iphone 4 review

FaceTime-bug geeft foto’s weer tijdens gesprek.

0
2 min
|
Nieuws
Vandaag bleek op Apple’s discussieforum een bug in FaceTime te bestaan waarmee de iPhone foto’s laat zien in plaats van een live-film. De dame die het topic opende vertelt dat als zij en haar vriend FaceTime’en, één van de twee een zwart scherm ziet en de andere een oude foto.…
witte-iphone-4

Witte iPhone 4 verwijderd uit databases Online Apple Store

0
1 min
|
Nieuws
Vannacht, na een korte downtime van een aantal uur, is de Online Apple Store geüpdatet. Voor de gebruiker is er niets anders te zien, maar in het systeem achter de winkel is iets opvallends gebeurt. Apple heeft namelijk de SKU (stock-keeping-unit) van de witte iPhone 4 verwijderd. Dit kan betekenen…
iPhone film apps

Moviemarket nu ook op de iPhone

0
1 min
|
Apps
Enkele maanden geleden verscheen de applicatie Moviemarket in de App Store. Deze applicatie stelde iPad-gebruikers in staat om films te huren op de iPad. Deze week is deze applicatie ook beschikbaar gekomen voor de iPhone. Je kan nu dus Nederlands ondertitelde films huren op de iPhone met je eigen iTunes-account.
puntjes

Update: Infinidock voor iOS 4.3.1

0
1 min
|
Nieuws
De ontwikkelaar van Infinidock heeft zijn modificatie van een update voorzien. Deze update maakt de tweak geschikt voor iOS 4.3.1. Door de iOS-update van Apple werken veel tweaks van derde partijen namelijk niet meer. Dit kan soms leiden tot een crash van je toestel.
ios4banner

iAd Gallery toont alle iAds

0
1 min
|
Apps
Gisteren is de applicatie 'iAd Gallary' in de App Store verschenen. Deze applicatie stelt je in staat om alle iAds te bekijken die op dit moment actief zijn. Apple heeft deze applicatie eigenlijk uitgebracht om nieuwe adverteerders over te halen om ook te adverteren op de iDevices, maar veel gewone gebruikers vinden de app ook interessant.
tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis aangeboden iPhone apps

0
1 min
|
Apps
In onze rubriek van gratis iPhone/iPod apps trachten we op dagelijkse basis vermelding te maken van de applicaties die voor een zeer beperkte tijd gratis in de App Store worden aangeboden. Soms zijn deze slechts voor 2 dagen, soms slechts voor 24 uur gratis beschikbaar. Eén zaak is zeker: deze promoties…
cydia

Apple is niet blij met Toyota’s theme

0
1 min
|
Nieuws
We meldden eerder deze week dat Toyota begonnen is met gesponsorde themes in Cydia. Dit is Apple niet onopgemerkt gebleven. Apple heeft het marketingsteam van Toyota opgebeld om te vertellen dat ze het niet fijn vinden dat ze gratis adverteren via een jailbreak-applicatie.
Untitled-2

Update: Facebook 3.4

0
1 min
|
Nieuws
De officiële applicatie van Facebook is gisteren voorzien van een update. Deze update voegt weer een aantal belangrijke functies aan de applicatie toe. Zo kan je bijvoorbeeld met deze nieuwe versie mensen vanaf je iDevice 'ontvrienden'. Daarnaast is het onderdeel 'Places' verder uitgewerkt voor deze update.
mastermovies

Mastermovies soundboard-app nu in de App Store

0
1 min
|
Apps
Vandaag is een soundboard-app met uitspraken van Mastermovies video’s uitgekomen. In de applicaties zijn tot nu toe vier voice-overs te vinden met in totaal 113 uitspraken. Nichtrijder, Thermometer 4, Saving Private Henk en Zeebats zijn de vier series waarvan uitspraken zijn opgenomen in de applicatie. Binnenkort zullen er nog meer…
chillingo

Update: Cut The Rope 1.3

0
1 min
|
Apps
Vandaag is er een update in de App Store verschenen voor Cut The Rope. Wie de update installeert, zal nieuwe levels tot zijn beschikking krijgen. Deze levels zijn dit keer gemaakt voor Pasen. De hoofdrolspeler van het spel heeft speciaal voor deze feestdag de oren van de paashaas op, zodat je alvast in de paassfeer komt.