ipadbanner

iBooks te downloaden voor iPhone

1 min
Door |
Apps
De applicatie iBooks werd reeds geïntroduceerd en warm ontvangen op de Keynote van Steve Jobs eerder deze maand, echter was deze voorlopig enkel voor op de iPad beschikbaar gemaakt. Zojuist heeft iBooks een update gekregen waardoor deze nu ook werkt op de iPhone en iPod Touch.
iphone4banner

Losse iPhone 4 te koop bij iPhoneServicePoint

1 min
Door |
Nieuws
De iPhone 4 is vanaf vandaag te reserveren bij iPhoneServicePoint. De toestellen die de webshop aanbiedt zijn allemaal officieel simlock vrij. Dit betekent dat je niet vast zit aan een abonnement en provider. Je hebt bij de webwinkel keuze tussen twee versies van de iPhone 4. Het verschil tussen de twee apparaten is het geheugen. De ene iPhone 4 heeft 16GB geheugen, en de andere heeft 32GB geheugen.
ios4banner

iOS 4 is beschikbaar

2 min
Door |
Nieuws
Apple heeft zojuist iOS 4 beschikbaar gemaakt voor de iPhone- en iPod Touch-gebruikers. De update is verkrijgbaar via iTunes. Nadat je de update op je toestel hebt gezet, zal je veel veranderingen opmerken. Er zijn namelijk tientallen nieuwe functies aan de firmware toegevoegd door de ontwikkelaars van Apple. Één van deze veranderingen is multitasking.
iphone 4 review

Productie iPhone 4 wordt ingeperkt

1 min
Door |
Nieuws
Een week geleden kwam Asia Optical nog met het nieuws dat Apple klaar zou zijn om maar liefst 3 miljoen iPhone 4 toestellen per maand te kunnen verkopen, nu blijkt dit aantal overschat vanwege een tekort aan touch screens.
Untitled-1

Windows Live Messenger eindelijk beschikbaar in App Store

1 min
Door |
Apps
Microsoft heeft eindelijk een officiële applicatie van het chatprogramma Windows Live Messenger gelanceerd. Deze app is compatibel met de nieuwe iOS 4 die zojuist is vrijgegeven door Apple. De app ondersteunt functies met Facebook, MySpace, YouTube en Flickr.
skype

Skype: ‘Update voor iOS 4 komt binnenkort’

1 min
Door |
Apps
Vandaag komt iOS 4 beschikbaar voor iPhone-gebruikers. Deze firmware brengt veel nieuwe functies met zich mee. Onder deze nieuwe functies bevindt zich onder andere multitasking. Tijdens de keynote werd dit onder andere getoond met een update van de applicatie van Skype. Skype heeft zojuist verklaard dat deze update binnenkort naar de App Store komt.
iphone 4 review

Vodafone gaat de iPhone 4 en iPhone 3GS verkopen

1 min
Door |
Nieuws
Het begint er nu echt op te lijken dat Vodafone de iPhone 4 gaat aanbieden. Hierdoor kunnen ze T-Mobile van de troon stoten, want het alleenrecht op de verkoop van de iPhone is dan vervallen. Vodafone gaat eerst de iPhone 3GS verkopen via een iPhone webwinkel, en vervolgens gaan ze de iPhone 4 verkopen via hun eigen website.
Untitled-1

City Cards app voor iPhone

1 min
Door |
Apps
De European Cities Marketing (ECM) heeft enkele dagen geleden een nieuwe gratis applicatie 'City Cards' voor de iPhone gelanceerd. Gebruikers kunnen met deze app onmiddellijk zien welke kortingen het hen geeft in één van de 33 besproken Europese steden uit 19 landen. Bovendien geeft de app je een mooi overzicht van de bezienswaardigheden voor die stad.
Untitled-2

Facebook update geeft video’s weer

1 min
Door |
Apps
Facebook heeft zojuist een nieuwe update voor zijn iPhone of iPod Touch applicatie gelanceerd. Deze updateversie 3.1.3 brengt enkele nieuwe mogelijkheden met zich mee zoals het kunnen bekijken van filmpjes.
ios4comingsoonbanner

De eerste iAd-banner is gespot

1 min
Door |
Nieuws
iOS 4 wordt bijna door Apple gelanceerd. Naast multitasking, folders en local notifications kunnen ontwikkelaars ook gebruik maken van iAds. Dit is een advertentiesysteem dat door Apple is ontwikkeld. Inmiddels is de eerste iAd-banner gespot. Het is een test advertentie om te kijken of het systeem werkt. Deze wordt op 1 juli automatisch vervangen voor een echte advertentie.