klok

Witte iPhone 4 vóór kerstmis?

1 min
|
Nieuws
Steve Jobs heeft weer een mailtje van iemand beantwoordt omtrent de lanceerdatum van de witte iPhone 4. In juni van dit jaar presenteerde Steve Jobs de iPhone 4 in twee kleuren: wit en zwart. Op de lanceerdatum was helaas alleen de zwarte versie van het apparaat te koop. Apple maakte…
ios4banner

Apple TV draait op iOS

1 min
|
Nieuws
In de broncode van iOS 4.2 is de Apple TV gevonden. Dit betekent dat de nieuwe Apple TV een iOS-apparaat is. Steve Jobs heeft dit tijdens de keynote niet verteld. De ontdekking heeft veel geruchten de wereld in geholpen. Er gaan bijvoorbeeld geruchten de ronde over een App Store op de Apple TV.
Untitled-1

GV Connect: Eerste Google Voice-applicatie in de App Store

1 min
|
Apps
Apple heeft onlangs de voorwaarden van de App Store aangepast. De nieuwe regels geven enkele afgewezen applicaties een nieuwe kans. Het is vanaf nu bijvoorbeeld wél toegestaan om Google Voice-applicaties op de iPhone uit te brengen. Hier wachten veel Amerikanen al een tijdje op, want dit kan je telefoonrekening een flinks stuk verlagen.
nokia

‘We gaan geen sorry zeggen dat we geen Apple zijn’

1 min
|
Nieuws
Nokia gaf onlangs een presentatie in Londen over de nieuwste toestellen. Op het podium zei Niklas Savander, directeur van NokiaMarkets, 'We gaan geen sorry zeggen dat we geen Apple zijn'. 'Nokia is gewoon Nokia. We gaan ons eigen weg met ons eigen producten'. Dagblad 'De Pers' pakte deze gelegenheid eens goed aan door de telefoonmerken met elkaar te vergelijken.
ios4banner

iOS 4.2: Drie belangrijke veranderingen

1 min
|
Nieuws
iOS 4.2 is nu een paar dagen te downloaden voor ontwikkelaars. Deze dagen zijn er al aardig wat screenshots van de nieuwe firmware op het internet verschenen. Op deze afbeeldingen kan je precies zien welke nieuwe functies Apple in iOS 4.2 heeft gebouwd. Ik zal in dit artikel de drie belangrijkste nieuwe functies toelichten.
dsbanner

Apple gaat Nintendo inhalen in de VS

1 min
|
Nieuws
Uit de International Gamers Survey 2010 blijkt dat 77 miljoen Amerikanen soms spelletjes spelen op een mobiel apparaat. Opvallend hierbij is dat de iOS-apparaten heel dicht bij de Nintendo-apparaten in de buurt komen qua populariteit. Uit het onderzoek blijk namelijk dat 40.1 miljoen Amerikanen wel eens een iOS-apparaat pakt om te spelen, en 41 miljoen een Nintendo-appraat.
ios4banner

Printen in iOS 4.2 heet AirPrint

1 min
|
Nieuws
Apple heeft vanavond meer bekend gemaakt over de nieuwe functie in iOS 4.2: printen. De feature gaat AirPrint heten en is te gebruiken in elke applicatie. Vanaf vandaag kunnen ontwikkelaars het in gaan bouwen in hun applicatie(s). Zo kan je direct uit een applicatie tekst, foto’s en grafische afbeeldingen printen.…
ios4banner

Apple stelt iOS 4.2 beta beschikbaar voor ontwikkelaars

1 min
|
Nieuws
Apple heeft vanavond, een week na het vrijkomen van de definitieve versie van iOS 4.1,  de eerste beta van iOS 4.2 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars van applicaties voor de iPhone, iPod touch en iPad. De stap voor de iPad naar iOS 4.2 is groot aangezien dit apparaat nog steeds geen…
epicgames

Epic gaat Unreal Engine toegankelijker maken

1 min
|
Nieuws
Epic Games, het bedrijf achter onder andere Gears of War 1 en 2, gaat Unreal Engine toegankelijker maken voor andere ontwikkelaars. Binnenkort zal het bedrijf namelijk een zogenaamde ontwikkelkit op de markt brengen. Hiermee kunnen alle spel ontwikkelaars gebruikmaken van hoogstaande graphics.