dollar

Apple wijst applicatie iCapitalism af

0
1 min
|
Nieuws
Apple heeft de applicatie iCapitalism geweigerd. De applicatie werd afgewezen zonder dat Apple een duidelijke reden aan de ontwikkelaar heeft gegeven. Met iCapitalism is het mogelijk om door middel van in-app aankopen hoger in de lijst te komen staan. Degene die het meeste geld uitgegeven heeft, mag zelfs een boodschap bovenin de applicatie plaatsen die door iedereen gelezen wordt.
iphone 4 review

Hi brengt officiële belstatus-applicatie uit

0
1 min
|
Apps
Hi mag sinds enkele weken de iPhone verkopen. De telco blijkt hier heel blij mee te zijn, want er staat nu al een applicatie voor hun klanten in de App Store. Met deze applicatie kunnen klanten bekijken hoeveel ze nog binnen hun bundel kunnen bellen en sms'en. Daarnaast kan je in de applicatie zien hoeveel je de afgelopen maanden betaald hebt voor je abonnement.
Apple store app

Eerste Verizon iPhone’s in bezit van klanten

0
1 min
|
Nieuws
Hoewel Verizon pas vanaf donderdag 10 februari de CDMA-iPhone 4 gaat verkopen zijn er al klanten die een toestel hebben weten te bemachtigen. Bestaande klanten konden vanaf afgelopen week al een pre-order plaatsen die op 10 februari dan afgeleverd zou worden. Er zijn klanten wiens leveringsdatum 5 februari is, aanstaande…
greenpois0n

Greenpois0n RC5 nu ook voor Windows

8
1 min
|
Nieuws
Het Chronic Dev Team heeft vannacht Greenpois0n voor Windows uitgebracht. Met deze software kan je ieder iOS-apparaat met iOS 4.2 jailbreaken. De nieuwe versie van de jailbreaktool was al enige dagen beschikbaar voor Mac-gebruikers, maar het team heeft niet stilgezeten. Deze week zal ook een linux-versie uitkomen.
regen

‘Kassa’ behandelt waterschade aan de iPhone

0
1 min
|
Nieuws
Het programma 'Kassa' heeft vandaag aandacht besteed aan de iPhone. Ze kregen namelijk verschillende klachten over de Nederlandse reparatieservice van het populaire toestel. Veel klachten worden tegenwoordig namelijk genegeerd door de reparateurs. Klanten krijgen steeds vaker een brief met daarin de melding dat de reparatie niet wordt uitgevoerd door 'waterschade'.
angry birds stripboeken

Eerste screenshots van Angry Birds Seasons-update

0
1 min
|
Nieuws
Vandaag zijn de eerste echte screenshots van de aankomende Angry Bird Seasons-update vrijgegeven. De nieuwe update wordt gelanceerd voor valentijnsdag. De screenshots laten precies hoe de nieuwe levels eruit zien. De nieuwe afbeeldingen laten veel roze figuren, varkens met strikjes en hartjes zien.
ios4banner

“iOS 4.3 komt op Valentijnsdag”

0
1 min
|
Nieuws
Verschillende bronnen hebben aan MacStories laten weten dat iOS 4.3 op 14 februari om 19:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar zal komen. Eerder waren er al geruchten die zeiden dat de firmware-update binnenkort uit zou komen, maar er is nog geen sprake geweest van een nauwkeurige datum. Abonnementen voor kranten The…
Apple store app

Verizon haalt AT&T neer met nieuwe commercial

1
1 min
|
Nieuws
Verizon heeft een nieuwe commercial gemaakt voor de Amerikaanse zenders. In deze commercial laten vertellen ze dat een slimme, mooie, briljante iPhone alleen goed werkt met een goed netwerk. Hiermee halen ze flink uit naar AT&T, de enige concurrent van Verizon. AT&T krijgt namelijk vaak klachten over de slechte dekking van hun netwerk.
AH

Update: Appie 2.0

0
1 min
|
Nieuws
Deze week is de officiële applicatie van Albert Heijn van een update voorzien. Appie 2.0 bevat veel nieuwe functies. Één daarvan is het synchroniseren van boodschappenlijstjes met andere apparaten. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een boodschappenlijstje maken op je computer, en deze vervolgens binnenhalen op de iPhone.
greenpois0n

Greenpois0n RC5: Jailbreak voor iOS 4.2.1

2
1 min
|
Nieuws
Het Chronic Dev Team heeft vannacht een nieuwe versie van hun jailbreaktool 'Greenpois0n' uitgebracht. Deze software stelt je in staat om elk iDevice met iOS 4.2.1 te jailbreaken. Deze jailbreak werkt direct goed, dus je hoeft niet je iPhone bij elke herstart weer met de computer te verbinden.