Winnaar $10.000 iTunes-card neemt prijs in ontvangst

0

Reacties

Winnaar $10.000 iTunes-card neemt prijs in ontvangst

Eerder deze maand had Apple een actie vanwege het mijlpaal van vijfentwintig miljard downloads in de App Store. Diegene die de applicatie downloadde welke dit record zet zou een iTunes-tegoedkaart van $10.000 krijgen. De gelukkig winnaar kwam uit China, Fu Chunli. Apple heeft haar uitgenodigd om de prijs in de hoofdstad Peking in ontvangst te komen nemen.

  Op het hoofdkantoor van Apple in China is ze ontvangen waarna er in de Apple Store van Sanlitun een korte ceremonie was waarbij ze haar prijs in ontvangst nam.
  Fu was helemaal geen Apple-fan, had pas één maand haar iPhone en wist niet eens van de actie. Ze downloadde de gratis app Where’s My Water en kreeg daarna een telefoontje van Apple China. Totdat ze een brief kreeg waarin het nog eens bevestigd werd dacht ze dat ze te maken had met een hoax.

  Fu Chunli was not a big fan of Apple, and had only purchased her iPhone for about one month, still learning how to use the App Store. She didn’t know anything about the competition until she was contacted by Apple. When she received a call from staff at Apple (China), she thought it was a hoax. She was still confused when a friend told her that she received a prize from Apple, but did not believe her luck until she saw an email from Apple Inc. Many friends called her to congratulate her on her good fortune.

  Alle iPhone aanbiedingen in één overzicht

  Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Neem dan een kijkje op onze iPhone kopen pagina voor een goed koopadvies. Kijk voor meer informatie over het kopen van één van de nieuwste iPhones op onze speciale iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen pagina voor meer informatie.

  Even delen

  Geschreven door Redactie

  De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

  Reacties