Over ons

Smartphone.nl is een project van BigSpark B.V.

Smartphone.nl is een project van BigSpark B.V.

Raadpleeg onze
adres- en contactgegevens.

iPhoned behoort tot de grootste sites over de Apple iPhone in Nederland en voorziet haar lezers en volgers dagelijks van het laatste iPhone-nieuws, reviews van apps en handige tips. Ook voor degelijke koopadviezen ben je bij ons aan het goede adres!

De website is sinds 2006 online, en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt: iPhoned wordt maandelijks namelijk door meer dan honderdvijftigduizend bezoekers bezocht, en meer dan veertigduizend inschrijvers ontvangen wekelijks onze nieuwsbrief. Via sociale media als Facebook en Twitter worden onze volgers dagelijks geïnformeerd over het grootste nieuws van de dag en andere interessante of juist grappige ontwikkelingen.

Auteurs

Peter Geurts

Smartphone , tech-liefhebber en internetgeek. Dagelijks als ondernemer actief achter de projecten Smartphone.nl, Androidplanet.nl en iPhoned.nl. Master ‘E-business’ afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en een bachelor ‘bedrijfseconomie’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mededirecteur van BigSpark B.V.

Bekijk alle 14 berichten

Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit 's-Hertogenbosch.

Bekijk alle 6371 berichten