iPad mini 2 refurbished kopen: uitvoeringen en prijzen vergelijken

Goedkoopste iPad Mini 2 aanbiedingen: 3 deals gevonden bij 1 webshop Prijsupdate: 16 minuten geleden
Filters
Geheugen
Toon resultaten (3)
Kleur
Toon resultaten (3)
Conditie
Toon resultaten (3)
Refurbished
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (3)
Alle filters verwijderen
Gekozen filters:
Staat: Refurbished
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(2.179)
iPad Mini 2
Licht gebruikt | 3 jaar garantie
16GB
Zilver
3d
€ 135,99
(2.179)
iPad Mini 2 Cellular
Zo goed als nieuw | 3 jaar garantie
32GB
Spacegrijs
3d
€ 200,99
(2.179)
iPad Mini 2
Zo goed als nieuw | 3 jaar garantie
64GB
Zilver
3d
€ 220,99

Refurbished iPad mini 2 kopen: alles wat je moet weten

De iPad mini 2 ligt vanaf november 2013 in de winkels met een adviesprijs van 299 euro. Inmiddels is de prijs van de iPad mini 2 refurbished sterk gedaald en kun je deze iPad mini goedkoop in huis halen. Het is nog steeds een goede koop en voor hetzelfde geld van een iPad Mini 4 haal je de iPad Mini 2 met dubbel keer zoveel geheugen in huis. De refurbished iPad mini 2 krijgt niet iPadOS als besturingssysteem.

Waar moet je op letten bij het kopen van de iPad mini 2 refurbished?

Onze filters helpen jou om een goede keus te maken als je een refurbished iPad mini 2 wilt kopen. Hieronder adviseren we hoe je tot de beste refurbished deal komt:

  • Geheugen: Je hebt de mogelijkheid uit 16, 32 of 128GB aan opslagruimte. Hoe groter de interne opslag is, hoe hoger de prijs ook zal zijn.
  • Kleur: De iPad mini 2 is in de volgende kleuren verkrijgbaar: spacegrijs en zilver.
  • Conditie: De conditie geeft de uiterlijke staat van de tablet weer. Hoe meer gebruikerssporen de refurbished iPad mini 2 heeft, hoe groter de prijsbesparing zal zijn.
  • Garantie: Al onze partijen bieden minimaal 2 jaar garantie op een refurbished iPad. Let wel op de afwijkende onderdelen op het garantietermijn, deze verschillen per aanbieder.
  • Levertijd: Advies is om te kiezen voor een refurbished iPad mini met een korte levertijd. Daarmee voorkom je dat je vooraf betaalt en lang op je toestel moet wachten, of dat levering uitblijft doordat een partij in financiële problemen raakt.
  • Shopwaardering: Filter op een minimale shopwaardering als eerdere ervaringen van klanten voor jou belangrijk is.
  • Cellular (4G): Een Cellular-model geeft je de mogelijkheid om ook buiten bereik van een wifi-netwerk gebruik te kunnen maken van mobiel internet met 4G. Hiervoor dien je wel een abonnement af te sluiten. De prijs van deze Cellular-versie is hoger dan de wifi-versie.

Heb jij interesse om een iPad refurbished te gaan kopen? Ga dan nu naar onze Refurbished iPad prijsvergelijker en vindt de beste prijs.

Alternatieven voor de refurbished iPad Mini 2?

Refurbished iPad Air 2: Wil je een iPad die een betere performance heeft, maar wel makkelijk mee te nemen is? Kies dan voor de iPad Air 2 refurbished. De refurbished iPad Air 2 wordt aangestuurd door een A8X-chip en heeft daardoor betere prestaties. Echter is dit model wel een stuk minder compact dan de iPad Mini 2.

Refurbished iPad mini 4: Toch op zoek naar een iPad die net zo makkelijk mee te nemen is, maar die wel iPadOS als besturingssyteem krijgt? Dan is de refurbished iPad mini 4 een betere keuze voor jou.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's