iPhone X nieuw los toestel kopen

7,5
Reviewscore
Super Deal
Een mobiel abonnement met unlimited data en 5G nú in prijs verlaagd!
Internet van Ziggo thuis? Dan krijg je tot €5 korting per maand
Naar aanbieding Naar aanbieding
Gesponsord
Goedkoopste iPhone X aanbiedingen: 5 deals gevonden bij 3 webshops Prijsupdate: 2 minuten geleden
Filters
Kleur
Toon resultaten (5)
Conditie
Toon resultaten (5)
Levertijd
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (5)
Alle filters verwijderen
Gekozen filters:
Staat: Nieuw
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(761)
iPhone X
256GB
2 kleuren
5d
€ 629,89
(44.489)
iPhone X
256GB
2 kleuren
24u
€ 799,00
(61.322)
iPhone X
256GB
Spacegrijs
24u
€ 1.209,00

iPhone X nieuw los toestel

Als je besloten hebt op een nieuwe iPhone aan te gaan schaffen, dan zijn er wat dingen om rekening mee te houden. Apples smartphones zijn immers niet goedkoop, maar je haalt er wel een apparaat mee in huis waar je jaren zoet mee bent. Dat is zeker het geval bij de iPhone X, die een design een flinke opknapbeurt gaf. iPhones staan bekend als de meest betrouwbare smartphones op de markt en worden bovendien jaren ondersteund door Apple met software-updates.

Dat is niet alleen fijn voor de jaren dat je de iPhone zelf gebruikt, maar komt ook goed uit als je het toestel uiteindelijk wil doorverkopen. iPhones staan mede hierdoor bekend om hun hoge waardevastheid, zodat je een deel van het aankoopbedrag weer kunt gebruiken om een nieuwer model aan te schaffen. De iPhone X zal met zijn moderne design bovendien een stuk populairder blijven dan alle iPhones die ervoor kwamen.

Iets anders om rekening mee te houden is het volgende: koop je een iPhone met abonnement of koop je een losse iPhone? Een losse iPhone X heeft een paar voordelen. Zo is het een handige manier om onder een BKR-registratie uit te komen en kun je het mooi combineren met een (lopend) sim only-abonnement. Een registratie bij het BKR kan immers gevolgen hebben voor de hoogte van je hypotheek.

Soms is een losse iPhone kopen minder handig omdat je in korte tijd een relatief hoog bedrag kwijt bent. Houd daar dus rekening mee en controleer voor jezelf of je dit bedrag in een keer kunt missen. Is dit niet het geval, dan is het misschien slimmer om toch voor een abonnement te gaan of een goedkoper model.

Met de iPhone X luidde Apple een nieuw tijdperk in voor de iPhone in 2017. De brede schermranden aan de boven- en onderkant maken plaats voor een oled-display van 5,8-inch dat tot aan de randen doorloopt. Daardoor heeft de iPhone een nieuw gezicht gekregen, dat er veel moderner uitziet.

Hierdoor is de homeknop ook verdwenen, samen met de Touch ID-sensor. In plaats daarvan controleert de iPhone X je identiteit met de Face ID-camera, een gezichtsscanner die een 3d-model van je gezicht maakt. Hiermee kun je de iPhone ontgrendelen, betalingen doen en inloggen op allerlei apps.

Door het nieuwe design heeft Apple een speciale vorm van iOS ontwikkeld die je volledig bedient door over het scherm te vegen. Een homeknop indrukken is immers niet meer mogelijk.

Daarnaast is de iPhone X uitgerust met een dubbele cameralens op de achterkant, wat het de eerste kleinere iPhone maakt met twee cameralenzen. Deze dubbele lens kun je gebruiken door optisch te zoomen, zodat er geen kwaliteitsverlies optreedt als je iets dichterbij haalt. Daarnaast zorgt de lens voor ondersteuning van de Portretfunctie. Hiermee maak je objecten of personen op de voorgrond scherp terwijl de achtergrond kunstmatig wazig wordt gemaakt.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen