huis van steve jobs

Steve Jobs niet met ziekteverlof bij Disney

0
1 min
|
Nieuws
Steve Jobs heeft afgelopen week laten weten dat hij weer deels met ziekteverlof gaat bij Apple. Hij kondigde in een brief aan de werknemers aan dat hij de komende tijd thuisblijft, maar wel betrokken blijft bij de strategische beslissingen. Vandaag is bekend geworden dan Jobs niet met ziekteverlof gaat bij Disney. Bij dit bedrijf blijft Steve wel actief tijdens zijn verlof bij Apple.
ios-42-ipad

AirView maakt AirPlay tussen iOS-apparaten mogelijk

0
1 min
|
Apps
In de App Store staat sinds kort een applicatie waarmee je AirPlay kan gebruiken tussen iOS-apparaten. Hierdoor kan je bijvoorbeeld gemakkelijk een video van je iPhone naar je iPad streamen om het te bekijken op een groter scherm. Het is wel belangrijk dat de twee apparaten met hetzelfde netwerk zijn verbonden, want anders zal het AirPlay-apparaat niet worden gevonden.
cijfers

Er zijn 160 miljoen iOS-apparaten in de wereld

0
1 min
|
Nieuws
Apple maakte gisteren de cijfers van het afgelopen kwartaal bekend. Hierbij gaven ze ook aan dat er op dit moment in totaal ruim 160 miljoen iOS-apparaten zijn verkocht. Door de grote hoeveelheid gebruikers is de App Store ook een enorm succes. Binnenkort gaan er zelfs meer applicaties gedownload worden dan muziek via de iTunes Store.
appevent

Dr.Boom! vandaag gratis vanwege AppEvent

0
1 min
|
Apps
Vandaag is de iPhone en iPad game Dr.Boom! gratis te downloaden uit de App Store. Dit vanwege het AppEvent dat elke dag in januari een Nederlandse of Belgische applicatie gratis weggeeft.
iphone 4 review

Update: Instagram met nieuwe filters

0
1 min
|
Apps
De populaire foto-applicatie Instagram is vandaag voorzien van een update. De update brengt twee nieuwe filters naar de applicatie: Hefe en Walden. Daarnaast is er een oud effect weer aan de applicatie toegevoegd. Dit filter is ooit uit de applicatie gehaald omdat de ontwikkelaars hier niet tevreden over waren.
iOS 4.1

90% iOS devices draaien iOS 4.x

0
1 min
|
Nieuws
De ontwikkelaar van de iPhone-applicatie Bump heeft bekend gemaakt dat 90% van de iOS devices iOS 4.x gebruiken. Dit zijn niet alle toestellen met iOS, maar alleen de toestellen die gebruik maken van deze applicatie. Ze weten te melden dat 10% nog iOS 3 gebruikt. Dit komt waarschijnlijk vanwege de…
app-banner

Font gemaakt van applicatie-icoontjes

0
1 min
|
Nieuws
Op internet verschijnen regelmatig afbeeldingen die opgebouwd zijn uit applicatie-icoontjes. Een voorbeeld van zo'n afbeelding is het mozaïek dat gemaakt is ter viering van de verschijning van de tienduizendste applicatie in de App Store. Er is ook een font (lettertype) op internet verschenen dat helemaal opgebouwd is uit applicaties.
witte-iphone-4

Witte iPhone 4 opgedoken in Vodafone voorraadsysteem

1
1 min
|
Nieuws
De witte iPhone 4 is vandaag opgedoken in het voorraadsysteem van Vodafone in Duitsland. Dit viel een medewerker op toen hij keek of alles nog op voorraad was. Tussen de beschikbare iPhone’s stonden opeens twee nieuwe modellen: een witte iPhone 4 van 16GB en een van 32GB. Deze modellen zijn…
geenstijl

Onofficiële Dumpert-applicatie

1 min
|
Apps
In de App Store is vanaf deze week een onofficiële Dumpert-applicatie te vinden. De applicatie kan alle video's en afbeeldingen van de populaire website tonen. Tot nu toe was dit nog niet mogelijk omdat de website de video's alleen in flash-formaat aanbiedt. De applicatie gebruikt een project waarbij dit videoformaat op iOS-apparaten kan worden vertoond.
tmobilenieuw

iPhone 3G/3GS/4 gratis unlocken via T-Mobile

2 min
|
Nieuws
Sinds gisteren zijn iPhone-gebruikers erachter gekomen dat alle iPhone’s die verkregen zijn via T-Mobile gratis simlock vrij gemaakt kunnen worden. Voorheen kon dit pas een jaar na aankoopdatum via de klantenservice van T-Mobile. Wou je het eerder doen, dan moest je daar een bedrag voor neerleggen. Aangezien T-Mobile de iPhone…