moer

Gerucht: iPhone 5 heeft een groter scherm

0
1 min
|
Nieuws
Er circuleren foto's op internet die volgens de geruchten onderdelen van de iPhone 5 tonen. Als we dit mogen geloven, zal de nieuwe iPhone een groter scherm hebben dan zijn voorgangers. Het toestel zelf zal echter niet heel veel groter worden, want de vergroting van het scherm gaat ten koste van de randen aan de zijkanten van de iPhone.
orange

Update: Fruit Ninja 1.6

0
1 min
|
Apps
De populaire game 'Fruit Ninja' is gisteren van een update voorzien. Deze update voegt een aantal nieuwe objecten aan het spel toe. Daarnaast zijn er enkele bugfixes doorgevoerd. Volgens de ontwikkelaars is 'Fruit Ninja 1.6' de stabielste versie van het spel tot nu toe.
ios4banner

Gerucht: Apple lanceert iOS 4.3GM

5
1 min
|
Nieuws
Gisteren heeft Apple de Gold Master van iOS 4.3 afgerond. De Golden Master is vaak de laatste beta van de firmware. Dit betekent dat Apple hoogstwaarschijnlijk iOS 4.3 binnen nu en twee weken zal lanceren. Misschien kunnen we zelfs volgende week woensdag al iOS 4.3 op ons iOS-apparaten installeren.
mobileme-aanbieding

Gerucht: MobileMe vanaf 2 maart eindelijk gratis

1
1 min
|
Nieuws
Komende woensdag zal er in San Francisco een bijeenkomst plaatsvinden waarbij hoogstwaarschijnlijk de iPad 2 wordt aangekondigd door Apple. Apple roept nooit de media bijeen voor slechts één aankondiging, en dus wordt er weer veel gespeculeerd op het internet. De sterkste geruchten gaan over MobileMe op dit moment.
iceamsterdam

Aankondiging: iCE Amsterdam 2011

0
2 min
|
Nieuws
Op 7 en 8 maart 2011 zal in Amsterdam de tweede editie van iCE Amsterdam plaatsvinden. Tijdens deze conferentie wordt er niet alleen erg veel gesproken over mobiele platformen zoals de iPhone, maar er zal ook worden ontwikkeld.Bij ons kan je komende maandag kaarten voor dit grote evenement winnen!
tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis aangeboden iPhone apps

0
1 min
|
Apps
In onze rubriek van gratis iPhone/iPod apps trachten we op dagelijkse basis vermelding te maken van de applicaties die voor een zeer beperkte tijd gratis in de App Store worden aangeboden. Soms zijn deze slechts voor 2 dagen, soms slechts voor 24 uur gratis beschikbaar. Eén zaak is zeker: deze promoties zijn tijdelijk en geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te haasten alvorens de oude prijs wederom van toepassing is.
thunderbolt

Nieuwe Macbook Pro’s: Thunderbolt ook voor iDevices?

2
1 min
|
Nieuws
Apple heeft zojuist een nieuwe serie Macbook Pro's in de online Apple Store gezet. Deze Macbooks lijken erg qua uiterlijk erg op hun voorgangers, maar de technische specificaties zijn uiteraard verbeterd. Daarnaast is er een nieuwe port aan de laptop toegevoegd: Thunderbolt. Deze nieuwe port kan erg interessant gaan worden voor iOS-gebruikers.
bannerapple

Apple start met voorbereidingen voor 2 maart

0
1 min
|
Nieuws
Op 2 maart zal Apple een keynote verzorgen in San Francisco. Tijdens deze bijeenkomst zal het bedrijf waarschijnlijk de opvolger van de iPad aan gaan kondigen. Het gebouw waar de bijeenkomst zal plaatsvinden wordt op dit moment helemaal aangekleed door Apple.
doodle

Update: Doodle Jump 1.29

0
1 min
|
Apps
De popular game Doodle Jump is deze week voorzien van een update. Deze update zorgt ervoor dat je alvast in paassfeer kan komen. Je kan vanaf Doodle Jump 1.29 namelijk spelen met het figuurtje E.B. van de aankomende film 'Hop'. Om het level te kunnen spelen, zal je wel een speciale handeling moeten uitvoeren.
angry birds stripboeken

Video: ‘Werkende’ Angry Birds-taart

3
1 min
|
Nieuws
Angry Birds is nog steeds mateloos populair. Inmiddels hebben we bijna alles al voorbij zien komen. Onder andere kostuums, poppen en hoesjes zijn al op internet verschenen. Deze week is er een video verschenen van een indrukwekkende taart met Angry Birds als thema.