iPhone firmware 3.0: Veel kleine veranderingen

Door op

iPhone firmware 3.0: Veel kleine veranderingen

Apple heeft op haar keynote verteld dat firmware 3.0 minstens 100 nieuwe functies bevat. Veel hiervan zijn kleine functies die eigenlijk niet eens een heel artikel waard zijn. Dit zijn dingen als auto-fill en verbeterde beveiliging in Safari, maar ook iets grotere dingen zoals Bonjour voor de iPhone, hiermee kun je zien welke apparaten erbij je in de buurt zijn om bijvoorbeeld een visitekaartje uit te wisselen.

iPhone firmware 3.0: MMS’en wordt mogelijk!

Door op

iPhone firmware 3.0: MMS’en wordt mogelijk!

In firmware 3.0, die deze zomer beschikbaar komt, zal er een mogelijkheid komen tot het versturen en ontvagen van MMS berichten. Dit heeft Apple bekend gemaakt op de keynote die gisteren gehouden werd in Cupertino, San Fransisco. Ook zal de bestaande SMS applicatie verder worden uitgebreid met functies die elke andere telefoon eigenlijk al heeft.

iPhone firmware 3.0: Eindelijk copy en paste

Door op

iPhone firmware 3.0: Eindelijk copy en paste

In firmware 3.0, die deze zomer beschikbaar zal komen, zal het voor het eerst in de iPhone geschiedenis mogelijk worden om te knippen, kopiëren, en plakken. Dit heeft Apple bekend gemaakt op de keynote vandaag. Het knippen, kopiëren, en plakken zal in alle applicaties gebruikt kunnen gaan worden. Ook komt de code voor de functies beschikbaar voor ontwikkelaars, zodat zij knippen, kopiëren, en plakken ook kunnen laten werken in de applicaties die zij aanbieden in de App Store.