Radio luisteren met de 3FM-applicatie

Door op

Radio luisteren met de 3FM-applicatie

Er is veel nieuws over 3FM vandaag. Sinds gisteren heeft het radiostation een applicatie gelanceerd waarmee je naar het station kan luisteren. De applicatie is heel simpel, maar doet wel precies wat het hoort te doen. De applicatie bevat slechts één scherm. Met de enige knop op het scherm kan je de applicatie zijn werk laten doen.

Voor de echte fans: iPhone-kussens

Door op

Voor de echte fans: iPhone-kussens

Sinds de lancering van de iPhone komen er steeds meer producten op de markt die iets te maken hebben met het apparaat. Je kan het zo gek niet verzinnen of het bestaat. Sinds deze week zijn we weer een iPhone-product rijker, want er zijn Applicatie-kussens op het internet verschenen. Deze kussens zien er dus uit als de standaard icoontjes van de iPhone.

3FM lanceert ‘serious request’

Door op

3FM lanceert ‘serious request’

Twee weken geleden berichtten we dat 3FM bezig was met een applicatie. De applicatie is een spel dat extra aandacht moet vragen voor de serious request-actie van 3FM. Deze werd op het moment van schrijven bij Apple ingediend. Inmiddels is de applicatie in de App Store verschenen, en deze kan je deze dus gratis downloaden uit de App Store.

Kerst: welke shoppinglist is het beste?

Door op

Kerst: welke shoppinglist is het beste?
Wanneer je kerst uitbundig viert en veel cadeaus koopt raak je soms wel het overzicht kwijt…Wie wilt en krijgt wat? En wat heb je al gekocht? Er zijn verschillende applicaties die je hierbij kunnen helpen, bijvoorbeeld bij een iPhone kopen. In dit bericht lees je een soort vergelijking van een paar “shoppinglists”. ShopShop Boodschappenlijst Een…

iMiles: Verdien punten door te reizen

Door op

iMiles: Verdien punten door te reizen

iMiles is een applicatie waarmee je punten kan verdienen door te reizen. Om je punten binnen te krijgen, moet je de applicatie opstarten als je op je eindlocatie bent aangekomen. Na het opstarten geef je de applicatie de opdracht om je locatie te bepalen.Op basis van het verschil tussen je begin- en eindlocatie worden er punten op je pasje bijgeschreven.

Photoshop staat weer in de App Store

Door op

Photoshop staat weer in de App Store

Er gebeuren de laatste tijd rare dingen met de applicatie Photoshop. Ongeveer een maand geleden verscheen de applicatie in de Amerikaanse App Store. Dit deed mensen in de rest van de wereld hopen dat de applicatie ook naar hun land zou komen, maar dit leek niet het geval te zijn. Na ongeveer 2 weken verscheen de applicatie ook in de Nederlandse App Store, maar deze verdween weer na een aantal uur.

eBuddy pro

Door op

eBuddy pro

De gratis applicatie van eBuddy is vanaf deze week voorzien van advertenties. Dit systeem was al ingebouwd in de applicatie, maar was nog niet geactiveerd. Sinds deze week is de knop dus omgegaan, en worden er advertenties vertoond. Gelijk met deze omzetting komt eBuddy met een logische stap: De introductie van eBuddy Pro.

Kerst: lees a christmas carol op je iPhone

Door op

Kerst: lees a christmas carol op je iPhone
A Christmas carol is een echte kerstklassieker die nog steeds te koop is in boekvorm. Het verhaal is uitgebracht op 19 December 1843 en werd gelijk een bestseller. Hedendaags kan je dit verhaal nu ook digitaal lezen op je iPhone middels een gratis applicatie. Er bestaan al goede e-readers voor de iPhone, zoals Stanza, en…

Uitleg: Nieuwe iPhone wordt al getest

Door op

Uitleg: Nieuwe iPhone wordt al getest

De ontwikkelaar van iBart zegt iets vreemds gezien te hebben in de statistieken van zijn applicatie. Toen hij aan het kijken was wat voor gebruikers zijn applicatie had, zag hij staan dat één van zijn gebruikers een iPhone met het modelnummer 3,1 had. Als dit werkelijk zo is, betekent het dat ergens ter wereld een nieuwe iPhone getest wordt.

4 halen, 3 betalen: iTunes gift cards

Door op

4 halen, 3 betalen: iTunes gift cards

Wie de komende tijd voordelig uit wilt zijn voor bijvoorbeeld kerstkado’s, moet eens een kijkje gaan nemen bij Dixons. Deze winkel biedt naast de gebruikelijke aanbiedingen iTunes gift cards aan tegen een zeer voordelige prijs. Je kan bij Dixons namelijk tot 11 december 4 iTunes gift cards aanschaffen voor de prijs van 3.