cydia

How To: FaceTime over 3G-netwerk

1 min
|
Tips
Een applicatie die enkel beschikbaar is voor gejailbreakte toestellen genaamd My3G is beschikbaar gesteld in Cydia. My3G neemt je 3G-connectie en converteert het zodat de iPhone denkt dat je gebruik maakt van Wi-Fi. Aldus maakt dit het mogelijk om FaceTime te gebruiken over een 3G-netwerk buitenshuis.
flickr

Update: Flickr ondersteunt multitasking

1 min
|
Apps
Goed nieuws voor de trouwe gebruikers van Flickr, want de applicatie heeft zojuist een update gekregen waardoor ook bij deze onder andere multitasking mogelijk gemaakt wordt. De nieuwe update 1.2 heeft naast zijn oude ook nog enkele nieuwe opties.
untitled-141

Video: jailbreak in de Apple Store

1 min
|
Nieuws
Sinds het hackersteam Dev Team zijn laatste oplossing publiek heeft gemaakt om de iPhone, iPad of iPod Touch te jailbreaken, is het echt wel kinderspel geworden. Je hoeft hiervoor enkel naar een website te surfen op het betreffende toestel dat je wenst te jailbreaken en de software downloadt zich automatisch. Zo verschijnen er hier en daar video's van mensen die deze in een Apple Store jailbreaken voor de lol.
Afbeelding 51

Apple’s testvideo’s andere smartphones van site verdwenen

1 min
|
Nieuws
Midden juli doken er op de website van Apple verscheidene video's op waarbij duidelijk te zien was dat andere smartphones zoals de Blackberry en Samsung Omnia II ook ontvangstproblemen zouden vertonen indien men deze op een bepaalde manier vasthoudt. Deze video's zijn inmiddels van de website gehaald.
Untitled-2

Einde verkoop iPhone 3GS 16 en 32 GB

1 min
|
Nieuws
Ik heb zojuist vernomen dat de verkoop van de iPhone 3GS 16 en 32 GB modellen ten einde zijn gelopen bij Mobistar en Fnac. Er wordt enkel nog de iPhone 3GS 8 GB aangeboden die opmerkelijk voor de lancering van de iPhone 4 nog niet in België te verkrijgen was. Dit wijst erop dat Apple wil dat mensen hun laatste model gaan kopen.
gratis-game-van-de-dag418

Gratis game: BloodnGuns

1 min
|
Apps
De gratis game van vandaag draagt de naam BloodnGuns. Het is een leuk spel dat gebaseerd is op een vrij simpel concept: zoveel mogelijk schieten in zo weinig mogelijk tijd en dit om alleen maar in leven te blijven. Je zit echt in het midden van een oorlogsgebied waarbij je het opneemt tegen zombies en elke seconde de laatste kan zijn.
iPhone film apps

OPlayer is dé videoplayer voor op iPhone/iPod Touch

1 min
|
Apps
Apple laat enkel bepaalde videoformaten toe op zijn toestellen zoals de iPhone of iPod Touch. Hoewel er via iTunes de mogelijkheid bestaat om overige formaten te converteren, pakt deze veel moeite en vooral veel tijd, vermits het proces niet altijd even wenselijk verloopt. De applicatie OPlayer komt hiervoor met de ideale oplossing.
Untitled-1

iPhone 4 antenneprobleem: Fact or fiction?

1 min
|
Nieuws
Het antennteprobleem van de iPhone 4 blijft een veelbesproken onderwerp. Tientallen onderzoeksbureaus hebben al onderzocht hoe ernstig het probleem is. Onlangs is er een video van PA Consulting Group gepubliceerd waarin het probleem in 'normale taal' wordt besproken. Er wordt in de video onderzocht of het probleem daadwerkelijk aanwezig is, en wat de eventuele oplossingen zijn.