Betalen met je iPhone word uitgebreider.

Door op

Betalen met je iPhone word uitgebreider.

De iPhone wordt steeds uitgebreider zo blijkt maar weer. Vanaf nu kan je betalen met je iPhone. ‘Betalen met je iPhone? Dat kon toch al?’ Inderdaad, maar met het concept Square zou het op termijn in alle winkels gebruikt kunnen worden. Vroeger kon het alleen in specifieke restaurants die dat ondersteunden.

Geloven 2.0: iPhone-applicaties voor katholieken

Door op

Geloven 2.0: iPhone-applicaties voor katholieken

Veel mensen vinden dat gelovigen niet met hun tijd meegaan, maar toch er zijn al verschillende applicaties voor deze groep mensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gebeden op te zoeken via iPhone-applicaties. Naast deze gebeden-applicaties zijn er ook applicaties waarmee je delen van de bijbel kan lezen. Deze applicaties zouden erg interessant kunnen zijn voor gelovigen.

Live video streamen met Ustream op je iPhone.

Door op

Live video streamen met Ustream op je iPhone.
Al een aantal maanden was Ustream Live Broadcaster te verkrijgen via een jailbreak. Nu is deze applicatie aangekomen in de App Store. De streaming kan over Wi-Fi of over 3G verzonden worden en is voor zowel de iPhone 3GS als de iPhone 3G. Na het filmen kan je de video’s opslaan. Zo zou je de…

Dragon Dictation: Voice-to-text in een applicatie

Door op

Dragon Dictation: Voice-to-text in een applicatie

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar er staat een gratis applicatie in de Amerikaanse App Store die je woorden omzet naar tekst. De applicatie Dragon Dictation kan, na het opnemen van een stukje geluid, je stem omzetten naar woorden. Deze woorden verschijnen op een wit vlak waardoor je de tekst meteen kan aanpassen als er iets fout is gegaan.

Geen wijzigingen in de App Store tijdens kerst

Door op

Geen wijzigingen in de App Store tijdens kerst

Apple heeft op het developers-blog gemeld dat iTunes connect niet beschikbaar zal zijn tussen 23 en 28 december. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de kerstperiode, want tijdens de kerst willen de mensen die iphone applicaties goedkeuren natuurlijk niet werken. Doordat iTunes connect niet beschikbaar is tijdens deze periode kunnen ontwikkelaars dus niets wijzigen aan hun applicatie.

De officiële Playboy-applicatie

Door op

De officiële Playboy-applicatie

Sinds vandaag staat de officiële applicatie van de Playboy online. Tot nu toe kunnen alleen Amerikaanse iPhone-gebruikers deze applicatie downloaden, maar ik verwacht dat de applicatie snel in Nederland beschikbaar zal komen. Met de applicatie kan je onder andere artikelen lezen, foto’s bekijken en nieuwe edities downloaden. Het laatst genoemde is natuurlijk niet gratis, maar geschiedt door middel van in-app-aannkopen.

Gratis navigatie van Nav4All

Door op

Placeholder
Sinds een paar dagen is er gratis iPhone navigatie in de App Store gekomen. Gratis, dus uiteraard niet zo uitgebreid en mooi als TomTom of Navigon. De interface is makkelijk en doet in dat opzicht totaal niet onder aan dergelijke betaalde applicaties. Daarentegen ziet het er niet mooi uit. Alles werkt goed alhoewel dat niet…