPhone XS Max toch iets te duur of te groot, dan is de iPhone XS het kleinere broertje voor €100 minder mogelijk een optie. Hieronder de adviesprijzen bij introductie in Nederland.

iPhone XS prijzen:

  • iPhone XS 64GB – 1159 euro
  • iPhone XS 256GB – 1329 euro
  • iPhone XS 512GB – 1559 euro

Waar je op moet letten bij het kopen van een iPhone XS Max?

Koop je een losse iPhone XS Max, dan haal je een simlockvrije smartphone met twee jaar fabrieksgarantie in huis. Je kunt overwegen om er AppleCare+ bij te nemen, Apples schadeverzekering die dekt tegen val- en waterschade. De XS Max mag dan stof- en waterbestendig zijn, zonder stevig hoesje zal hij een val op een harde ondergrond waarschijnlijk niet schadevrij overleven.

Sim-only of iPhone XS Max met abonnement?

De iPhone XS Max is niet goedkoop, maar als je een BKR-registratie wil voorkomen, doe je er goed aan hem los te kopen en te combineren met een sim only abonnement. De meeste Nederlandse providers bieden scherpe sim only’s aan, waarbij je voor een relatief laag maandbedrag veel data en belminuten krijgt. In sommige gevallen heb je zelfs de mogelijkheid om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Via onze iPhone XS Max abonnement prijsvergelijker kan je de beste deal vinden die aansluit bij je wensen en budget. Je kunt gemakkelijk filteren op provider, bundels, de toestelbijbetaling, combivoordeelkorting en meer.

De iPhone XS Max van 2019

Sinds september 2019 is de opvolger van de iPhone XS Max beschikbaar. Dit is de iPhone 11 Pro Max en beschikt over nagenoeg dezelfde behuizing als zijn voorganger. Wel is er aan de binnenkant het een ander ander aangepast, zoals een snellere processor, en vind je een groothoekcamera op de achterkant. In onze vergelijker vind je alle prijzen voor de iPhone 11 Pro Max los. Wil je toch even verder kijken. Op de iPhone kopen pagina vind je alle verkrijgbare iPhones met de laagste vanaf prijs.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu