Koffer inpak apps

GetPacked helpt je met koffers inpakken

1 min
Apps
Je iPhone kan heel goed van pas komen op vakantie. Je kan je toestel bijvoorbeeld gebruiken om foto's op internet te plaatsen, om naar je bestemming te navigeren en om je volgers op Twitter te informeren over je reis. Je kan je telefoon ook goed gebruiken om je koffer in te pakken, want 'GetPacked' weet na een aantal vragen precies wat je allemaal mee moet nemen op vakantie.
wifii

Wi-Fi Sync in de aanbieding

1 min
Apps
De applicatie Wi-Fi Sync is sinds deze week in de aanbieding. Met deze applicatie, die overigens alleen via Cydia te downloaden is, kan je draadloos je iPhone en iPod Touch synchroniseren. Normaal gesproken kost deze applicatie tien dollar, maar tijdens de actieperiode hoef je slechts de helft te betalen.
iphone-hd-zwart1

WWDC spandoeken doelen op firmware 4.0

1 min
Nieuws
Vandaag gaat het evenement 'WWDC' van Apple van start. Apple heeft het gebouw in San Francisco al mooi gedecoreerd. Uit alle spandoeken kunnen we opmaken dat Apple erg trots is op firmware 4.0, want de meerderheid van deze doeken is bedrukt met functies van firmware 4.0. Men verwacht dus ook dat Steve Jobs vanavond nog meer informatie gaat geven over firmware 4.0.
android

Nieuwste Android op de iPhone

1 min
Nieuws
Een paar maanden geleden was het een stel personen gelukt Android te draaien op de iPhone. Sinds kort is er voor Android gebruikers een nieuwe update uit, Android 2.2 Froyo. Ook dit is op de iPhone te draaien. Jailbreak Om Android te draaien op je iPhone of iPod Touch 1G…
verkiezingen

Stemwijzer, de officiële app van Stemwijzer.nl

1 min
Apps
Overmorgen mag je als stemgerechtigde naar de stembus toe. Heb je nog werkelijk geen idee wat je wilt stemmen of wil je alleen maar bevestiging van wat je al een paar maanden van plan bent, dan kan de iPhone applicatie stemwijzer je helpen. Deze applicatie is de officiële van stemwijzer.nl,…
gratis

Koel je handen met Hand Cooler

1 min
Apps
Afgelopen weekend is het mooi weer geweest, de zon scheen en het was erg warm. Nu koelt het weer enigszins af. Wil je voorbereid zijn op de volgende mooie dag, dan kan je de applicatie Hand Cooler downloaden. Deze applicatie koelt je handen. Placebo De applicatie koelt je handen niet…
app-banner

Apple lanceert “Remotes, apps to control your world”

1 min
Apps
Apple heeft net een nieuwe sectie in de App Store gelanceerd. Zoals de titel "Remotes, apps to control your world" reeds vrijgeeft, gaat het hier om een rubriek van apps die het je toelaten je PC draadloos te bedienen met je iPhone, iPod Touch of iPad.
Untitled-1

Game: Solitaire City Classic voor 1 dag gratis

1 min
Apps
Solitaire City Classic is in samenwerking met freeappaday.com vandaag en enkel vandaag gratis te downloaden in de App Store van Apple. Het spel is zowel te spelen op de iPhone, iPod Touch en de iPad (onder een hoge resolutie) en bevat de klassieke versie van het kaartspel Patience (in het Engels Solitaire).
Untitled-2

Apple steunt medewerkers Foxconn met winstpercentage

1 min
Nieuws
De Foxconn fabrieken krijgen de laatste weken regelmatig de aandacht van de media vanwege het zelfmoordcijfer van de medewerkers. Dit kon Apple niet laten passeren en had daarom een onafhankelijk onderzoek opgezet. Als compensatie zal Apple 1 tot 2 procent productwinst naar de Foxconn werknemers doorschuiven.
app-store-nieuw

CBS Statline, de applicatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek

1 min
Apps
Het Centraal Bureau voor de Statistiek, of kortweg CBS, heeft een gratis applicatie in de app store uitgebracht. In de applicatie zijn 8 miljard cijfers uit de onderzoeken van het CBS te vinden. Ze zijn eenvoudig ingedeeld en je kan ze via verschillende manieren zoeken. CBS Het CBS is, zoals…