beste gratis iPhone apps

Update: Dropbox 1.2.3

1 min
Door |
Nieuws
Dropbox for iPhone heeft een update gekregen. Dropbox is een online opslagmedium wat je vanaf andere plekken kan bereiken. Als je vanaf je computer iets upload naar je Dropbox folder kan je dat op elke andere computer, iPhone of iPad bereiken. Dropbox for iPhone heeft nu een update gekregen waarmee…
untitled-141

Jailbreak voor gevorderden: iOS 4 iPhone 3GS (nieuwe bootrom)

1 min
Door |
Nieuws
iH8sn0w heeft een jailbreak ontwikkeld voor de iPhone 3GS met een nieuwe bootrom én iOS 4. Helaas is het nog niet eenvoudig om deze iPhone te jailbreaken, want je moet aardig wat stappen doorlopen voor het gewenste resultaat. Ook heb je bestanden nodig die je verzameld moest hebben terwijl je iPhone op firmware 3.1.2 draaide.
flash

Aankondiging: Frash – Flash op de iPad en iPhone 4

1 min
Door |
Apps
Comex, de ontwikkelaar van Spirit, heeft een video naar buiten gebracht waarin te zien is dat hij Flash werkend heeft gekregen op de iPad. Hij noemt zijn project 'Frash'. In de video laat hij zien hoe verschillende Flash-onderdelen er in Safari uit zien. Hij toont bijvoorbeeld een spelletje en een video. Het ziet er op dit moment al erg stabiel uit.
isport

Tour de France 2010 stream voor de iPhone, iPod én iPad

1 min
Door |
Nieuws
De NOS heeft ook dit jaar weer een web-applicatie voor de Tour de France gemaakt. Met deze web-applicatie kan je een live-stream, het nieuws, de etappes én het klassement van de Tour de France bekijken. Vorige jaar had de NOS deze web-applicatie ook al in gebruik. Deze beviel de meeste gebruikers erg goed.
spotifyy

Update: Spotify 0.4.7 met multitasking

1 min
Door |
Apps
Een paar dagen geleden hebben de ontwikkelaars van de muziekdienst 'Spotify' hun applicatie van een update voorzien. Deze update brengt de veelgevraagde functie 'multitasking' naar de applicatie. Door de update kan je de muziek van de applicatie blijven luisteren terwijl je bezig bent met een andere applicatie.
Strandweer

Humor: ‘Kan ik een korte broek aan?’

1 min
Door |
Apps
In Nederland is het weer deze week prachtig, maar normaal is het altijd een beetje wisselvallig. Veel mensen vragen zich 's zomers altijd af of ze een korte broek aan kunnen trekken. Hier heeft een Nederlandse ontwikkelaar op in gespeeld door het lanceren van de applicatie 'Kan ik een korte broek aan?'. Elke keer dat je de applicatie opstart, krijg je antwoord op de vraag.
iphone 4 review

Video: Een vliegende iPhone 4

1 min
Door |
Nieuws
Deze week zijn er met de iPhone 4 opnamen gemaakt in de lucht. Dit hebben een aantal jongens voor elkaar gekregen door de iPhone te bevestigen aan een plankje onder een aantal ballonnen. Het resultaat van de risicovolle actie is gepubliceerd op internet. In het filmpje zie je de beelden uit de lucht, én de beelden vanaf de grond.
ios4banner

Eerste iAd Nissan online

1 min
Door |
Nieuws
Een aantal dagen geleden kwam het advertentiesysteem iAds van Apple online. Vandaag zijn de eerste iAds een feit en één daarvan is van Nissan. Steve Jobs kondigde iAds in april van dit jaar aan voor ontwikkelaars. Zo krijgen Apple en de ontwikkelaars meer inkomsten en is er dus naast In-App…
tmobilenieuw

T-Mobile verkoopt vanaf vandaag de 8GB iPhone 3GS

1 min
Door |
Nieuws
T-Mobile mag vanaf vandaag de 8GB iPhone 3GS verkopen. Deze iPhone is tijdens de WWDC-keynote door Apple geïntroduceerd. De iPhone 3GS kon je voorheen alleen bestellen met een geheugen van 16 en 32GB. Deze 8GB-versie is in het leven geroepen om ook alle mensen met een dunnere portemonnee een iPhone aan te kunnen aanbieden.
tmobilenieuw

T-Mobile werkt achter de schermen aan iPhone 4 -pagina met prijzen

1 min
Door |
Nieuws
T-Mobile is achter de schermen hard aan het werk voor de iPhone 4. Deze maand gaat de iPhone namelijk verkocht worden door het bedrijf. De voorbereidingen van de iPhone 4-sectie van de website zijn ook al van start gegaan. Hierop staat onder andere een tabel met abonnementen én een FAQ. Het enige wat nog ontbreekt is de prijs van de iPh0ne 4 bij de verschillende abonnementen.