tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis aangeboden iPhone apps

0
1 min
|
Apps
In onze rubriek van gratis iPhone/iPod apps trachten we op dagelijkse basis vermelding te maken van de applicaties die voor een zeer beperkte tijd gratis in de App Store worden aangeboden. Soms zijn deze slechts voor 2 dagen, soms slechts voor 24 uur gratis beschikbaar. Eén zaak is zeker: deze promoties zijn tijdelijk en geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te haasten alvorens de oude prijs wederom van toepassing is.
lockbanner

iOS 4.3 GM is te jailbreaken

1
1 min
|
Nieuws
iOS 4.3 GM is al enkele dagen beschikbaar voor ontwikkelaars. Deze nieuwe firmware biedt veel voordelen in vergelijking met zijn voorgangers. Veel iPhone-gebruikers zullen echter wachten met de update naar het nieuwe besturingssysteem, want er zal niet direct een jailbreak-tool beschikbaar zijn. Het iPhone Dev Team heeft vandaag aangegeven dat iOS 4.3 GM wél al te jailbreaken is.
iceamsterdam

iCE Amsterdam: Web-apps hebben de toekomst

0
2 min
|
Nieuws
Op iCE Amsterdam wordt er veel gesproken over applicaties. De meningen van de tientallen sprekers lopen aardig uiteen. Zo zijn er bijvoorbeeld sprekers die 'web-applications' aan het promoten zijn. Het nadeel van deze applicaties is dat ze niet in de Apple App Store geplaatst worden, maar het grote voordeel is dat ze op alle smartphones werken. In dit artikel worden de verschillende standpunten toegelicht.
klok

Met iPhone spelen voor het slapen is slecht

1
1 min
|
Nieuws
Veel van jullie zullen waarschijnlijk voor het slapen gaan op de iPhone even dat mailtje lezen of even het laatste level uitspelen. Heb je een slechte nachtrust? Dan kan het gebruiken van de iPhone vlak voor het slapen gaan wellicht de oorzaak zijn. Een recent onderzoek van de National Sleep…
farmville

Farmville krijgt update naar 2.0 voor iPhone

0
1 min
|
Apps
Het populaire facebook spelletje Farmville is al een tijdje beschikbaar voor de iPhone en iPad. De verslaafden onder ons konden dus overal en altijd hun boerderij onderhouden. Er waren echter wel enkele beperkingen, maar deze zijn allemaal opgelost met de recente update naar versie 2.0. Laadtijd, gifts en meer Een…
iPhone geruchten

[Gerucht] iPhone 5 krijgt aluminium behuizing

0
1 min
|
Nieuws
Volgens een Chinese bron krijgt de volgende iPhone een heel ander design. Niet meer het vierkante zoals bij de iPhone 4, maar terug naar de eerste iPhone. De mock-up laat een mogelijk nieuwe iPhone zien die sterk op de nieuwste iPod Touch lijkt. Ook wordt de behuizing van de nieuwe…
iceamsterdam

iCE Amsterdam: Chainr

0
2 min
|
Apps
iCE Amsterdam is op dit moment in volle gang. Tijdens deze tweedaagse conferentie worden er keynotes en workshops gehouden met uiteenlopende onderwerpen. Vanochtend kwamen er bijvoorbeeld drie jonge, Nederlandse ontwikkelaars aan het woord. Één daarvan lichte zijn applicatie 'Chainr' toe.
iceamsterdam

iCE Amsterdam verwacht ruim 800 bezoekers

0
1 min
|
Nieuws
Morgen vindt de tweede editie van iCE Amsterdam plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. De organisatie van het evenement heeft via Twitter bekend gemaakt dat de conferentie door ruim 800 mensen bezocht gaat worden. In 2009 lag het aantal bezoekers een stuk lager, en dus kan je concluderen dat men steeds meer interesse krijgt voor smartphones.
iphone-twitter

Nieuwe Twitter-update ligt al bij Apple

0
1 min
|
Apps
Afgelopen week verscheen Twitter 3.3 in de App Store. Deze update werd direct flink belaagd door klagende mensen, want de nieuwe 'Quick Bar' werd door veel gebruikers gehekeld. Er verscheen deze week zelfs al een tweak in Cydia die deze opdringerige Quick Bar met Trending Topics uit de applicatie verwijdert. Het commentaar op de Quick Bar  (#dickbar) is inmiddels ook tot de ontwikkelaars doorgedrongen.
apple

Patent: GarageBand ook voor de iPhone?

0
1 min
|
Nieuws
De patenten van Apple verraden vaak producten en diensten waar Apple op dit moment nog aan werkt. Wie terug kijkt in de patenten die Apple ooit heeft ingediend voor de mobiele versie van GarageBand, zal zien dat Apple dit patent ooit heeft ingediend met oog op de iPhone. Later is het patent vernieuwd, zodat de iPad er ook in verwerkt werd.