pp11fee

Update: PP11 Festivalgids 1.2

0
1 min
|
Apps
Morgen gaat één van de grootste festivals van Nederland van start: Pinkpop. Op dit Limburgse festival staan grote bands zoals The Foo Fighters en Coldplay. Op zo'n groot festival is het handig om een mobiele applicatie te gebruiken om het programma te bekijken. Een goede app voor Pinkpop is 'PP11 Festivalgids'.
Apple store app

Apple registreert ruim 50 nieuwe domeinnamen

0
1 min
|
Nieuws
Tijdens de keynote van afgelopen maandag heeft Apple veel nieuwe software aangekondigd. Onder andere OSX Lion, iCloud en iOS 5 zagen hier het levenslicht. Met deze software heeft Apple honderden nieuwe termen en namen geïntroduceerd, zoals bijvoorbeeld 'iTunes Match' en 'PC free'. Deze termen en namen heeft Apple in ruim 50 domeinnamen vastgelegd.
iPhone film apps

Video: iOS 4 is sneller dan iOS 5

2
1 min
|
Nieuws
De beta van iOS 5 is nu al enkele dagen te downloaden. Op internet staan al verschillende video's over de nieuwe firmware voor de iDevices, waaronder een snelheidstest. Een iOS 5-gebruiker viel het namelijk op dat zijn iPhone trager is geworden door iOS 5. In een test met hetzelfde model iPhone met iOS 4 kan je zien dat dit verschil in snelheid tussen de firmwares erg groot is.
ios 5

Kleine nieuwe functies in iOS 5 (deel 2)

0
1 min
|
Nieuws
iOS 5 is al enkele dagen in handen van honderden ontwikkelaars. Tijdens de introductie van de nieuwe firmware heeft Scott Forstall 10 belangrijke nieuwe functies besproken. In iOS 5 zijn echter ruim 200 nieuwe functies te vinden. Tijdens deze serie met artikelen bespreken we steeds enkele kleine nieuwe functies waar veel mensen waarschijnlijk ook blij mee zijn.
bannerapple

iOS 5-keynote: Twee uur in Twee minuten

1
1 min
|
Nieuws
Afgelopen maandag presenteerde Apple iOS 5, iCloud en OSX Lion tijdens een keynote van bijna 2 uur. De video kan je sinds maandagnacht helemaal terugkijken via de website van Apple, maar de lengte van de video schrikt veel mensen af. Op Youtube zijn al verschillende samenvattingen verschenen, en één daarvan willen we jullie niet onthouden.
untitled-141

Maakt iOS 5 een einde aan de untethered jailbreak?

1
1 min
|
Nieuws
Gisteren lieten we je weten dat het MuscleNerd minder dan een dag na de release van iOS 5 bèta 1 gelukt is om hem te jailbreaken. Dit deed hij via Limera1n op een vierde generatie iPod touch. De jailbreak is tethered wat betekent dat je bij elke keer dat je…
Apple store app

Nieuwe iPhones gevonden in iOS 5

0
1 min
|
Nieuws
De eerste beta van iOS 5 is nu bijna twee dagen te downloaden via de website voor iOS-ontwikkelaars. Verschillende hackers hebben de firmware ook al in handen, en wisten gisteren zelfs al een iPod touch met iOS 5 te jailbreaken. Ook zijn er verschillende nieuwe beta-iDevices in de firmware gevonden.
angry birds stripboeken

Update: Angry Birds Rio Carnaval

0
1 min
|
Apps
Vanochtend is Angry Birds Rio van een update voorzien. Deze update voegt wéér nieuwe levels aan het spel toe. Dit keer zijn er één thema, 15 nieuwe levels en een nieuwe vogel aan de applicatie toegevoegd door de ontwikkelaars. De nieuwe levels spelen zich af tijdens carnaval, en dus kan je onder andere praalwagens en veel publiek verwachten.
Apple store app

Gaat Apple maanonderzoek doen?

0
1 min
|
Nieuws
Nee, Apple gaat geen onderzoek doen in de ruimte. Althans, voor zover wij weten niet. Steve Jobs heeft namelijk bij de Cupertino City Council een presentatie gegeven van Apple’s plannen voor een nieuwe hoofdkwartier. Omdat Apple groeit en groeit is het gebouw aan Infinite Loop 1 te klein geworden en…
ontslagvergoeding-berekenen-op-iphone

iPhone berekent je ontslagvergoeding

0
1 min
|
Apps
Lig je overhoop met je werkgever, dreig je ontslagen te worden of ben je gewoon benieuwd hoe hoog jouw ontslagvergoeding zou kunnen zijn? De applicatie van Jurisprudentie Arbeidsrecht (SDU Uitgevers) geeft je direct inzicht in jouw mogelijke ontslagvergoeding op basis van de kantonrechterformule (KTR formule).