iPhone X nieuw los toestel kopen

7,5
Filters
Filters
×
5 resultaten vanaf € 271,08
Gesponsord
Sim only met 10GB data
T-Mobile
Tijdelijk met €11 korting per maand op je bundel!
  • Altijd online zonder extra kosten
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • GOGOGO Deals!
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Apple iPhone 12
Vodafone
Tijdelijk tot €445 korting!
  • 3 maanden gratis Apple TV+!
  • Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
  • Gratis 5G bij ieder Red abonnement
Bekijk aanbieding
Apple iPhone X
Apple iPhone X
64 GB
€ 271,08
2 jaar garantie
Amazon
4.1
Amazon
5d
Apple iPhone X
Apple iPhone X
64 GB
€ 499,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
6.2
bol.com plaza
?
Apple iPhone X
Apple iPhone X
256 GB
€ 649,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
6.2
bol.com plaza
6d
Apple iPhone X
Apple iPhone X
256 GB
€ 1.209,00
2 jaar garantie
Media Markt
6.2
Media Markt
1d

iPhone X nieuw los toestel

Als je besloten hebt op een nieuwe iPhone aan te gaan schaffen, dan zijn er wat dingen om rekening mee te houden. Apples smartphones zijn immers niet goedkoop, maar je haalt er wel een apparaat mee in huis waar je jaren zoet mee bent. Dat is zeker het geval bij de iPhone X, die een design een flinke opknapbeurt gaf. iPhones staan bekend als de meest betrouwbare smartphones op de markt en worden bovendien jaren ondersteund door Apple met software-updates.

Dat is niet alleen fijn voor de jaren dat je de iPhone zelf gebruikt, maar komt ook goed uit als je het toestel uiteindelijk wil doorverkopen. iPhones staan mede hierdoor bekend om hun hoge waardevastheid, zodat je een deel van het aankoopbedrag weer kunt gebruiken om een nieuwer model aan te schaffen. De iPhone X zal met zijn moderne design bovendien een stuk populairder blijven dan alle iPhones die ervoor kwamen.

Iets anders om rekening mee te houden is het volgende: koop je een iPhone met abonnement of koop je een losse iPhone? Een losse iPhone X heeft een paar voordelen. Zo is het een handige manier om onder een BKR-registratie uit te komen en kun je het mooi combineren met een (lopend) sim only-abonnement. Een registratie bij het BKR kan immers gevolgen hebben voor de hoogte van je hypotheek.

Soms is een losse iPhone kopen minder handig omdat je in korte tijd een relatief hoog bedrag kwijt bent. Houd daar dus rekening mee en controleer voor jezelf of je dit bedrag in een keer kunt missen. Is dit niet het geval, dan is het misschien slimmer om toch voor een abonnement te gaan of een goedkoper model.

Met de iPhone X luidde Apple een nieuw tijdperk in voor de iPhone in 2017. De brede schermranden aan de boven- en onderkant maken plaats voor een oled-display van 5,8-inch dat tot aan de randen doorloopt. Daardoor heeft de iPhone een nieuw gezicht gekregen, dat er veel moderner uitziet.

Hierdoor is de homeknop ook verdwenen, samen met de Touch ID-sensor. In plaats daarvan controleert de iPhone X je identiteit met de Face ID-camera, een gezichtsscanner die een 3d-model van je gezicht maakt. Hiermee kun je de iPhone ontgrendelen, betalingen doen en inloggen op allerlei apps.

Door het nieuwe design heeft Apple een speciale vorm van iOS ontwikkeld die je volledig bedient door over het scherm te vegen. Een homeknop indrukken is immers niet meer mogelijk.

Daarnaast is de iPhone X uitgerust met een dubbele cameralens op de achterkant, wat het de eerste kleinere iPhone maakt met twee cameralenzen. Deze dubbele lens kun je gebruiken door optisch te zoomen, zodat er geen kwaliteitsverlies optreedt als je iets dichterbij haalt. Daarnaast zorgt de lens voor ondersteuning van de Portretfunctie. Hiermee maak je objecten of personen op de voorgrond scherp terwijl de achtergrond kunstmatig wazig wordt gemaakt.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen