app-banner

Apple opent nieuwe sectie in App Store: ‘Try Before You Buy’

1 min
|
Apps
Het lijkt alsof Apple op regelmatige basis aanpassingen doorvoert in hun App Store. Vandaag heeft Apple een nieuwe sectie toegevoegd genaamd 'Try Before You Buy'. In de sectie kunnen de gratis versies van applicaties teruggevonden worden zodat men eerst de app of game kan uitproberen alvorens deze aan te schaffen.
iphone 4 review

Facetime verbruikt 3MB per minuut over 3G

1 min
|
Nieuws
Facetime is één van dé nieuwe functies die de iPhone 4 tot een succes maken. Steve Jobs heeft gezegd dat aan het eind van het jaar meer informatie naar buiten komt over het gebruik van Facetime met een 3G-verbinding. Facetime voor 3G zal waarschijnlijk van mindere kwaliteit worden, want op dit moment verbruikt het 3MB per minuut. Dit is erg veel voor een mobiel netwerk.
Untitled-1

Eerste echte foto’s van de nieuwe iPod Touch?

1 min
|
Nieuws
Op internet zijn gisteren beelden verschenen van verschillende onderdelen die aan de nieuwe iPod Touch zouden toebehoren volgens de fotograaf. Op de foto's is een scherm te zien dat we op dit moment nog niet kennen. Het scherm heeft de vorm van het scherm van de iPhone 4, maar de camera op de voorkant is anders gepositioneerd.
Untitled-1

MiTube app in App Store

1 min
|
Apps
MiTube is een bekende applicatie bij vele jailbreakers. De app stelt je in staat om snel YouTube video's te downloaden en rechtstreeks op je iPhone op te slaan. Heel bizar kan deze app gratis worden teruggevonden in de App Store. Dit is weer zo één van die mysteries in het goedkeuringsproces van Apple.
Untitled-1

The Phone House verkoopt losstaande iPhone 4 in België

1 min
|
Nieuws
Sinds woensdag verkoopt nu ook The Phone House de iPhone 4 in België. Voorheen werd deze enkel te koop aangeboden in de Mobistar Centers. De iPhone 4 zou wel nog niet beschikbaar zijn in de winkels zelf, maar je kan deze reeds online bestellen.
Untitled-1

Gerucht: 4de generatie iPod Touch

1 min
|
Nieuws
Naar verwachting zal Apple binnenkort de nieuwe en vierde generatie iPod Touch publiek maken. De website HardMac heeft een foto te pakken kunnnen krijgen die mogelijk wijst op deze nieuwe generatie van de iPod Touch. De foto zou komen van een zeer betrouwbare, echter anonieme bron.
untitled-141

Aankondiging: Fix voor de PDF-kwetsbaarheid zonder iOS-update

1 min
|
Nieuws
Will Strafach, beter bekend als @cdevwill, is bezig met een fix voor de PDF-kwetsbaarheid in Safari van de iPhone, iPod Touch en iPad. Deze modificatie kan je installeren als je een jailbroken toestel hebt. Na de installatie van de fix worden gemodificeerde PDF-bestanden niet meer uitgevoerd door iOS. Je toestel is na de installatie dus niet meer vatbaar voor PDF-virussen.
Apple store app

Video: Android-wallpapers in de Apple Store

1 min
|
Nieuws
De Apple Stores krijgen het in deze tijd zwaar te verduren. Er worden bijvoorbeeld dagelijks demo-apparaten gejailbreakt door de bezoekers. Hier worden dan filmpjes van gemaakt, zodat het bewijs op internet kan worden gezet. Weer andere bezoekers veranderen de achtergronden van de demo-apparaten. Op internet is een video verschenen van een Apple Store vol met Android-wallpapers.
iphone 4 review

iPhone 5 wordt in januari gelanceerd (gerucht)

1 min
|
Nieuws
De iPhone 4 is nog maar net op de markt, en nu al zijn er geruchten over de iPhone 5. Apple zou volgens deze geruchten namelijk de iPhone 5 eerder lanceren om nog meer negatieve publiciteit te voorkomen. Apple krijgt namelijk een stortvloed aan negatieve publiciteit over de antenneproblemen van de iPhone 4. De iPhone 5 zou deze problemen niet meer hebben.
t-mobile-cijfers-2010

T-Mobile heeft 57 miljoen geïnvesteerd in 3G netwerk

2 min
|
Nieuws
Vanmorgen heeft T-Mobile Nederland haar halfjaar cijfers bekend gemaakt. Met een EBITDA van 241 miljoen euro liet T-Mobile een solide resultaat zien in het eerste half jaar van 2010. Eind juni had T-Mobile 4.382 miljoen mobiele klanten in Nederland.