banazerty

Keyboard Buddy Case: QWERTY-toetsenbord voor de iPhone

1 min
|
Nieuws
Veel mensen prefereren een fysiek QWERTY-toetsenbord op hun smartphone. Dit is de reden dat veel gebruikers voor een Blackberry kiezen in plaats van een iPhone. Het bedrijf Boxwave heeft een iPhone 4-case met toetsenbord gemaakt voor de iPhone. Hierdoor kan je een fysiek toetsenbord onder de telefoon vandaan schuiven als je een lange tekst wilt gaan typen.
dollar

Apple publiceert video over iAds

1 min
|
Nieuws
Apple heeft deze week een video over iAds vrijgegeven. Deze video moet bedrijven overhalen om te adverteren op iOS-apparaten. In de promotie video toont Apple verschillende interactieve advertenties van onder andere Nissan en Unilever. Adidas heeft onlangs flink kritiek gegeven op de toelating tot het iAds-programma, en dus probeert Apple dit waarschijnlijk met de video te overstemmen.
winkelwagen

Online shoppen bij Zara met iPhone

1 min
|
Apps
Bij veel mensen was het een hot-item; de online shop van Zara. Deze winkelketen heeft namelijk onlangs een online-webshop geopend in Nederland en nu kan je ook via de iPhone en de iPad kleding kopen via een speciale applicatie. Meer dan promotie Eerder had Zara ook de applicatie in de…
3voor12

Leg de ‘Schreeuw om cultuur’ vast met je iPhone

1 min
|
Nieuws
Vandaag zullen er door het hele land protesten plaatsvinden tegen de btw-verhoging van de cultuursector. Door deze verhoging gaat de btw op bijvoorbeeld concertkaarten van 6% naar 19%. Er doen veel bekende artiesten mee aan de protesten, en de vpro wil veel protesten verzamelen met hun applicatie Film It Yourself.
ios4banner

iOS 4.2.1 GM is beschikbaar voor ontwikkelaars

1 min
|
Nieuws
Apple heeft vannacht iOS 4.2.1 GM beschikbaar gemaakt voor ontwikkelaars. Deze nieuwe firmware verhelpt als het goed is een aantal grote bugs die in iOS 4.2 GM te vinden zijn. De release van vannacht kan betekenen dat iOS 4.2 nooit zal uitkomen.
AR.Drone

AR.Pursuit is de eerste game voor de AR.Drone

1 min
|
Nieuws
De AR.Drone wordt steeds gewilder bij veel iOS-gebruikers. De quadcopter met camera's is inmiddels op verschillende plekken in Nederland te koop. Binnenkort komt de eerste game voor de AR.Drone in de App Store. De applicatie AR.Pursuit stelt spelers in staat om elkaar te achtervolgen met de quadcopters.
best-iphone-games

iOS heeft meer games dan alle gameconsoles sinds de NES samen

1 min
|
Apps
Dat er veel games in de App Store staan, is een understatement. Duizenden en duizenden games, de ene al wat beter dan de andere zorgen ervoor dat er voor ieders wat wils te vinden. Werkelijk elk genre is vertegenwoordigd, en er staan vele pareltjes tussen (van de 3D-games van Gameloft…
iphone-twitter

Twitter-update is instabiel

1 min
|
Apps
Gisteren verscheen een langverwachte update voor de officiële Twitter-applicatie. Deze update brengt onder andere push-notificaties naar de applicatie. Op dit moment is het echter niet aan te raden om Twitter te updaten, want de applicatie lijkt bij iedereen spontaan te crashen bij links naar verschillende websites, de iTunes Store en de App Store.
Apple-iTunes-cloud-news

Apple-fans zijn niet tevreden met The Beatles

1 min
|
Nieuws
Deze week kondigde Apple groots aan dat dinsdag een dag zou worden om nooit te vergeten. Dit deden zij op al hun websites. Velen dachten dat Apple een cloud-dienst zou lanceren, maar rond half vier werd duidelijk dat het om de albums van The Beatles in de iTunes Store ging. De echte Apple-fans waren duidelijk teleurgesteld door deze melding.
iphone-twitter

Update: Twitter met push-notificaties

1 min
|
Apps
De officiële applicatie van Twitter is voorzien van een langverwachte update. Deze update zorgt ervoor dat je push-berichtjes krijgt als je een @mention krijgt. Hierdoor weer je altijd of en wanneer er over of tegen je gepraat wordt op Twitter. De nieuwe functie brengt handige opties met zich mee, waardoor spam kan worden voorkomen.