lowlands

Lowlands 2010 vanaf nu in de App Store

1 min
|
Apps
De officiële applicatie van Lowlands 2010 staat vanaf vandaag in de App Store. De 'Mobile Guide' kan je precies vertellen wat er op de verschillende podia gebeurt op het moment dat je de applicatie start. De applicatie lijkt op de voorganger, maar werkt net even iets soepeler. De vorige versie voelde aan als 'java-software', maar deze versie voelt eindelijk als een volwaardige iPhone-applicatie.
vlieg

Video: Jailbreak in de lucht

1 min
|
Nieuws
JailbreakMe.com maakt jailbreaken erg gemakkelijk. Een kind kan de was doen. Je kan de jailbreak ook nog eens overal uitvoeren als je een internet verbinding hebt. iPhone-gebruikers jailbreaken hun apparaten nu op de vreemdste plaatsen. Vanochtend verscheen er bijvoorbeeld een video van een jailbreak van een iPad in een vliegtuig.
untitled-141

Bescherm je iPhone met ‘PDF Loading Warner’

1 min
|
Nieuws
JailbreakMe.com is een groot succes. iPhones, iPods en iPads waren nog nooit zo makkelijk te jailbreaken als met JailbreakMe. Comex maakt hiervoor gebruik van gemodificeerde PDF-bestanden. Dit klinkt allemaal erg fijn en makkelijk, maar het is een groot gevaar voor alle iPhone-gebruikers. Gelukkig is er een tool die je iPhone hier tegen kan beschermen: 'PDF Loading Warner'.
cydia

How To: FaceTime over 3G-netwerk

1 min
|
Tips
Een applicatie die enkel beschikbaar is voor gejailbreakte toestellen genaamd My3G is beschikbaar gesteld in Cydia. My3G neemt je 3G-connectie en converteert het zodat de iPhone denkt dat je gebruik maakt van Wi-Fi. Aldus maakt dit het mogelijk om FaceTime te gebruiken over een 3G-netwerk buitenshuis.
flickr

Update: Flickr ondersteunt multitasking

1 min
|
Apps
Goed nieuws voor de trouwe gebruikers van Flickr, want de applicatie heeft zojuist een update gekregen waardoor ook bij deze onder andere multitasking mogelijk gemaakt wordt. De nieuwe update 1.2 heeft naast zijn oude ook nog enkele nieuwe opties.
untitled-141

Video: jailbreak in de Apple Store

1 min
|
Nieuws
Sinds het hackersteam Dev Team zijn laatste oplossing publiek heeft gemaakt om de iPhone, iPad of iPod Touch te jailbreaken, is het echt wel kinderspel geworden. Je hoeft hiervoor enkel naar een website te surfen op het betreffende toestel dat je wenst te jailbreaken en de software downloadt zich automatisch. Zo verschijnen er hier en daar video's van mensen die deze in een Apple Store jailbreaken voor de lol.
Afbeelding 51

Apple’s testvideo’s andere smartphones van site verdwenen

1 min
|
Nieuws
Midden juli doken er op de website van Apple verscheidene video's op waarbij duidelijk te zien was dat andere smartphones zoals de Blackberry en Samsung Omnia II ook ontvangstproblemen zouden vertonen indien men deze op een bepaalde manier vasthoudt. Deze video's zijn inmiddels van de website gehaald.
Untitled-2

Einde verkoop iPhone 3GS 16 en 32 GB

1 min
|
Nieuws
Ik heb zojuist vernomen dat de verkoop van de iPhone 3GS 16 en 32 GB modellen ten einde zijn gelopen bij Mobistar en Fnac. Er wordt enkel nog de iPhone 3GS 8 GB aangeboden die opmerkelijk voor de lancering van de iPhone 4 nog niet in België te verkrijgen was. Dit wijst erop dat Apple wil dat mensen hun laatste model gaan kopen.