Niet iedereen houdt van de iPhone

Door op

Niet iedereen houdt van de iPhone

Miljoenen mensen houden van de iPhone, maar er zijn nog steeds mensen die er een grote hekel aan hebben. Deze mensen kopen dan een andere ‘betere’ telefoon, of maken de iPhone overal zwart, maar het maken van spotprenten lijkt de laatste tijd het populairst om te vertellen hoe slecht de iPhone is.

Design nieuwe iPhone

Door op

Design nieuwe iPhone

Het lijkt erop dat er bijna dagelijks een nieuw gerucht ontstaat over een iPhone Nano. De mensen die dit verzinnen beweren allemaal dat hun plaatje de echte iPhone Nano zal worden, maar de ontwerper van deze afbeeldingen geeft eerlijk toe dat het nep is.

2008, de hoogtepunten (3)

Door op

2008, de hoogtepunten (3)

We beginnen alweer bijna aan het tweede kwartaal van het jaar 2009, maar terug kijken naar vroeger  blijft leuk. iPhoned kijkt in een 12 delige serie terug op het jaar 2008. In elk bericht bespreken we een maand, vandaag: Maart 2008, Wat gebeurde er een jaar geleden met de iPhone en met alles wat er mee te maken heeft?

Geruchten voor firmware 3.0 op een rijtje

Door op

Geruchten voor firmware 3.0 op een rijtje

Nu het persevenement over iPhone firmware 3.0 nadert stapellen de geruchten over de nieuwe software zich op. Natuurlijk wordt er net als bij alle andere firmware geruchten weer gesproken over copy en paste, turn-by-turn navigatie, en de push notification. Maar nu zijn er eindelijk eens aanwijzingen voor deze geruchten, en er zijn een hoop andere geruchten waar we nog nooit eerder van gehoord hadden.

10 apps NIET te gebruiken op het werk

Door op

10 apps NIET te gebruiken op het werk

De iPhone heeft vele functies en kan veel voor je doen zoals de transformatie in een zaklamp, werken als een navigatiesysteem, kaarten tellen bij een spelletje Blackjack in een casino enz. Maar wat de iPhone ook kan doen, is ervoor zorgen  dat jij ontslagen wordt op het werk!