myweekinpix

[Preview] My week in Pictures

1
1 min
|
Apps
Op 1 september wordt de app ‘My week in pictures’ gelanceerd in de app store, wij hebben alvast een preview van deze applicatie. Met de applicatie kan je een fotocollage maken van je week, de app haalt de foto’s uit de filmrol en maakt elke week automatisch een collage. Deze…
Doodle Jump

Lima Sky brengt ‘Doodle Jump FREE’ uit

0
1 min
|
Apps
Vrijwel iedere iOS-gebruiker kent het simpele spelletje DoodleJump. Deze game is de afgelopen tweeënhalf jaar miljoenen keren gedownload uit de App Store. Sinds vandaag is er voor het eerst een gratis versie van dit populaire spel te downloaden. Het gaat hierbij om een demo die op veel plaatsen advertenties vertoond.
nos nieuws app

NOS Op 3 komt met interactieve quiz

1
1 min
|
Nieuws
Komende week start er weer een nieuwe reekst van TV Lab op Nederland 3. Tijdens deze week experimenteren programmamakers op landelijke tv. Ook het late NOS Journaal doet mee aan het experiment. NOS Op 3 komt volgende week namelijk met een interactieve quiz via een web-applicatie.
mypetzombie

Met My Pet Zombie een rottend huisdier

0
1 min
|
Apps
De iPhone is de ideale plaats voor een huisdier, vrijwel elke gebruiker checkt elk uur zijn iPhone. Wil je eens een origineel huisdier, dan is de app My Pet Zombie wellicht een aanrader, zoals de naam al zegt is het een zombie. Je kan de zombie voeren en aankleden, ook…
facebook-ipad-appicatie

Mogelijk fotofilters in Facebook app

0
1 min
|
Apps
Het lijkt wel of de foto-bewerkings oorlog is begonnen, na Google wil Facebook namelijk ook een dienst soortgelijk aan Instagram aanbieden. Volgens twee anonieme ontwikkelaars van Facebook zijn ze druk bezig met het implanteren van een fotofilter functie in de huidige Facebook applicatie. Google had al eerder een app geïntroduceerd…
spymouse

[Review] SPY Mouse, een muisachtig spel

0
1 min
|
Apps
Electronic Arts heeft in samenwerking met Firemint een nieuwe game gelanceerd, SPY Mouse. De makers van de hit Flight Control hebben aan de game gewerkt, daar zullen dus stukjes van terug komen. In de game ben je een muis en moet je het stukje kaas zo snel mogelijk naar je…
steve-jobs1

Steve Jobs stopt als CEO van Apple

0
3 min
|
Nieuws
Steve Jobs (56 jaar) stopt als CEO van Apple en wordt per direct voorzitter van de Raad van Commissarissen. Tim Cook wordt zijn opvolger en neemt per direct het stokje over van Jobs als de nieuwe CEO van Apple. Jobs kondigde dit nieuws even na middernacht (Nederlandse tijd) aan.
white

TableDrum: Écht drummen op fysieke objecten

0
1 min
|
Apps
Iedereen zit wel eens met zijn vingers te tikken op tafel. Zou het niet geweldig zijn als je dan echte drumgeluiden zou horen? De nieuwe applicatie TableDrum kan hier voor zorgen. Met deze app kan je geluiden uit je omgeving koppelen aan geluiden van een drumstel. Zo kan je bijvoorbeeld een tik op tafel koppelen aan de snaredrum, en een tik op een glas koppelen aan een bassdrum.
cydia

Saurik start rechtszaak om ‘Cydia.com’

0
1 min
|
Nieuws
Cydia is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met het jailbreaken van iDevices. Met Cydia kan je tweaks en applicaties van derde partijen installeren op je iDevice. Jay Freeman, beter bekend onder zijn nickname 'Saurik', is van mening dat het domein 'Cydia.com' aan zijn bedrijf toebehoord, maar de huidige eigenaar heeft het domein al vóór de introductie van de iPhone geregistreerd.
rechter

Verkoop Galaxy toestellen in gevaar door Apple

0
1 min
|
Nieuws
Er zijn op dit moment verschillende rechtszaken bezig rondom patenten van Apple. Vandaag heeft Apple één van deze rechtszaken gewonnen. Het vonnis van de rechter is niet mis voor Samsung, de verliezende partij. Vanaf 13 oktober mogen namelijk 3 toestellen van Samsung niet meer verkocht worden in Europa.