app-banner

‘World of Goo’ nu ook op de iPhone

0
1 min
|
Apps
Het spel 'World of Goo' is al enige tijd te spelen op de iPad. In het spel moet je met behulp van kleverige balletjes een bouwwerk maken waardoor de overgebleven balletjes in een pijpsysteem gezogen kunnen worden. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om het spel op je iPhone en iPod touch te spelen.
angry birds stripboeken

Aankondiging: Angry Birds Sync

0
1 min
|
Nieuws
De ontwikkelaars van Angry Birds zitten nooit stil. Binnenkort worden er bijvoorbeeld 15 nieuwe levels aan de applicatie toegevoegd vanwege de paasdagen. Deze zomer kunnen we echter nog een grote update verwachten van de applicatie. In deze nieuwe versie gaat het mogelijk worden om gebruik te gaan maken van een synchroniseer-functie.
tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis aangeboden iPhone apps

0
1 min
|
Apps
In onze rubriek van gratis iPhone/iPod apps trachten we op dagelijkse basis vermelding te maken van de applicaties die voor een zeer beperkte tijd gratis in de App Store worden aangeboden. Soms zijn deze slechts voor 2 dagen, soms slechts voor 24 uur gratis beschikbaar. Eén zaak is zeker: deze promoties zijn tijdelijk en geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te haasten alvorens de oude prijs wederom van toepassing is.
dollar

Mijn Pensioen: Pensioen bekijken op je iDevice

0
1 min
|
Apps
Deze week is de applicatie 'Mijn Pensioen' in de App Store verschenen. Deze app is ontwikkeld in opdracht van RVS. Met 'Mijn Pensioen' kan je gemakkelijk je pensioen bekijken op je iDevice. Na het invullen van enkele basisgegevens krijg je direct te zien of je een pensioentekort hebt. Als dit het geval is, kan je direct een afspraak maken met iemand van RVS om dit tekort weg te werken.
dief

Criminelen opsporen met ‘Boevenvangen’

0
1 min
|
Apps
Heb je altijd al actief willen meezoeken naar criminelen? Dat kan nu met de applicatie 'Boevenvangen'. Deze applicatie kan je gezochte criminelen uit je omgeving tonen. Hierbij krijg je het delict, een signalement en foto's van de criminelen te zien. Als je denkt één van de personen te herkennen, kan je direct via de applicatie de lokale politie bellen.
Placeholder

Update: Hyves 4.2

0
1 min
|
Apps
Vandaag is de officiële applicatie van Hyves van een update voorzien. Het is al enige tijd geleden dat de ontwikkelaars van de applicatie een update bij Apple indienden, en dus werd het volgens hen tijd voor een grote update. Deze nieuwe versie voegt onder andere extra notificaties toe aan de populaire Nederlandse applicatie.
pieceable-viewer-logo

Pieceable Viewer: iPhone-applicaties gebruiken in de browser

0
1 min
|
Nieuws
Sinds vandaag heeft het jonge bedrijf Pieceable Pieceable Viewer uitgebracht. Met Pieceable Viewer kunnen ontwikkelaars applicaties delen met hun klanten via het internet. De klant kan de applicatie dan direct in de browser gebruiken. Zo lang de app werkt in de iPhone simulator in Xcode moet hij ook werken in…
untitled-141

iPhone ‘officieel’ simlock vrij maken voor $169.99

0
1 min
|
Nieuws
In Nederland worden iPhone’s, na het toelaten van KPN en Vodafone tot het aanbieden van de iPhone, simlock-vrij verkocht. In bijvoorbeeld Amerika is dit niet zo en daar kan het toestel na één jaar simlock-vrij worden gemaakt door de provider. Dit kan eerder, maar daar zijn kosten aan verbonden. Als…
koninginnedag-iphone3

Koninginnedag 2011 App voor iPhone

0
2 min
|
Nieuws
Vier Koninginnedag 2011 nog beter met een speciale applicatie die vanaf nu beschikbaar is.Informatie over de feesten in alle grote steden, foto’s een sfeermonitor via een koppeling met Twitter en het Wilhelmus Live zijn beschikbaar.
huis van steve jobs

Biografie Steve Jobs komt begin 2012

1
1 min
|
Nieuws
In het voorjaar van 2012 zal er een biografie van Steve Jobs verschijnen. De alom geprezen topman van Apple wou eerder niet meewerken aan boeken over zijn leven maar is blijkbaar overstag gegaan. De boeken ‘iCon: Steve Jobs’ en ‘Zo denkt Steve’ zijn biografieën die al gemaakt zijn over Steve…