iphone 4 review

360 panorama: Snel panorama foto’s maken

1 min
|
Apps
De camera's van de iPhones worden steeds beter. Hierdoor neemt de populariteit van de foto-applicaties de laatste tijd erg toe. Op dit moment staat de applicatie '360 panorama' bijvoorbeeld boven in de 'top 25 betaalde applicaties' van de App Store. Met deze applicatie kan je binnen enkele seconden mooie panorama foto's maken van de omgeving.
tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis aangeboden iPhone apps

1 min
|
Apps
In onze rubriek van gratis iPhone/iPod apps trachten we op dagelijkse basis vermelding te maken van de applicaties die voor een zeer beperkte tijd gratis in de App Store worden aangeboden. Soms zijn deze slechts voor 2 dagen, soms slechts voor 24 uur gratis beschikbaar. Eén zaak is zeker: deze promoties zijn tijdelijk en geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te haasten alvorens de oude prijs wederom van toepassing is.
witte-iphone-4

Witte iPhone 4 vanaf komende lente verkrijgbaar?

1 min
|
Nieuws
De website 9to5mac heeft de hand weten te leggen op nieuw displaymateriaal van een Apple Store in Amerika. Op dit bordje staat algemene informatie over de iPhone. Ook staat er op dit bordje dat de witte iPhone 4 vanaf deze lente voor het eerst verkocht gaat worden. Dit is goed nieuws voor de mensen die op deze iPhone wachten, want aanvankelijk werd gedacht dat Apple de witte iPhone helemaal niet meer zou uitbrengen.
iphone-vodafone-kpn-t-mobile

Vodafone zendt officiële Facetime commercial uit

1 min
|
Nieuws
Vodafone is deze week gestart met een grote reclame campagne op tv. Op verschillende zenders zal je de officiële Facetime commercial voorbij zien komen de komende tijd. Na de reclame wordt het logo van Vodafone groot op het scherm vertoond. Het is voor het eerst dat er in Nederland een commercial over de iPhone op tv wordt uitgezonden.
Untitled-1

Viber: Gratis bellen naar andere Viber-gebruikers

1 min
|
Apps
WhatsApp is al tijden lang erg populair. Met deze applicatie kan je gratis berichten sturen naar andere gebruikers. Je telefoonboek wordt hierbij automatisch nagekeken, zodat andere gebruikers meteen in je lijst verschijnen. Sinds deze week staat er een soortgelijke applicatie in de App Store waarmee je gratis kan bellen met andere gebruikers.
cydia

CallLock vergrendelt iPhone tijdens bellen

1 min
|
Nieuws
Vandaag is er een nieuwe, handige tweak in Cydia verschenen: CallLock. Met CallLock is het mogelijk om het scherm uit te schakelen tijdens het bellen. Standaard doet de proximity sensor dat, maar deze heeft problemen bij de eerste iPhone’s 4. Voor deze mensen is CallLock een perfecte oplossing mits je…
iphone-vodafone-kpn-t-mobile

T-Mobile haalt uit naar KPN

1 min
|
Nieuws
Sinds deze week is de iPhone 4 te koop bij verschillende providers in Nederland. Tot voor kort was T-Mobile de enige aanbieder in Nederland, maar het bedrijf heeft het alleenrecht verloren door de verlopen deal met Apple. KPN en Vodafone doen op dit moment van alles om klanten te winnen met het toestel, maar T-Mobile is vandaag ook weer goed bezig met adverteren.
kerst

Kerstupdate: ‘Slice It!’

1 min
|
Apps
De applicatie 'Slice It!' is door middel van een update klaar gemaakt voor de komende feestdagen. Na de update zal het menu veranderen in een winter wonderland. Ook hebben de ontwikkelaars verschillende nieuwe levels aan de game toegevoegd. Deze levels bevatten speciale kerstvormen die je moet doorsnijden.
app-banner

Gratis games in december met Gameloft en Appvent Calendar

1 min
|
Apps
Het is weer december wat betekent dat de feestmaand ons weer gezelligheid en cadeaus zal brengen. Gisteren trapten Gameloft en Appvent Calendar af met het afprijzen van applicaties. Gameloft doet niet elke dag een gratis game, maar wel elke dag iets voor de decembermaand. Vandaag bracht het een trailer uit…
Afbeelding 42

Nieuw nummer Michael Jackson alleen te beluisteren via Apple’s Ping

1 min
|
Nieuws
Hoewel Michael Jackson al anderhalf jaar geleden overleden is, brengen zijn albums en nummers nog altijd erg veel geld op. Kort geleden is The King of Pop zelfs uitgeroepen tot meest succesvolle, overleden artiest. Soms brengen overleden artiesten nog nieuwe nummers uit. Deze zijn dan vaak eerder ingezongen maar nooit…