Gerucht: Firmware 3.1.2 blokkeert het toevoegen van eigen beltonen

Door op

Gerucht: Firmware 3.1.2 blokkeert het toevoegen van eigen beltonen

Tot een maand geleden kon iedereen zelf beltonen maken voor zijn iPhone. Door een nummer in iTunes bij te knippen en vervolgens op te slaan op de computer kon je de extensie zo veranderen dat iTunes het herkende als een beltoon. Sinds firmware 3.1 biedt Apple zelf beltonen aan. Om geen omzet mis te lopen heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat eigengemaakte beltonen niet meer gesynchroniseerd kunnen worden met de iPhone.

Orbit: Exposé voor iPhone

Door op

Orbit: Exposé voor iPhone
Het Zweedse bedrijf Ocean Observation heeft een tweetal weken geleden een conceptvideo gemaakt waarin ze Exposé voor de iPhone laten zien. In dit filmpje zie je je negen springboards, terwijl je al elf aan kan maken, die 3×3 op het scherm te zien zijn. Je opent Exposé door op de Homeknop te drukken en bovenaan…

Wijziging Google Maps leidt tot problemen bij verschillende applicaties

Door op

Wijziging Google Maps leidt tot problemen bij verschillende applicaties

Google heeft deze week een verandering in de ‘reverse geocoding’-functie  van Google Maps doorgevoerd. ‘Reverse Geocoding’ zorgt ervoor dat ontwikkelaars adressen kunnen omzetten in coördinaten. Enkele applicaties in de App Store, zoals bijvoorbeeld Bushaltes en 9292OV Pro, maken intensief gebruik van deze functie van Google Maps. Door de verandering werken deze applicaties niet meer naar behoren.

Update: Minigore 1.1

Door op

Update: Minigore 1.1
Sinds een week heeft de animatie shooter Minigore een update gekregen. Met deze update is het mogelijk om in twee nieuwe mode’s te spelen en vaker geraakt te worden. Minigore is een shooter waarmee je met het poppetje John Gore slechte beesten moet vermoorden, de furry’s. Bewegen en schieten doe je door twee knopjes aan…

PayPal in de Nederlandse App Store

Door op

PayPal in de Nederlandse App Store

PayPal staat sinds deze week eindelijk in de Nederlandse App Store. De applicatie zorgt ervoor dat je via je iPhone inzicht kan krijgen in je recente PayPal-betalingen, PayPal-betalingen kan doen en je PayPal-saldo kan bekijken. De applicatie is al geruime tijd verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store, en is daar positief beoordeeld door de gebruikers.

Update: TomTom

Door op

Update: TomTom

TomTom is vannacht van een update voorzien. Deze update brengt TomTom naar versie 1.1. In de update zijn geen schokkende veranderingen te vinden. De grootste verandering is de verbeterde locatie bepaling. Door nieuwe technieken in de applicatie zal je locatie sneller en beter weergeven worden op de kaart.

Harbor Master heeft nu een lite-versie

Door op

Placeholder
De grote game Harbor Master die lang in de top 10 van betaalde apps heeft gestaan heeft nu een lite versie. Met Harbor Master moet je schepen binnen loodsen en als ze de cargo aan wal hebben gezet weer uit het scherm loodsen. Je kan nieuwe levels vrijspelen door het aantal cargo’s dat je aan…

Bios: Naar welke film ga ik?

Door op

Bios: Naar welke film ga ik?

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan, maar je weet nog niet waar, wanneer en naar welke film je wilt gaan, dan is Bios de applicatie voor jou. In Bios kies je een stad of film en daarna een bioscoop of tijd. De developer Tjuna heeft ons 5 promotiecodes gegeven die wij weg zullen geven.