lowlands

Handig op festivals: ‘Waar’s m’n tent?’

1 min
|
Apps
Deze week beginnen er in deze omgeving twee grote festivals: Lowlands en Pukkelpop. In de App Store staan een aantal handige applicaties voor de festivalgangers, zoals bijvoorbeeld de officiële applicaties van deze festivals. In de App Store staat ook de applicatie 'Waar's m'n tent?'. Met deze applicatie kan je 's avonds laat in één keer goed naar je tent toe lopen.
Apple store app

Nieuwe iPhones en iPad gevonden in iOS 4

1 min
|
Nieuws
Apple brengt elk jaar een nieuwe iPhone op de markt. Voorafgaand zijn de ontwerpers en ontwikkelaars natuurlijk al lange tijd bezig met het samenstellen van het toestel. De prototypes worden al vrij vroeg getest met de huidige firmwares, en dus kan het zo zijn dat deze toestellen in de broncodes al gevonden worden. Dit is bij iOS 4 het geval. In de broncodes zijn twee onbekende iPhones en één onbekende iPad gevonden.
pukkelpop

Pukkelpop en Lowlands in de App Store

1 min
|
Nieuws
Vanaf deze week beginnen er een aantal grote festivals hier in de buurt. In Nederland begint Lowlands aankomende vrijdag, en in België begint Pukkelpop aankomende donderdag. De organisaties van beide festivals hebben ook gedacht aan de iPhone-gebruikers, want er staan in de App Store officiële festival-applicaties van de twee evenementen.
banner-nu

Update: Nu 4.1

1 min
|
Apps
De applicatie van Nu.nl is voorzien van een update. Deze update brengt onder andere pull-to-update naar de applicatie. Deze functie kennen we op dit moment al van de officiële applicatie van Twitter, de officiële applicatie van Hyves en de officiële applicatie van Foursquare. Peperzaken, het bedrijf achter de applicatie van Nu.nl, heeft naast pull-to-update ook ondersteuning voor multitasking en het Retina-display in de applicatie gebouwd.
iphone 4 review

Pennetje voor simkaart is van Liquidmetal gemaakt

1 min
|
Nieuws
Apple heeft afgelopen week een exclusieve licentie gekregen op het gebruik van Liquidmetal in bepaalde producten. Hierdoor dachten velen dat Apple het speciale metaal nog nooit gebruikt had, maar het tegendeel is waar. In Amerika zijn de pennetjes voor het verwijderen van de simkaart van de iPhone 3G namelijk gemaakt van Liquidmetal.
bannerapple

Sony richt zijn pijlen op Apple met nieuwe commercial

1 min
|
Nieuws
Sony heeft in verschillende landen een commercial uitgebracht waarin de iPhone als spelconsole wordt afgekraakt. In de commercial wordt de iPhone neergezet als een apparaat waarmee je je oma smst, en de PSP als de ultieme draagbare spelconsole. Daarnaast verkondigt Sony meerdere malen dat de spellen voor de PSP erg goedkoop zijn.
nfc

Gerucht: NFC in de volgende iPhone

1 min
|
Nieuws
Apple heeft een NFC-expert aangenomen. Dit zou erop kunnen wijzen dat Apple van plan is om NFC in de volgende iPhone te verwerken. Met deze techniek kunnen heel veel patenten gerealiseerd worden. Een iPhone kan hierdoor bijvoorbeeld als ticket, digitale portemonnee of informatie scherm in een museum dienen.
iPhone film apps

Humor: Parodie op de iPhone commercial

1 min
|
Nieuws
De iPhone 3G werkt niet vlekkeloos samen met iOS 4. Op internet verschijnen steeds meer klachten over de traagheid van het toestel ná het installeren van iOS 4. Velen besluiten hierdoor om iOS 4 niet op de iPhone 3G te zetten. Op internet is inmiddels ook een parodie op de iPhone commercial verschenen, waarin de traagheid getoond wordt.
iphone4banner

Nieuwe iPod Touch toch zonder front facing camera?

1 min
|
Nieuws
In september gaat Apple hoogstwaarschijnlijk de volgende generatie iPod Touch aankondigen. Het is nog onbekend welke onderdelen deze iPod zal bevatten, en dus gaan er vele geruchten de ronde op internet. Velen gaat uit van een iPod Touch mét front facing camera voor Facetime, maar @CDevWill denkt dat dit niet zal gebeuren.
efteling

Efteling Radio vanaf nu ook op de iPhone te beluisteren

1 min
|
Apps
De Eftling is een pretpark dat niet weg te denken is uit Nederland. Al jaren lang bezoeken elke dag tienduizenden mensen het attractiepark. Veel mensen weten niet dat de Efteling meer is dan een park. De Efteling is namelijk ook een mediabedrijf. Regelmatig verfilmen ze sprookjes en verhalen. Ook heeft bedrijf een eigen radiostation in Brabant. De radiozender is vanaf  deze week ook te beluisteren op de iPhone en iPod Touch.