regen

Regen: Populaire alternatieve Buienradar-app

0
1 min
|
Apps
Maandagochtend is de nieuwe applicatie 'Regen' in de App Store verschenen. Deze applicatie vormt de data van Buienradar om naar een overzichtelijke kaart op je iDevice. Natuurlijk heeft Buienradar zelf ook een applicatie in de App Store staan, maar deze is minder overzichtelijk dan de nieuwe app 'Regen'.
iphone4-iphonehunt

T-Mobile start met iPhonehunt en geeft 5 iPhone 4S’ weg

0
2 min
|
Nieuws
Zoals als te lezen was in onze scoop van gister is T-Mobile vandaag gestart met de “iPhonehunt”. Tijdens deze wedstrijd geeft T-Mobile 5 exemplaren van de iPhone 4S weg. Via Repudo worden er vanaf vandaag tot en met donderdag 5 exemplaren in het land verstopt.
tmobilenieuw

Scoop: T-Mobile geeft 5 nieuwe iPhones weg

2
1 min
|
Nieuws
T-Mobile begint maandag met de iPhone Hunt. Op Twitter doet de telco heel geheimzinnig over de actie, maar wij hebben al achterhaalt wat de actie precies inhoudt. T-Mobile gaat namelijk via Repudo 5 nieuwe iPhones 4S weggeven. Om gratis kans te maken op één van de 5 telefoons, moet je de komende week 5 Repudo's van T-Mobile oppakken. Deze kunnen door heel Nederland verstopt zijn.
iphone4s-KPN-voorverkoop

Ook KPN start voorverkoop iPhone 4S

0
1 min
|
Nieuws
We hebben er even op moeten wachten maar ook KPN is in de loop van de middag de voorverkoop van de iPhone bij KPN gestart. Inmiddels kan je op de website de iPhone 4S kopen met 16GB geheugen vanaf € 35,- per maand.
iphone-4s-hi-prijzen

Hi toont iPhone 4S abonnementen

0
1 min
|
Nieuws
In navolging van T-Mobile, Vodafone en KPN heeft ook Hi de prijzen van haar iPhone 4S abonnementen vanmiddag bekend gemaakt. De Hi abonnementen starten bij € 32,50 per maand, je zal dan nog € 249,95 bij moeten betalen voor een iPhone 4S met 16GB geheugen (bij een 2 jarig abonnement).
iphone-vodafone

Ook Vodafone start verkoop iPhone 4S

1
1 min
|
Nieuws
Vodafone is vandaag gestart met de voorverkoop van de iPhone 4S. In alle vroegte heeft de provider de prijzen bekend gemaakt. De iPhone 4S is verkrijgbaar met een abonnement vanaf € 35,- per maand (iPhone Messaging). Bij het duurste abonnement van € 65,- per maand krijg je het toestel gratis (iPhone Smart).
t-mobile-voorverkoop-iphone4s-gestart

Start verkoop iPhone 4S bij T-Mobile

1
2 min
|
Nieuws
T-Mobile is vandaag - als eerste Nederlandse provider - gestart met de officiële voorverkoop van de nieuwe Apple iPhone 4S. De nieuwe iPhone is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile met een vanaf prijs van € 29.95 voor het 16GB model.