app-store-nieuw

Binnenkort IVF kans voorspellen op iPhone

1 min
|
Apps
Britse onderzoekers zijn er in geslaagd om een kans berekening te maken voor een IVF behandeling. Een applicatie die de slagingskans berekent van een reageerbuisbevruchting moet binnenkort in de app store verschijnen. Simpele vragenlijst Op ivfpredict.com kunnen vrouwen die aan een IVF behandeling beginnen al een kansberekening maken. Dit wordt…
rodekruis

HagaZiekenhuis lanceert iPhone app als eerste ziekenhuis

1 min
|
Apps
Het HagaZiekenhuis te Den Haag heeft gisteren als eerste ziekenhuis in Nederland een eigen iPhone applicatie gelanceerd. Het is een gratis applicatie waar patiënten veel van hebben. Door de gratis applicatie is veel info overzichtelijk te lezen, zonder te veel poespas. Afspraken Met de applicatie kan je je afspraken bijhouden,…
appevent

Appevent, vandaag Penalty Trainer gratis

1 min
|
Apps
Deze maand is de actie AppEvent weer van start gegaan. Elke dag in Januari is één applicatie van Nederlandse of Belgische bodem tijdelijk gratis. Vandaag is het doelschop spel Penalty Trainer tijdelijk gratis te downloaden. Te moeilijk Het spelletje is best simpel, je moet de bal in een ‘target’ schoppen…
youtube

iPhone 5 video door Apple verwijderd

1 min
|
Nieuws
Gisteren berichtten we jullie over een video met beelden van de mogelijke iPhone 5. Het was nog even de vraag of dit filmpje echt was, maar een deel van deze twijfel is weggehaald door Apple zelf. Apple heeft namelijk de video laten verwijderen van Youtube. Apple onderneemt dit soort acties niet vaak, dus is de kans groot dat de beelden een echte nieuwe iPhone 5 toonden.
G1

Cydia-app: SBPhotoDial

1 min
|
Apps
Een nieuwe tweak genaamd SBPhotoDial maakt het mogelijk om op je Springboard van je iPhone icoontjes te plaatsen die direct verwijzen naar een contactpersoon in je telefoonlijst. Zo kan je met behulp van 1 druk op een icoontje (met zelf aan te passen foto) iemand onmiddellijk opbellen. De app laat verder ook toe om een getrokken foto van je contactpersoon te verwerken in het icoontje.
tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis aangeboden iPhone apps

1 min
|
Apps
In onze rubriek van gratis iPhone/iPod apps trachten we op dagelijkse basis vermelding te maken van de applicaties die voor een zeer beperkte tijd gratis in de App Store worden aangeboden. Soms zijn deze slechts voor 2 dagen, soms slechts voor 24 uur gratis beschikbaar. Eén zaak is zeker: deze promoties zijn tijdelijk en geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te haasten alvorens de oude prijs wederom van toepassing is.
12dagen

iTunes 12 dagen cadeaus: Dag 12 – Armin van Buuren

1 min
|
Nieuws
Vandaag is de laatste dag van de actie '12 dagen cadeaus' aangebroken. Het cadeau van vandaag is een EP van Armin van Buuren met maar liefst 5 nummers. De afgelopen twaalf dagen heeft Apple nog geen EP weggegeven met deze hoeveelheid nummers, en dus is het duidelijk dat ze de actie 'knallend' willen beëindigen.
app-banner

Mac App Store vanaf morgen in Nederland

1 min
|
Apps
Morgen zal de Mac App Store gelanceerd worden in 90 landen. Nederland behoort tot deze landen, en dus kunnen alle Mac-gebruikers met OSX Snow Leopard deze App Store morgen gratis downloaden via 'Software Update'. Naar verwachting zal deze update rond 18:00 (Nederlandse tijd) beschikbaar komen.
iphone 4 review

Gerucht: Eerste beelden van de iPhone 5

1 min
|
Nieuws
Vandaag is er een video op Youtube verschenen met misschien wel de eerste beelden van de iPhone 5. In de video zijn twee iPhones te zien die redelijk veel op elkaar lijken, maar als je beter kijkt, zie je duidelijk verschillen. De metalen rand van de vreemde iPhone is bijvoorbeeld onafgebroken.
dollar

DierenArtsen zonder grenzen geen inkomsten door Apple

1 min
|
Apps
DierenArtsen zonder grenzen wilde een betaalde applicatie in de app store zetten, maar dat mag niet van Apple. Apple wil namelijk geen applicaties waarin donaties worden gemaakt, of waarmee een donatie wordt gemaakt. DierenArtsen zonder grenzen zegt zelf hierdoor inkomsten mis te lopen. Sick Cow Het gaat om de applicatie…