Disney-winkels met een Apple Store-format

Door op

Disney-winkels met een Apple Store-format

Steve Jobs zit nooit stil. De CEO van Apple werkt niet alleen aan verschillende projecten zoals bijvoorbeeld nieuwe producten, maar neemt ook deel aan de directie van Disney. Jobs probeert in deze directie al enige tijd een herinrichting van de winkels door te zetten, en dat lijkt hem nu gelukt te zijn. Voor deze herinrichting wordt gebruik gemaakt van het Apple Store-format.

TomTom Carkit uitpak video

Door op

TomTom Carkit uitpak video

Op Youtube zijn weer een aantal nieuwe filmpjes verschenen van de nieuwe TomTom carkit. Een man uit Schotland heeft in de Apple Store in Glasgow een TomTom iPhone houder aangeschaft. Hij vermeld dat er genoeg TomTom autohouders op voorraad lagen in de Apple Store – bekijk hier de beelden.

‘WiFi Direct’ op de iPhone in 2010?

Door op

‘WiFi Direct’ op de iPhone in 2010?

Apple is bezig met de ontwikkeling van de ‘Wi-Fi Direct band technologie’. Deze technologie zien we mogelijk in 2010 terug in de iPhone en iPod.  Het verbindt devices peer-to-peer voor data uitwisseling, ongeveer hetzelfde als het Bluetooth principe.

Op deze wijze kan je iTunes of bijvoorbeeld Apple TV vanaf je iPhone bedienen zonder de tussenkomst van een router.

Binnenkort in de App Store: Layar

Door op

Binnenkort in de App Store: Layar

De politie Noord-Holland gaat als eerste korps ter wereld gebruikmaken van de applicatie Layar. Door de ingebruikname van Layar kunnen mensen met een iPhone 3GS  via hun telefoon zien waar het dichtsbijzijnste politiebureau is. Dit zie je niet simpel op een kaartje weergeven, maar je ziet dit door je camera op je scherm.

Nieuwste iPhones blokkeren 24kPwn

Door op

Nieuwste iPhones blokkeren 24kPwn

De nieuwste iPhones blokkeren de 24kPwn door middel van een nieuwe BootROM versie (iBoot-359.3.2). Zeven maanden lang hebben jailbreakers gebruik kunnen maken van een ernstige lek in de BootROM die te vinden is op alle huidige iPhones. Hierdoor werd het mogelijk om alle iPhones te jailbreaken. Vanaf het heden moeten de jailbreakers dus een nieuwe lek vinden om software te kunnen ontwikkelen.

Blackra1n voor de Mac

Door op

Blackra1n voor de Mac

De jailbreaksoftware Blackra1n kan je al sinds zondag gebruiken als je firmware 3.1.2 wilt jailbreaken. Met één simpele druk op de knop ‘make it ra1n’ is het jailbreak-werk al gedaan. Het nadeel van deze software was dat het voorheen alleen op computers met Windows te gebruiken was. Sinds vannacht is dit nadeel niet meer van toepassing, want de officiële Mac-versie van Blackra1n staat nu op de website.

Update: Ping!

Door op

Update: Ping!

Zojuist is er een update van de applicatie Ping! verschenen. Deze update verhelpt een vervelende bug waardoor er telkens ‘String-’ in beeld stond.  Vanaf de release van de applicatie zorgt deze bug er al voor dat je bijna niets in de applicatie kan lezen. Als je deze update installeert is deze bug dus verdwenen, en kan je de applicatie goed gebruiken.