Video: Orbit 1.1

Door op

Video: Orbit 1.1

De ontwikkelaars van Orbit hebben een video op youtube gezet van de nieuwste versie van het programma. In de nieuwe versie 1.1 zijn een aantal kleine veranderingen te vinden. De belangrijkste verandering is de activering via de home-knop. Op dit moment kan je Orbit alleen activeren via een icoontje, maar in de zeer nabije toekomst gaat hier dus verandering in komen.

iPhone 3GS winnen bij De Standaard

Door op

iPhone 3GS winnen bij De Standaard
De Vlaamse krant die een aantal dagen geleden nog een eigen iPhone applicatie uitbracht geeft nu samen met de Vlaamse provider Mobistar elke dag een iPhone 3GS weg. Die actie doen ze om te vieren dat de applicatie uitgebracht is. Meedoen is heel simpel. Je gaat naar de website van De Standaard en klikt op…

CocoaHeads Belgium Oktober Meeting

Door op

CocoaHeads Belgium Oktober Meeting

Onze zuiderburen hebben helaas nog maar weinig ontwikkelaars-meetings. Uit verschillende reacties op internet leidde men af dat er wel behoefde was aan dit soort ontmoetingen, en dus werd er een maand geleden een informele meeting georganiseerd. Op deze gratis bijeenkomst kwamen meer dan 50 ontwikkelaars af.

RipDev-Team stopt

Door op

RipDev-Team stopt

Het RipDev-team stopt definitief. Deze mededeling hebben ze gedaan op hun blog. Het team won de afgelopen 2 jaar veel publiciteit met Installer, de grote concurrent van Cydia. Het team heeft ook verschillende betaalde en gratis applicaties in Cydia staan. Deze bieden zij aan via hun eigen repo.

Eerste Google Wave applicatie in de maak

Door op

Eerste Google Wave applicatie in de maak
Sinds een aantal weken geeft Google uitnodigingen weg voor Google Wave. Als je een uitnodiging hebt, dan kun je zelf nog een aantal mensen uitnodigen. Op Twitter is dit zelfs een trending topic geweest, omdat iedereen uitnodigingen aanbood. Google Wave is op dit moment nog in de alfa-fase maar er zijn al genoeg ontwikkelaars die…

Whats App tijdelijk gratis

Door op

Whats App tijdelijk gratis

De applicatie Whats App is tijdelijk gratis te downloaden uit de App Store. Met de applicatie kan je gratis ‘sms-en’ naar andere Whats App-gebruikers. Dit principe kennen we al van Ping!, maar vergeleken met Ping! is deze applicatie veel uitgebreider. De applicatie herkent bijvoorbeeld zelf of er andere mensen in je telefoonboek de messenger gebruiken.

Meer dan 100.000 applicaties goedgekeurd

Door op

Meer dan 100.000 applicaties goedgekeurd

Volgens de website AppShopper.com heeft Apple sinds de opening van de App Store 101.233 applicaties goedgekeurd. Het aantal applicaties in de Amerikaanse App Store ligt nu rond de 90.000. Dit aantal verschilt zo veel omdat applicaties tijdelijk of permanent verwijderd kunnen worden.

Verslavend over daken rennen met Canabalt.

Door op

Verslavend over daken rennen met Canabalt.
Canabalt is een simpele game waarin je over daken moet springen omdat de flats waar je op staat instorten. De game heeft een simpele gedachte maar werkt dus heel verslavend. Met Canabalt moet je over daken springen door op het scherm te tikken. Het poppetje loopt uitzichzelf en tijdens het rennen moet je dozen of…