CDA Vandaag: Politiek op de iPhone

Door op

Placeholder

Paul van Dijk heeft de gratis applicatie CDA Vandaag ontwikkelt. Met deze applicatie kun je het laatste nieuws van de CDA site bekijken. Bij elk nieuwsbericht krijg je een foto, of een Youtube video te zien.

Veel meer dan dat heeft de applicatie eigenlijk niet te bieden. Het is een erg simpele applicatie dat doet wat het moet doen. Voor de CDA stemmers is deze app dan ook meer dan genoeg.

iPhoned test Microsoft tag

Door op

iPhoned test Microsoft tag

Update: om misverstanden te voorkomen merken we graag op dat de test die we uitvoeren op iPhoned.nl met ‘Microsoft Tags’ gebaseerd is op het bericht van iPhoneclub waarin de verschillende mogelijkheden van ‘tag applicaties’ voor de iPhone op rij zijn gezet.

De komende week gaan wij Microsoft tag gebruiken in onze blogs. Door dit handige systeem kan je met behulp van je camera op je iPhone een link, in de vorm van een kleurrijk plaatje, openen die op je computer wordt afgebeeld. Zo kan je bijvoorbeeld met zo’n link de App Store openen.

WiFi voor iedereen in Brussel

Door op

WiFi voor iedereen in Brussel

De stad Brussel is begonnen aan een test om in de hele stad gratis WiFi aan te bieden. De eerste antenne is geplaatst op een reclamepaneel in de stad. Inmiddels wordt er met de beheerders van andere reclamepanelen in de stad gesproken of daar ook antennes geplaatst kunnen worden.

Camera Zoom maakt het mogelijk om in te zoomen

Door op

Camera Zoom maakt het mogelijk om in te zoomen

De ingebouwde camera van de huidige iPhone is een doelwit dat van voorkeur kan genieten als het gaat om verbeteringen! Er zijn al iPhone cases op de markt waarbij je een additionele, externe lens op de iPhone kan klemmen en er zijn al apps op de markt die ervoor zorgen dat je je foto’s kan bewerken zoals nooit eerder mogelijk was.