Untitled-1

Mobistar biedt iPhone 4 reserveringen aan

1 min
|
Nieuws
Mobistar is de erkende verdeler van de iPhone 4 in België. Aanstaande vrijdag zal er in België de nieuwe iPhone verkocht worden (ook zonder simlock). Indien je deze wenst te verkrijgen kan je naar een Mobistar shop trekken of reeds nu eentje online bestellen.
Untitled-1

Video: snelheidstests tussen 4 generaties iPhone

1 min
|
Nieuws
Het internet staat reeds vol van video's die een uitvoerende vergelijking maken tussen de iPhone 3GS en de nieuwe iPhone 4. Echter vindt men nergens een video terug die een vergelijking maakt tussen alle vier generaties. Bij deze heb ik er dan toch één gevonden op YouTube.
Untitled-1

‘Test-Aankoop’ bevestigt antenneprobleem iPhone 4

1 min
|
Nieuws
Test-Aankoop is de grootste consumentenorganisatie van België en staat garant voor onpartijdige tests met betrouwbare resultaten. En na de enorme vloed van geruchten rondom de iPhone 4 met zijn antenneprobleem is het dan ook vanzelfsprekend dat deze organisatie er het fijne van wilde weten. Conclusie: Test-Aankoop raadt de iPhone 4 af.
tmobilenieuw

T-Mobile schept duidelijkheid: Wachtlijst

1 min
|
Nieuws
T-Mobile heeft wat informatie naar buiten gebracht over de iPhone 4-lancering van aanstaande vrijdag. Het bedrijf krijgt een beperkte voorraad met telefoons binnen deze dagen. Het zijn er te kort om iedereen met een reservering van een toestel te voorzien. Klanten die een witte iPhone 4 hebben besteld, kunnen komende maand helemaal nog niets verwachten. Deze toestellen worden namelijk later pas door Apple geleverd aan T-Mobile.
ios4banner

iOS 4.1 beta 2 vrijgegeven door Apple

1 min
|
Nieuws
Apple heeft vannacht de tweede beta van iOS 4.1 vrijgegeven. Ontwikkelaars kunnen deze nieuwe firmware installeren om hun applicaties geschikt te maken voor deze versie van het besturingssysteem van de iPhone en iPod Touch. Op dit moment zijn er nog geen ingrijpende veranderingen gevonden in iOS 4.1 ten opzichte van de vorige beta.
tmobilenieuw

T-Mobile schept duidelijkheid: Microsim

1 min
|
Nieuws
Aankomende vrijdag is het al zover. Op 30 juli wordt de iPhone 4 officieel verkocht in Nederland. De kans is klein dat je op deze dag een iPhone 4 ontvangt, maar toch heb je met een reservering wel een kleine kans dat je het toestel in handen mag nemen. T-Mobile gebruikt deze laatste dagen om duidelijk te scheppen over bepaalde zaken. Gisteren deden ze dat over de micro sim.
app-banner

Van Nederlandse bodem: Zoek McDonalds in Nederland (+promocodes)

1 min
|
Apps
Sinds deze week staat de applicatie 'Zoek McDonalds in Nederland' in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar die we op dit moment kennen van de applicatie 'TV Gids'. Met de applicatie kan je alle McDonalds vinden in Nederland. Je krijgt bij je zoekresultaten gelijk informatie over de restaurants.
Untitled-1

Mechelen als eerste Belgische stad met app

1 min
|
Apps
Mechelen heeft sinds kort zijn eigen applicatie voor de iPhone, iPod Touch of iPad. Hiermee is deze stad de eerste in België die zulke applicatie heeft ontwikkeld. Via de app word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en evenementen in de stad Mechelen.
iphone-groei

Internet op je iPhone in het buitenland

1 min
|
Tips
De vakantie staat voor velen weer voor de deur. Vaak gaat men in deze tijden richting het buitenland. Na afloop van de reis schrikken veel mensen van de telefoonrekening, want bellen, smsen en internetten kost in het buitenland meer geld. Deze kosten komen bovenop de kosten van je abonnement.
Untitled-1

Jailbreaken iPhone in Amerika gelegaliseerd

1 min
|
Nieuws
De DMCA (Digital Millennium Copyright Act) werd gisteren aan enkele aanpassingen door het Amerikaanse Library of Congress onderworpen. In deze wet wordt nu duidelijk vermeld dat het jailbreaken of rooten van smartphones zoals de iPhone toegestaan is. Dit geldt voor de Amerikaanse markt en voor individuele consumenten uit de VS.