De officiële Playboy-applicatie

Door op

De officiële Playboy-applicatie

Sinds vandaag staat de officiële applicatie van de Playboy online. Tot nu toe kunnen alleen Amerikaanse iPhone-gebruikers deze applicatie downloaden, maar ik verwacht dat de applicatie snel in Nederland beschikbaar zal komen. Met de applicatie kan je onder andere artikelen lezen, foto’s bekijken en nieuwe edities downloaden. Het laatst genoemde is natuurlijk niet gratis, maar geschiedt door middel van in-app-aannkopen.

Gratis navigatie van Nav4All

Door op

Placeholder
Sinds een paar dagen is er gratis iPhone navigatie in de App Store gekomen. Gratis, dus uiteraard niet zo uitgebreid en mooi als TomTom of Navigon. De interface is makkelijk en doet in dat opzicht totaal niet onder aan dergelijke betaalde applicaties. Daarentegen ziet het er niet mooi uit. Alles werkt goed alhoewel dat niet…

Minigore 1.2 heeft nieuwe karakters en granaten.

Door op

Minigore 1.2 heeft nieuwe karakters en granaten.
Minigore heeft een grote kerstupdate gekregen waarin nieuwe karakters de hoofdrol spelen. Er is een nieuw monster gekomen: Wormwolf. Wormwolf is een slang die je moet schieten om zijn lijf in stukjes te maken en af te schieten. Nieuw is ook een granaat kanon, ‘s nachts spelen waarbij de monsters op je af komen rennen,…

Commercial opgenomen met iPhone camera

Door op

Commercial opgenomen met iPhone camera
Met de komst van de iPhone 3GS kwam de eerste iPhone met videocamera. Sindsdien zijn er veel accessoires gemaakt om het filmen met de iPhone 3GS wat aangenamer te maken. Want om met een mobiele telefoon mooie filmpjes te maken lukt helaas nog niet goed. De organisatie City Harves heeft een commercial gemaakt die in…

Goggles: Zoekopdrachten geven door middel van foto’s

Door op

Goggles: Zoekopdrachten geven door middel van foto’s

Google heeft gisteren een aantal belangrijke mededelingen gedaan. Ze hebben onder andere Live zoeken en Goggles geïntroduceerd. Het laatst genoemde is zeer interessant voor de mobiele gebruikers, want met deze nieuwe dienst kan je Google een zoekopdracht geven door middel van een foto. Deze foto kan je nemen met je telefoon, en dus zou dit erg snel moeten werken.

Zuid-Korea verkoopt 60.000 iPhones op dag één

Door op

Zuid-Korea verkoopt 60.000 iPhones op dag één

De afgelopen maanden wordt het internet overspoeld met negatieve reacties over de iPhone-verkoop in China. Apple is er namelijk niet in geslaagd om de iPhone succesvol te lanceren in China. Op dit moment is er positiever nieuws te melden over een iPhone-lancering, want in Zuid-Korea zijn er op de eerste verkoopdag 60.000 toestellen verkocht.

Navigon is tijdelijk in de aanbieding

Door op

Navigon is tijdelijk in de aanbieding

De navigatiesoftware van Navigon is tijdelijk in de aanbieding. De actie heeft waarschijnlijk te maken met de komende feestdagen. De korting kan oplopen tot 25 euro. Dit is natuurlijk erg veel korting in deze dure decembermaand. De kortingspercentages verschillen per applicatie-versie.

Handig opladen: WallDock

Door op

Handig opladen: WallDock

De usb-kabel van de iPhone is voor sommige gebruikers aan de korte kant. Als je een stopcontact hebt dat zich te hoog boven een tafel bevindt, kan het zo zijn dat dat je je iPhone aan de usb-kabel laat bungelen. Dit kan ertoe leiden dat de iPhone na verloop van tijd op de grond valt. Om dit probleem op te lossen, kan je de walldock kopen.