Blackra1n voor de Mac

Door op

Blackra1n voor de Mac

De jailbreaksoftware Blackra1n kan je al sinds zondag gebruiken als je firmware 3.1.2 wilt jailbreaken. Met één simpele druk op de knop ‘make it ra1n’ is het jailbreak-werk al gedaan. Het nadeel van deze software was dat het voorheen alleen op computers met Windows te gebruiken was. Sinds vannacht is dit nadeel niet meer van toepassing, want de officiële Mac-versie van Blackra1n staat nu op de website.

Update: Ping!

Door op

Update: Ping!

Zojuist is er een update van de applicatie Ping! verschenen. Deze update verhelpt een vervelende bug waardoor er telkens ‘String-’ in beeld stond.  Vanaf de release van de applicatie zorgt deze bug er al voor dat je bijna niets in de applicatie kan lezen. Als je deze update installeert is deze bug dus verdwenen, en kan je de applicatie goed gebruiken.

Dev-Team heeft een smartscreen widget

Door op

Dev-Team heeft een smartscreen widget

Het Dev-Team heeft een smartscreen plug-in gemaakt waarmee je het laatste bericht van het blog van het iPhone Dev-Team kan lezen. Als je de widget installeert via de smartscreen-applicatie verschijnt er een ananas in je lockscreen met daarnaast het laatste nieuws van het Dev-Team. Door deze widget weet je onmiddellijk wanneer je je iPhone kan updaten en jailbreaken.

Appuloha1|: ‘Apple is het iPhone Dev-Team’

Door op

Appuloha1|: ‘Apple is het iPhone Dev-Team’

Appuloha1| is waarschijnlijk de grootste leugen die dit jaar heeft bestaan voor de iPhone. Gisteren berichtten we al dat de zogenaamde jailbreak van Appuloha1| nep is, maar vandaag durft ‘het team’ toch weer interessante uitspraken te doen. Ze beweren op hun inmiddels verwijderde blog dat het iPhone Dev-Team van Apple is.

Doe een H1N1-scan op je iPhone

Door op

Doe een H1N1-scan op je iPhone

De grote Mexicaanse Griep-golf moet nog komen als we de overheid mogen geloven. Het is absolute noodzaak om zo min mogelijk mensen te besmetten met deze griep, omdat het voor een bepaalde groep van de bevolking erg gevaarlijk is. De vraag is vervolgens ‘Heb ik wel mexicaanse griep?’.

appuloha1l, update:Geen Jailbreak beschikbaar

Door op

appuloha1l, update:Geen Jailbreak beschikbaar
Gisteren schreven we al over het feit dat er twijfels zijn ontstaan bij de komende “jailbreak” van appuloha1l. Volgens hen hebben zij al een jailbreak voor de iPhone 3GS met 3.1.2 , erg uniek want iDevteam die normaal de jailbreaks verzorgd heeft het nog niet voor elkaar gekregen. Op het twitter account van appuloha1l komen…