Layar staat in de App Store

Door op

Layar staat in de App Store

De applicatie Layar staat sinds gisteren in de App Store. Met de applicatie Layar kan je augmented reality gebruiken om allerlei zaken op te zoeken. Je kan in deze gratis applicatie heel veel plug-ins gebruiken, zoals bijvoorbeeld die van wikipedia en die van Funda. Regelmatig zullen de ontwikkelaars van Layar nieuwe plug-ins toelaten.

Shazam krijgt geld uit iFund

Door op

Shazam krijgt geld uit iFund

Vanaf de opening van de App Store heeft Apple een potje met geld voor ontwikkelaars met grote ideeën voor iPhone applicaties. Dit potje met geld heet iFund. De meeste ontwikkelaars die geld hebben gekregen uit iFund hebben nog niet veel bereikt, en daarom heeft Apple besloten om geld te geven aan ontwikkelaars die hun succes al eerder bewezen hebben. De laatste ontwikkelaars die geld hebben ontvangen zijn de ontwikkelaars van Shazam.

Disney-winkels met een Apple Store-format

Door op

Disney-winkels met een Apple Store-format

Steve Jobs zit nooit stil. De CEO van Apple werkt niet alleen aan verschillende projecten zoals bijvoorbeeld nieuwe producten, maar neemt ook deel aan de directie van Disney. Jobs probeert in deze directie al enige tijd een herinrichting van de winkels door te zetten, en dat lijkt hem nu gelukt te zijn. Voor deze herinrichting wordt gebruik gemaakt van het Apple Store-format.

TomTom Carkit uitpak video

Door op

TomTom Carkit uitpak video

Op Youtube zijn weer een aantal nieuwe filmpjes verschenen van de nieuwe TomTom carkit. Een man uit Schotland heeft in de Apple Store in Glasgow een TomTom iPhone houder aangeschaft. Hij vermeld dat er genoeg TomTom autohouders op voorraad lagen in de Apple Store – bekijk hier de beelden.

‘WiFi Direct’ op de iPhone in 2010?

Door op

‘WiFi Direct’ op de iPhone in 2010?

Apple is bezig met de ontwikkeling van de ‘Wi-Fi Direct band technologie’. Deze technologie zien we mogelijk in 2010 terug in de iPhone en iPod.  Het verbindt devices peer-to-peer voor data uitwisseling, ongeveer hetzelfde als het Bluetooth principe.

Op deze wijze kan je iTunes of bijvoorbeeld Apple TV vanaf je iPhone bedienen zonder de tussenkomst van een router.

Binnenkort in de App Store: Layar

Door op

Binnenkort in de App Store: Layar

De politie Noord-Holland gaat als eerste korps ter wereld gebruikmaken van de applicatie Layar. Door de ingebruikname van Layar kunnen mensen met een iPhone 3GS  via hun telefoon zien waar het dichtsbijzijnste politiebureau is. Dit zie je niet simpel op een kaartje weergeven, maar je ziet dit door je camera op je scherm.

Nieuwste iPhones blokkeren 24kPwn

Door op

Nieuwste iPhones blokkeren 24kPwn

De nieuwste iPhones blokkeren de 24kPwn door middel van een nieuwe BootROM versie (iBoot-359.3.2). Zeven maanden lang hebben jailbreakers gebruik kunnen maken van een ernstige lek in de BootROM die te vinden is op alle huidige iPhones. Hierdoor werd het mogelijk om alle iPhones te jailbreaken. Vanaf het heden moeten de jailbreakers dus een nieuwe lek vinden om software te kunnen ontwikkelen.