iphone4banner

iPhone 4 is uitverkocht in Amerika en het Verenigd Koninkrijk

1 min
Door |
Nieuws
Gisteren konden de inwoners van verschillende landen een iPhone 4 reserveren. Dit ging niet zonder problemen, want de websites van Apple en AT&T waren geregeld offline. Toch hebben veel mensen een iPhone 4 kunnen reserveren, want de huidige voorraad iPhones 4 is al op. Als men nu een iPhone reserveert, krijgt men deze 'pas' op 2 juli binnen.
aegon

AEGON lanceert applicatie

1 min
Door |
Nieuws
AEGON heeft gisteren een iPhone-applicatie gelanceerd waarmee je op je iPhone of iPod Touch inzage kan krijgen in je financiën. Je kan gebruik maken van de applicatie als je financiële producten hebt bij AEGON. Je kan bijvoorbeeld een beleggingsrekening hebben. Van deze rekening kan je  het saldo, de transacties en de actuele rente bekijken via de applicatie.
kpn

KPN gaat de iPhone 4 niet verkopen

1 min
Door |
Nieuws
Als we de anonieme bron van Tweakers mogen geloven, gaat KPN de iPhone 4 niet verkopen. De voorwaarden van Apple zouden KPN niet aanstaan. Apple heeft de afgelopen maanden met meerdere providers in Nederland gepraat. De exclusieve deal tussen Apple en T-Mobile is namelijk voorbij.
t-mobile-iphone-dekking

Netwerkradar rapporteert netwerkklachten

1 min
Door |
Apps
T-Mobile is de laatste tijd het gesprek van de dag in grote steden. In onder andere Rotterdam, Utrecht en Amsterdam valt het netwerk namelijk vaak weg. Als je wilt klagen heb je tijdstippen en plaatsen nodig om de klacht te bevestigen bij T-Mobile. De nieuwe applicatie Netwerkradar helpt je bij het verzamelen van deze informatie.
Apple store app

Eerste Nederlandstalige ‘iPhone 4′-pagina online

1 min
Door |
Nieuws
Apple Nederland is begonnen met het vertalen van de 'iPhone 4'-pagina's. De eerste Nederlandstalige 'iPhone 4'-pagina staat zelfs al online op de website van Apple. Op de pagina staan op dit moment links naar de verschillende nieuwe onderdelen van de iPhone 4, maar deze werken nog niet. De links leiden namelijk naar een pagina waarop staat dat de gegevens die je zoekt niet beschikbaar zijn. Het is dus nog duidelijk 'werk in uitvoering'.
Untitled-1

Accessoires iPhone volop in productie

1 min
Door |
Nieuws
We zijn nog maar enkele weken verwijderd van de officiële uitgave van de nieuwste iPhone: de iPhone 4. En dat is nu ook net de reden waarom verscheidene bedrijven volop in de weer zijn voor de productie van verscheidene nieuwe accessoires voor deze iPhone van start te laten gaan.
tmobilenieuw

Nieuwe 8GB iPhone 3GS en simlockvrije iPhone 4 in Frankrijk en de UK

1 min
Door |
Nieuws
In Frankrijk en in Groot-Brittanië is vanochtend de pre-order gestart voor de iPhone 4. Het toestel kon je vanaf vandaag pre-orderen en is vanaf 24 juni verkrijgbaar. In Nederland is het toestel pas in juli te koop en sommige mensen kunnen niet wachten om het apparaat te hebben. Deze mensen…
app-banner

Apps die geschikt zijn voor iPad én iPhone 4

1 min
Door |
Apps
De ontwikkelaar van Make Coffee heeft tijdens de testfase van de volgende versie 2.0 een foto gemaakt die weergeeft hoe goed de app voor de iPhone 4 eigelek wel past op het HD-scherm van de iPad.