Update: PayPal 2.0 met ‘Bump’

Door op

Update: PayPal 2.0 met ‘Bump’

De applicatie van de betaalservice PayPal is voorzien van een grote update. Door deze update kunnen de gebruikers van de applicatie vanaf nu gebruik maken van de functie ‘bump’. Deze functie wisselt gegevens uit met een andere iPhone met de applicatie als je de iPhones met elkaar laat schudden. Door deze functie hoef je niet meer de gegevens handmatig in te voeren als je naast iemand staat die je gaat betalen.

Walkthrough van Angry Birds op YouTube.

Door op

Walkthrough van Angry Birds op YouTube.

Een aantal weken geleden is er een waanzinnig populaire iPhone game in de App Store gekomen: Angry Birds. Met dit spelletje moet je met kippen, met elk een eigen specialiteit, varkens dood maken door de kippen erop te laten vallen of door obstakels tegen de varkens aan te laten vallen.

Easter egg in Tweetie 2

Door op

Easter egg in Tweetie 2

Een oplettende iPhone-gebruiker heeft vandaag een easter egg gevonden in Tweetie. Een easter egg is een verborgen grapje of functie in een programma. Als je een tweet schrijft of ontvangt met de hashtag ‘#red’ zal de tweet rood worden afgebeeld. Tot nu toe is er nog geen enkele andere kleur gevonden die ook werkt met Tweetie, en dus denkt men dat dit een actie is voor ‘RED’.

Loesje komt met iPhone app

Door op

Loesje komt met iPhone app
Terwijl de PvdA een nieuwe versie van Loesje introduceert heeft Loesje zelf nog maar eens van zich zelf laten horen door een iPhone applicatie te maken. Loesje staat bekend om haar mooie spreuken die op veel posters worden gedrukt. De leuzen gaan meestal over dingen die in het nieuws zijn of over hetgeen dat iedereen…

iDongle kan ook iPhones jailbreaken zonder computer

Door op

iDongle kan ook iPhones jailbreaken zonder computer

Vorige week publiceerden we een bericht over iDongle. Met dit kleine apparaatje kan je een iPhone met een tethered jailbreak opstarten zonder een computer te gebruiken. Het apparaatje kan inmiddels nog meer dan alleen een tethered iPhone opstarten, want op youtube is namelijk een filmpje geplaatst waarin te zien is dat je er ook een iPhone zonder jailbreak mee kan jailbreaken.

SpringBoard rotator: Je menu in landscape-mode

Door op

SpringBoard rotator: Je menu in landscape-mode

Binnenkort zal er weer een opmerkelijke modificatie in Cydia verschijnen. Deze modificatie gaat SpringBoard rotator heten. Dit programmaatje gaat ervoor zorgen dat je SpringBoard met de iPhone mee draait als je het toestel kantelt naar landscape-mode. Al je icoontjes zullen dan mee draaien met je bewegingen, waardoor je een breder menu krijgt.

Video: Snel typen op de iPhone

Door op

Video: Snel typen op de iPhone

Volgens de ‘concurrenten’ van Apple is het gemis van een fysiek toetsenbord op de iPhone een groot nadeel van het toestel. Je zou door dit gemis niet snel kunnen typen, en dit zou dus de iPhone een slecht zakelijk toestel maken. Op internet is deze week een video geplaatst door een jongen die bovenstaande bewering ontkracht, want hij laat zien dat hij 80 woorden in een minuut kan typen op de iPhone.

TweetMic: Snel geluiden uploaden en delen via Twitter

Door op

TweetMic: Snel geluiden uploaden en delen via Twitter

Eerder vandaag schreven we een berichtje over TwitPic. Dit is een applicatie waarmee je snel foto’s kan uploaden naar Twitter. Soms kan het ook handig zijn om een geluid te delen met mensen. Als je bijvoorbeeld bij een optreden bent kan het leuk zijn om een refreintje op te nemen om je ervaringen te delen met je followers. De applicatie TweetMic stelt je in staat om dit te doen.

Cydia: TwitPic laat je snel foto’s Twitteren

Door op

Cydia: TwitPic laat je snel foto’s Twitteren

Een tijdje geleden publiceerden we een berichtje over de jailbreak-applicatie ‘Tweetast‘. Deze applicatie stelt je in staat om binnen een aantal seconden een tweet te plaatsen. Deze applicatie heeft zo min mogelijk functies om het zo snel mogelijk te laten werken. Toch is het soms jammer dat je bijvoorbeeld geen foto’s kan Twitteren, want een foto zegt soms meer dan 140 tekens.