iPhone 8 256GB los kopen

Apple iPhone 8
7
Reviewscore
Geheugen
Kleur
Apple iPhone 8
Geheugen
256 GB
Kleur
-
Filters
Filters
×
Geheugen
Conditie
4 resultaten vanaf € 569,00
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Apple iPhone 8
Apple iPhone 8
256 GB
€ 569,00
2 jaar garantie
Phonemarket.nl
9.2
Phonemarket.nl
1d
Apple iPhone 8
Apple iPhone 8
256 GB
€ 599,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.8
bol.com plaza
1d

iPhone 8 256GB los kopen

De iPhone 8 verscheen in 2017 tegelijk met de iPhone 8 Plus en iPhone X. In tegenstelling tot de iPhone X is de iPhone 8 de laatste ‘ouderwetse iPhone’, met een traditioneel uiterlijk en bijbehorende functies. Op de achterkant na, die van glas is gemaakt om draadloos opladen te ondersteunen. Hiermee laad je de iPhone 8 op met een Qi-lader.

De iPhone 8 is uitgerust met de A11-chip die door Apple zelf ontworpen is. Daarnaast heeft het apparaat een enkele 12 megapixel-cameralens. Daarmee maak je schitterende foto’s die je vervolgens door de krachtige prestaties gemakkelijk lokaal op je iPhone bewerkt en kunt delen.

Een iPhone 8 met 256GB aan intern geheugen is bedoeld voor de grootgebruiker. Met 256GB aan opslag heb je alle ruimte voor al je foto’s, video’s, apps en downloads. Dat komt goed van pas als je veel video’s in 4K gaat opnemen of tientallen games wilt installeren die veel ruimte in beslag nemen. Dan is dit een veilige keus om je geen moment zorgen te maken over de hoeveelheid opslag die je nog over hebt.

Dat kan een geruststelling zijn, omdat je het interne geheugen van een iPhone achteraf niet meer uit kunt breiden. Daarom is het belangrijk om bij het kopen van een iPhone de juiste hoeveelheid te kiezen, omdat je deze keuze niet meer kunt terugdraaien.

Als je van plan bent om een nieuwe iPhone te kopen, dan heb je eigenlijk twee keuzes: koop je een iPhone met abonnement of koop je een losse iPhone? Een losse iPhone heeft een paar voordelen. Zo is het een handige manier om onder een BKR-registratie uit te komen en kun je het mooi combineren met een (lopend) sim only-abonnement.

Soms is een losse iPhone kopen minder handig omdat je in korte tijd een relatief hoog bedrag kwijt bent. Houd daar dus rekening mee en controleer voor jezelf of je dit bedrag in een keer kunt missen.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu