Apple Watch Series 3

Schermgrootte
38 / 42 mm
Werkgeheugen
MB
Prijs

De Apple Watch Series 3 is de derde generatie van de Apple Watch. Op deze pagina lees je alles over de Apple Watch Series 3 geruchten, prijs, nieuwe functies en de releasedatum.

Apple Watch Series 3: dit moet je weten

Apple heeft voor de Apple Watch Series 3 niet gekozen voor een nieuw design. De veranderingen zitten allemaal binnenin de smartwatch.

Apple Watch Series 3

Het grote verschil is dat er een versie van de smartwatch is waar je mobiel internet kunt bereiken onafhankelijk van je iPhone. Er is ook een versie van de Apple Watch Series 3 zonder mobiel internet. Deze heeft voornamelijk een upgrade door verbeterde hartslagmeting.

Je krijgt met dit horloge een beter beeld van de hartslag door de dag heen. Met Apple Heart Story wil Apple mensen waarschuwen als ze een onregelmatige hartslag hebben. Een onregelmatige hartslag geeft vaak geen symptomen, maar kan later wel voor problemen zorgen.

Apple Watch Series 3 release

De Apple Watch Series 3 zonder mobiel internet op 22 september in Nederland verkrijgbaar en al vanaf 15 september te bestellen. De 38mm-versie kost 369 euro, de 42mm-versie kost 399 euro. Het is nog niet bekend wanneer de versie met mobiel internet verkrijgbaar is.

Apple Watch Series 3 functies, dit is er nieuw

Ondanks dat de Apple Watch Series 3 er hetzelfde uitziet als de voorgangers, zijn er wel een aantal interessante verbeteringen.

apple watch series 3Eigen esim

Een simkaart is eigenlijk te groot voor de Apple Watch Series 3. Daarom kiest Apple voor een esim, waardoor het horloge onafhankelijk van je iPhone verbinding maakt met mobiele netwerken. Dit betekent dat je bijvoorbeeld muziek kunt luisteren tijdens het hardlopen, zonder je iPhone in de zak te hebben. Met de Apple Watch Series 3 kun je ook telefoongesprekken voeren en tekstberichtjes sturen.

 

Extra gezondheidssensoren

Apple richt zich steeds meer op gezondheid en de Apple Watch is het apparaat bij uitstek dat hierbij past. De ingebouwde hartslagmeter en stappenteller zijn voor veel gebruikers een motivatie om meer te bewegen. Met de Apple Watch Series 3 is er nog meer aandacht voor je hartslag, om een beter beeld te krijgen van kleine onregelmatigheden. Ook krijg je een melding als je hartslag plots flink verhoogd is terwijl je rust.

Via Apple Heart Study werkt Apple samen met Stanford University om onregelmatigheden in hartslagen te spotten en mensen tijdig te waarschuwen.

apple watch series 3

Verbeterde hardware

De processor in de Apple Watch Series 3 is zeventig procent sneller dan die in de Apple Watch Series 2. De nieuwe chip voor draadloze verbindingen maakt wifi en bluetooth sneller en stabieler. Het scherm zelf dient als de antenne. Siri kan met de Series 3 via de speaker praten.

Apple Watch Series 3 prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Apple Watch Series 3 aanbiedingen van dit moment.

Laatste berichten

6 dingen die je moet weten over Apples Q1 2018 kwartaalcijfers

6 dingen die je moet weten over Apples Q1 2018 kwartaalcijfers

3 min
Nieuws
Het eerste fiscale kwartaal van 2018 (en het laatste kalenderkwartaal van 2017) zit erop, dus is het tijd voor Apple om de balans op te maken. Deze zes dingen uit de Apple Q1 2018-kwartaalcijfers zijn voor jou als gebruiker relevant. Wat verdiende Apple in de periode oktober, november en december 2017?
Zo helpt Apple Watch je meer resultaat te behalen in de sportschool

Zo helpt Apple Watch je meer resultaat te behalen in de sportschool

3 min
Nieuws
De Apple Watch is voor voor allerlei sporten te gebruiken, van hardlopen tot zwemmen. Maar ook krachtsporters kunnen veel profijt hebben van de smartwatch. In dit artikel laat ik je zien hoe ik de Watch gebruik tijdens krachtsport.
Dit watchOS 5-concept toont 4 grote Apple Watch-verbeteringen

Dit watchOS 5-concept toont 4 grote Apple Watch-verbeteringen

2 min
Nieuws
Onze Apple Watches zullen nog tot dit najaar op watchOS 5 moeten wachten, maar dat weerhoudt deze ontwerper er niet van om een indrukwekkend concept te presenteren. Zo hopen wij ook dat de toekomst van de Watch eruit ziet.

Download onze app

Download onze app