Screenshots van de iPad App Store

Door op

Screenshots van de iPad App Store

Gisteren zijn er door een anoniem persoon een aantal screenshots van de iPad App Store online gezet. Op deze screenshots zie je onder andere welke iPad-applicaties er nu al zijn toegelaten tot de App Store, en wat de prijzen zijn van deze applicaties. De afbeeldingen zijn op een iPad gemaakt, en dus kan je ook gelijk goed zien hoe de App Store er op de iPad uitziet.

Experimenteren met de applicatie van MythBusters

Door op

Experimenteren met de applicatie van MythBusters

Het populaire programma MythBusters van Discovery heeft sinds gisteren een officiële applicatie in de App Store staan. Deze uitgebreide applicatie geeft je toegang tot een aantal kleine spelletjes, backstage-momenten en Twitter. De applicatie is officieel uitgegeven door Discovery, de producent van het programma. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een derde partij geld aan je verdient.

Raak morgen de weg niet kwijt tijdens de masterdag van de VU

Door op

Raak morgen de weg niet kwijt tijdens de masterdag van de VU

Morgen vindt in Amsterdam de masterdag van de Vrije Universiteit plaats. Tijdens deze dag kan je bekijken welke studie jou aanspreekt. Je kan met keuzeproblemen mensen aanspreken die daar studeren of les geven. Het gebouw van de Vrije Universiteit is natuurlijk erg groot, en dus raak je gemakkelijk de weg kwijt in het gebouw. Om toch in één keer goed te lopen kan je de applicatie ‘VU Masterdag’ downloaden uit de App Store.

Geohot toont untethered jailbreak op een iPod Touch 3G

Door op

Geohot toont untethered jailbreak op een iPod Touch 3G

Geohot heeft een video op internet gezet waarin hij laat zien dat het een iPod Touch 3G heeft met een untethered jailbreak. Deze video voldoet helemaal aan de eisen van het iPhone Dev-Team waar we vorige week over schreven. Geohot is de eerste persoon die zo’n iPod heeft kunnen maken met software. Al maanden doen mensen pogingen om dit te bereiken, maar alle pogingen mislukten tot nu toe.

T-Mobile komt met Forum App

Door op

T-Mobile komt met Forum App
In januari 2009 lanceerde T-Mobile het klantenforum. Nu, een jaar na data, is datzelfde forum te bereiken via mobiele toestellen. T-Mobile stuurde vanochtend een persbericht rond met daarin deze mededeling. Voor de BlackBerry vanaf software 4.3, Android en voor de iPhone. Op de website van T-Mobile staat de iPhone er al bij, maar hij het…

Preview: Merchant

Door op

Preview: Merchant

Vorige week schreef ik een bericht over het spel ‘Merchant‘ voor de iPhone. Het spel is pas vanaf vrijdag door iedereen te downloaden, maar ik heb het spel al enige tijd in mijn bezit. Ik speel het spel nu ongeveer een dag of vijf, en dus ben ik nu in staat om jullie echt wat over het spel te vertellen. Dit kan jullie doen beslissen of je het spel wel of niet gaat spelen.

Aankondiging: F0recast voor Mac OSX

Door op

Aankondiging: F0recast voor Mac OSX

Een maand geleden schreven we een bericht over de F0recast-software. Deze software geeft je precies inzicht of je wel of niet kan jailbreaken als je je iPhone met de pc verbindt. Het is dus eigenlijk software die elke beginnende jailbreaker gerust kan stellen. De software heeft tot nu toe één nadeel: Het werkt alleen met windows. Op Twitter heeft de ontwikkelaar van de software aangegeven dat de software ook voor Mac OSX wordt ontwikkeld.

Gerucht: Centrale mail-inbox in de volgende firmware

Door op

Gerucht: Centrale mail-inbox in de volgende firmware

Steve Jobs heeft min of meer aangegeven dat er een centrale inbox voor mails op de iPhone zal komen. Deze inbox is bijvoorbeeld al te vinden in de mail.app in OSX. In deze mailbox zie je alle mailtjes die je ontvangen hebt op alle accounts die je gebruikt op de computer. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk overzicht met ontvangen mailtjes zonder dat je telkens apart elk account apart hoeft te bekijken.

Video: Opera Mini in actie

Door op

Video: Opera Mini in actie

Opera heeft deze week hun mobiele browser bij Apple ingediend ter goedkeuring. Als de browser door het goedkeuringsproces heen komt zal de applicatie in de App Store verschijnen. Inmiddels heeft Opera ook een video online gezet waarin je de browser in actie kan zien. Door deze video kan je goed zien wat de goede punten van deze browser zijn.