‘Sprint’ brengt het 4G-signaal naar de iPhone

Door op

‘Sprint’ brengt het 4G-signaal naar de iPhone

In Amerika heeft het bedrijf Sprint een apparaatje op de markt gebracht waarmee je 4G-signaal kan ontvangen op de iPhone. Dit stelt je in staat om ‘tot tien keer sneller’ te internetten. Het bedrijf heeft inmiddels de eerste commercial van het apparaatje op youtube gezet. In de video is goed te zien hoe gemakkelijk het apparaatje werkt.

De App Store loopt nog ver voor op de concurrenten

Door op

De App Store loopt nog ver voor op de concurrenten

We weten al erg lang dat de App Store erg groot is vergeleken bij andere ‘App Stores’. De resultaten de laatste onderzoeken wijzen dit ook weer uit. In een recent onderzoek is het aantal applicaties per ‘App Store’ onderzocht. Uit het resultaat van dit onderzoek kwam de App Store van Apple als ‘beste’ weg met ruim 170.000 applicaties.

IGF Mobile: Beste games van onafhankelijken

Door op

Placeholder
De Independant Games Festival Mobile is een festival waarbij de beste games gemaakt door onafhankelijken die het doen om de beste game ervaring te krijgen op een mobiel platform een prijs kunnen krijgen. De categorieën zijn de Nintendo DS, de PSP, smartphones en natuurlijk de iPhone en iPod Touch. Elke winnaar van zijn categorie wint…

123People: Informatie over personen zoeken

Door op

123People: Informatie over personen zoeken

Op het internet worden steeds meer persoonlijke gegevens gepubliceerd. Dit kan erg positief zijn, maar dit kan ook erg negatief zijn. De personen-zoekmachine 123People verzamelt al deze gegevens als je een zoekopdracht uitvoert. Je ziet dan foto’s, blogs, mailadressen en telefoonnummers in beeld verschijnen die mogelijk van de persoon uit je zoekopdracht zijn. Sinds kort heeft deze personen-zoekmachine ook een iPhone applicatie.

Kat en Mees: Een spel van de vogelbescherming

Door op

Kat en Mees: Een spel van de vogelbescherming

Deze week heeft de stichting Vogelbescherming Nederland een spelletje gelanceerd voor de iPhone. Het spelletje van de stichting heet ‘Kat en Mees’. De Vogelbescherming richt zich met deze game op peuters en kleuters. In de applicatie heeft de vogel Mees jouw nestkast uitgekozen om zijn eieren uit te broeden. Tijdens het broeden krijgt niet alleen de vogel honger, maar de kat ook.

Apple patenteert ‘sociaal netwerk’ iGroups

Door op

Apple patenteert ‘sociaal netwerk’ iGroups

Apple lijkt plannen te hebben om een sociaal netwerk te starten. Onlangs heeft het bedrijf een patent ingediend onder de naam iGroups. Naast de functies die we al kennen van Hyves en Facebook biedt dit netwerk meer. Als je een iPhone, iPad of iPod Touch hebt kan je automatisch contact maken met andere mensen in je omgeving. Dit is erg interessant tijdens evenementen waar veel mensen op af komen.

Video: Springboard Rotator met verbeterde animaties

Door op

Video: Springboard Rotator met verbeterde animaties

De ontwikkelaar van de nog te verschijnen modificatie Springboard Rotator heeft vandaag een nieuwe video online gezet. In de video laat hij een nieuwe versie van zijn modificatie zien. In deze nieuwe versie zijn vooral de draai-animaties onder handen genomen. Het draaien van het springboard gaat nu erg soepel in vergelijking met de vorige video.

Dev-Team heeft richtlijnen voor jailbreak-video’s

Door op

Dev-Team heeft richtlijnen voor jailbreak-video’s

Op internet verschijnen dagelijks een aantal video’s waarin iemand laat zien dat hij een untethered jailbreak heeft gemaakt voor de iPod Touch 3G en iPhone 3GS. In deze video’s lijkt het alsof de filmer echt een jailbreak-methode heeft die de nieuwe Bootrom kan jailbreaken, maar tot nu toe zijn deze video’s allemaal nep. Het Dev-Team heeft een handige pagina gemaakt waarop informatie staat waaraan je kan zien of een video echt of nep is.

Bing alleen nog maar in de Amerikaanse App Store

Door op

Bing alleen nog maar in de Amerikaanse App Store
De applicatie van Microsoft Bing, is alleen nog maar in de Amerikaanse App Store te downloaden. De applicatie is een zoekmachine die alternatief moet bieden tegen de grootste zoekmachine ter wereld Google. Eind vorig jaar was de applicatie in alle landen waar de App Store actief is te koop. Dat was een foutje van Microsoft…

Aankondiging: Merchant

Door op

Aankondiging: Merchant

De laatste tijd zijn spellen zoals Travian erg populair. Voor de iPhone missen we echter dit soort spellen. Er zijn verschillende pogingen gedaan om een succesvolle, soortgelijke game neer te zetten, maar geen van deze spellen bereikte het doel. Vandaag kregen we een persbericht binnen over de aankomende game ‘Merchant’. Deze applicatie is weer zo’n soort spel, maar heeft een verrassende invalshoek.