iPhone 6S 128GB los kopen

Apple iPhone 6S
6
Reviewscore
Geheugen
Apple iPhone 6S
Geheugen
128 GB
Kleur
-
Filters
Filters
×
Geheugen
Conditie
1 resultaten vanaf € 375,00
Gesponsord
Sim only (12GB data)
Simyo
10GB data voor €8 per maand!
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Combivoordeel
  • Gratis aansluiten t.w.v. €15
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only met 20GB data
Vodafone
Nu tot €5 korting per maand!
  • Extra korting i.c.m. Ziggo Internet
  • Inclusief 5G internet
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S
128 GB
€ 375,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d

iPhone 6S los kopen

Als je van plan bent om een nieuwe iPhone te kopen, dan heb je eigenlijk twee keuzes: koop je een iPhone met abonnement of koop je een losse iPhone? Een losse iPhone, zoals de iPhone 6S, heeft een paar voordelen. Zo is het een handige manier om onder een BKR-registratie uit te komen en kun je het handig combineren met een (lopend) sim only-abonnement.

Soms is een losse iPhone kopen minder handig omdat je dan in korte tijd een relatief hoog bedrag kwijt bent. Houd daar dus rekening mee en controleer voor jezelf of je dit bedrag in een keer kunt missen.

Over de iPhone 6S

De
iPhone 6S is aan de buitenkant haast niet te onderscheiden van de iPhone 6, maar onder dit herkenbare gezicht gaan heel wat vernieuwingen schuil. Zo is de iPhone 6S een stuk sneller dankzij de A9-chip en is het de eerste iPhone met 3D Touch.

Met 3D Touch kun je het scherm stevig indrukken om speciale functies in iOS te activeren. Druk bijvoorbeeld stevig op een app-icoon of op knoppen in je bedieningspaneel om speciale opties op te roepen of druk hard op een link om hem als preview te openen.

De camera van de iPhone 6S maakt Live Foto’s, bewegende versies van foto’s die je kunt laten bewegen met 3D Touch. Het is een leuke manier om een standaard foto in een klein filmpje tot leven te laten komen.

iPhone 6S met 128GB opslag

Een iPhone 6S met 128GB aan opslag is voor de meeste mensen ruim voldoende. Met 128GB hoef je jezelf niet druk te maken over het volraken van je geheugen, omdat je hierop duizenden nummers, duizenden foto’s en video’s en tal van apps en games kunt installeren.

Onthoud hierbij wel dat je het geheugen van een iPhone achteraf niet verder uit kunt breiden. Ben je geen fan van clouddiensten en bewaar je grote hoeveelheden data lokaal op je iPhone, dan is dit wel iets om in de gaten te houden.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu