TVgids.tv: De eerste Nederlandse TV-gids met push-notificaties

Door op

TVgids.tv: De eerste Nederlandse TV-gids met push-notificaties

Sinds 22 september staat er een applicatie in de App Store die push-berichtjes verstuurt als je favoriete programma begint. In de TV-gids kan je zelf programma’s of films aantikken die je als favoriet wilt hebben. Vervolgens kan je een getal invoeren. Als je hier 5 invult, word je 5 minuten voordat je programma begint gewaarschuwd in de vorm van een push-berichtje.

Update: Telegraaf applicatie

Door op

Update: Telegraaf applicatie

De applicatie van de Telegraaf is gisteren voorzien van een update. Deze update brengt de applicatie naar versie 2.0. Er zijn een aantal grote veranderingen doorgevoerd in deze versie. Het is vanaf deze versie onder andere mogelijk om artikelen offline op te slaan, meer sport-artikelen te lezen en meer voetbalstanden te zien.

iPhone vacaturezoeker

Door op

iPhone vacaturezoeker

Vanochtend kregen wij een tip binnen van de Nederlands ontwikkelaar Nick Andriesse. Hij vertelde ons over de nieuwe applicatie van zijn bedrijf, waarmee je vacatures kan zien van o.a. Nationale Vacaturebank.

Windows start app store

Door op

Windows start app store
Voor de iPhone bestaat een erg groot assortiment aan applicaties, allemaal verkrijgbaar in de app store. Een concurrent van de iPhone OS, Windows Mobile heeft nu ook een winkel tot zijn beschikking. De eigenaar van Windows Mobile, het bedrijf Microsoft, heeft deze “app store” gestart met 31 applicaties. Voor developers heeft deze store niet meer…

Vinyl: Lp’s op je iPhone

Door op

Vinyl: Lp’s op je iPhone

Sinds de introductie van firmware 3.0 is het voor ontwikkelaars mogelijk geworden om de muziekbibliotheek van een iPhone te gebruiken. Hierdoor kan het dus zo zijn dat de muziek die jij op je iPhone hebt staan, gebruikt wordt in een spelletje. Een applicatie die hier gebruik van maakt is Vinyl. Deze applicatie maakt Lp’s van alle cd’s die je op je iPhone hebt staan.

Video-concept: Exposé voor de iPhone

Door op

Video-concept: Exposé voor de iPhone

Exposé is een bekende functie op de computers van Apple. Met deze functie kan je gemakkelijk met bijvoorbeeld een handveeg alle geopende vensters overzichtelijk op één scherm laten verschijnen. Hierdoor kan je met één klik van het ene programma naar het andere programma springen. Iemand kreeg het idee om dit ook op het springboard toe te passen, en heeft hiervan een video-concept gemaakt.