Reclame

Ook de kerstman gebruikt Siri

Door op

Ook de kerstman gebruikt Siri

Apple heeft een nieuwe commercial gemaakt voor de komende feestdagen. In de reclame zie je de kerstman met een iPhone 4s. De kerstman gebruikt in de video Siri om alle cadeaus bij de kinderen te bezorgen. Zo vraagt hij bijvoorbeeld waar Charley woont, of het koud is en hoe de rest van zijn dag eruit ziet.

Twee nieuwe reclames voor iPhone 4

Door op

Twee nieuwe reclames voor iPhone 4
Ondanks dat het lijkt alsof de hele wereld zit te wachten op de iPhone 5 heeft Apple toch twee nieuwe reclames voor de iPhone 4 gemaakt. De reclames zet echter wel nadruk op faciliteiten van de iPhone die de iPhone 5 zeer waarschijnlijk ook zal hebben, anders staat de wereld op zijn kop. iTunes en…

Reclamefolder: Alle folders op je iDevice

Door op

Reclamefolder: Alle folders op je iDevice

Enkele keren per week krijg je reclamefolders in de brievenbus. De ene keer in een goot pakket, de andere keer ingevouwen in een krant. Het vervelende hieraan is dat de bezorgers soms te laat zijn met het bezorgen, waardoor je soms al te laat bent als je een goede aanbieding wilt aanschaffen in de winkel. De applicatie ‘Reclamefolder’ maakt de kans hierop kleiner.

iAd Gallery toont alle iAds

Door op

iAd Gallery toont alle iAds

Gisteren is de applicatie ‘iAd Gallary’ in de App Store verschenen. Deze applicatie stelt je in staat om alle iAds te bekijken die op dit moment actief zijn. Apple heeft deze applicatie eigenlijk uitgebracht om nieuwe adverteerders over te halen om ook te adverteren op de iDevices, maar veel gewone gebruikers vinden de app ook interessant.

Nieuwe commercial: Game Center

Door op

Nieuwe commercial: Game Center

Apple heeft vandaag weer een nieuwe commercial op internet gezet. Deze commercial toont Game Center op de iPhone 4. Apple wilt hiermee duidelijk concurreren met de commercial van de Sony Xperia Play. Ook deze commercial eindigt weer met ‘If you don’t have an iPhone, well, you don’t have an iPhone’. Het lijkt er dus op dat Apple deze ‘slagzin’ de komende tijd gaat gebruiken voor de iPhone.

Apple brengt nieuwe FaceTime-commercial uit

Door op

Apple brengt nieuwe FaceTime-commercial uit
Apple heeft vannacht een nieuwe commercial op haar YouTube-kanaal geplaatst. Het is wederom een video waarin de videodienst FaceTime centraal staat. In de video zie je hoe een zoon met zijn vader belt die verkleed als kerstman in de schuur staat te bellen. De commercials van Apple zijn meestal alleen op buitenlandse televisie en op…