De beste Apple iPhone 14 aanbiedingen op een rij

Apple heeft eindelijk de gloednieuwe iPhone 14-serie gepresenteerd! De gloednieuwe modellen zijn de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Deze nieuwe iPhones beschikken over allerlei verbeteringen en komen in verschillende opslagcapaciteiten en kleuren. Vrijdag 9 september om 14:00 uur start de pre-order. Wil je jouw exemplaar als eerste in huis hebben? Pre-order dan jouw iPhone 14 als eerste. Wij hebben alvast de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

iPhone 14 aanbiedingen

De iPhone 14 is de opvolger van de iPhone 13 en heeft net zoals zijn voorganger een 6.1 inch scherm en een 12 MP camera. Wat wel nieuw is is dat de notch is verdwenen (de zwarte inkeping bovenin het scherm) zodat er meer ruimte op je scherm ontstaat.

Verder kun je uit vijf verschillende kleuren kiezen: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht en rood.

De nieuwe iPhone 14 is eindelijk leverbaar! Hieronder hebben wij alle webshops opgesomd waar je deze het beste in huis kunt halen. Hoge kortingen zullen er momenteel nog niet zijn, maar als je het toestel met een abonnement aanschaft bespaar je nu al op de toestel kosten. Hoe groot dit voordeel is verschilt per provider en aanbieder. Ook de levertijden kunnen snel kunnen oplopen, dus hoe eerder jij je nieuwe iPhone 14 besteld, hoe sneller je hem in huis hebt.

iPhone 14 met abonnement

iPhone 14 als los toestel


iPhone 14 Plus aanbiedingen

Apple breekt namelijk met traditie: de iPhone 12 en iPhone 13 kregen allebei een mini-versie, met een scherm van 5,4-inch. Nu is er geen mini meer, maar juist een groter formaat. Dit is de iPhone 14 Plus, met een schermdiagonaal van maar liefst 6,7-inch. Deze is even groot als de iPhone 14 Pro Max.

Ook de batterij is beter dan die van de iPhone 14, volgens Apple kun 26 uur lang op een groot Super Retina XDR-scherm video’s kijken. De (selfie)-camera van de iPhone 14 (Plus) is verbeterd, vergeleken met zijn voorganger. 

De iPhone 14 Plus is in vijf verschillende kleuren beschikbaar: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht en rood. En heeft een adviesprijs vanaf 1.169 euro. De eerste uitlevering is om 7 oktober. Dit betekent dat je momenteel dit toestel nog besteld in de pre-order.

iPhone 14 Plus met abonnement

iPhone 14 Plus als los toestel


iPhone 14 Pro aanbiedingen

Heb je meer budget? Kies dan voor de iPhone 14 Pro. Voor het eerst sinds de iPhone 6s uit 2015 heeft de iPhone een camera met meer dan 12 megapixels, namelijk maar liefst 48-megapixels. Een andere verbetering is dat de inkeping bovenin het scherm is verdwenen. En nog een unicum: voor het eerst ondersteunt de iPhone always-on.

Uiteraard worden de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max aangesterkt door een nieuwe chip. Dit is de A16 Bionic, die volgens Apple ongeveer 40 procent sneller is dan de concurrentie. De A16 Bionic heeft twee high-performances cores die 20% sneller zijn dan bij de A15. 

Daarnaast heeft de iPhone 14 Pro een ultragroothoeklens met een grotere sensor. Tegelijkertijd betekent dat ook dat de pixels hierdoor groter zijn. Het resultaat is dat je foto’s neemt met meer licht en minder ruis, zonder dat je de foto’s achteraf hoeft te bewerken. Dit is vooral een voordeel bij slechtere lichtomstandigheden.

De iPhone 14 Pro is verkrijgbaar vanaf 1.329 euro. De iPhone 14 Pro is verkrijgbaar in de volgende vier kleuren: dieppaars, goud, zilver en spacezwart. En verkrijgbaar in de varianten 128GB, 256GB, 512GB of 1TB opslag. Levertijden lopen wel hard op, dus check dit altijd goed voordat je het toestel besteld!

iPhone 14 Pro met abonnement

iPhone 14 Pro als los toestel


iPhone 14 Pro Max aanbiedingen

De iPhone 14 Pro Max is de grootste uit de serie en is 6.7 inch. Apple heeft met de iPhone 14 Pro Max flink uitgepakt. Verder heeft het toestel net zoals de iPhone 14 Pro een 48-megapixelcamera en A16 Bionic-chip. Een ander verschil met de iPhone 14 Pro is de betere accu. De iPhone 14 Pro Max heeft net zoals de iPhone 14 Pro een nieuw ProMotion-scherm, dat zeer langzaam kan verversen: vanaf 1Hz. Dit maakt always-on mogelijk, waarbij de iPhone ook in de sluimerstand informatie laat zien, zoals de tijd en widgets.

De vanafprijs van de iPhone 14 Pro Max is 1.479 euro. De iPhone 14 Pro Max is verkrijgbaar in de volgende kleuren: dieppaars, goud, zilver en spacezwart. En verkrijgbaar in de varianten 128GB, 256GB, 512GB of 1TB opslag.

iPhone 14 Pro Max met abonnement

iPhone 14 Pro Max als los toestel


iPhone 13 aanbiedingen

Hoef jij niet perse de nieuwste iPhone te hebben? Dan kun je ook kiezen voor de iPhone 13-serie. Dit scheelt aardig in budget en zijn ook gezakt in prijs nu de iPhone 14-serie is uitgebracht en zijn bovendien ook prima toestellen. Hieronder zie je de beste prijs van dit moment en weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor je iPhone.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu